Daphne’s Happy Musthaves – 25 Valentijns cadeautjes tips voor foodies

Deel deze post

Daphne’s Happy Musthaves – 25 Valentijns cadeautjes tips voor foodies

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. In deze tijd kunnen we wel een beetje meer liefde en aandacht gebruiken. Dus alle aandacht voor Valentijnsdag. In Februari gaan we deze dag weer ‘vieren’. De dag rondom liefde en dit jaar is 14 februari op een maandag, niet de meest romantische dag van de week, maar het nodigt wel een uit voor een lang romantisch weekend. Extra veel tijd dus voor liefde en aandacht! Dan mag ook de inspiratie voor de allerleukste Valentijns cadeautjes, Valentijnsdag verrassingen en Valentijnsdag snoep en Valentijns chocolade niet ontbreken. Dus het is tijd voor 25 Valentijns cadeautjes tips voor foodies. Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in dit Happy Musthaves blogs met als thema Valentijnsdag. Zo kun je regelmatig Happy Musthaves artikelen lezen bij Foodinista. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je wil delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken tips, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Deze leuke Valentijnscadeautjes passen daar allemaal bij! Echte verwennerij voor je geliefde met kleine attenties waarmee je laat zien dat je aan ze denkt of grotere cadeautjes waarmee je de liefde kunt delen en zelf misschien ook wel mee mag genieten. Misschien zoek je nog wel meer lekkere inspiratie en dan kun je ook altijd nog eens kijken bij de 50 heerlijke feestdagen cadeautjes en ook de Valentijnsdag cadeautjes tips van vorig jaar zijn nog steeds heel erg leuk. Je kunt je alvast verlekkeren op de lekkerste en leukste cadeautjes of ze gewoon in huis halen. Niks stress gewoon al beginnen. Nog een idee, een cadeautje per post versturen met een leuke attentie. Zoals het eigenlijk gaat natuurlijk voor Valentijnsdag. Een kaartje sturen blijft ook een goed idee. Het zijn allemaal cadeautjes voor foodies en stuk voor stuk zijn het heerlijke cadeautjes of cadeautjes met een kook of keuken idee. Er moet wel iets bij zijn naar je smaak en het zal genieten worden! Kortom is tijd om jezelf en je geliefden wat extra aandacht te geven? Ik deel 25 favoriete en smakelijke cadeau tips voor foodies met je! Voor groot tot klein, diverse prijscategorieën en met alle smaken. Kijk je mee met Daphne’s Musthaves en cadeau ideeën voor Valentijnsdag?

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

25 Heerlijke Valentijns cadeautjes tips voor foodies

De cadeautjes zijn van groot en klein, origineel en klassiek en natuurlijk mag een kaartje ook niet ontbreken! Want zo simpel kan het zijn.

Valentijnsdag kaart met zoete parfum - Valentijnsdag cadeautjes tips Foodinista

Zoals dit ludieke foodie Valentijnsdag kaartje. Een Valentijnsdag kaart met een beetje parfum erbij.

Lieve en kleine zoete cadeautjes

De liefde is zoet dus zeg het met een snoepje.

Zoals met de nostalgische snoephartjes met natuurlijke de teksten erop van ik hou van je, lief etc. De snoephartjes zijn er in roze of in echt Nederlands salmiak.

Hartjes petit four cakejes - Kleine Valentijnsdag cadeautjes tips van Foodinista

Ook leuke en lief zijn deze kleine petit four cakejes in hartvorm.

Je kunt natuurlijk ook zelf bakken voor Valentijnsdag. Zoals roze chocoladekoekjes.

Valentijnsdag koekjes bakken: Hartjes koekjes met roze chocolade - Recept voor Valentijnsdag van Foodblog Foodinista

Geef de Valentijnsdag koekjes bijvoorbeeld cadeau in een weckpot en versier de weckpot met roze en rode strikken.

Valentijnstruffels met red velvet, mascarpone en pistache - Valentijnsrecept van Foodblog Foodinista

Of deze chocoladetruffels met red velvet en mascarpone vulling. Versier de roze chocoladetruffels met hartjes snoepjes en geef de truffels cadeau in een weckpot en een mooi cadeautasje en je bent klaar. Persoonlijke cadeautjes zijn tenslotte ook erg leuk!

Aardbeien truffels van Charbonnel et Walker - Valentijns cadeautjes tips van Foodinista

Een ander geniet cadeautje voor Valentijnsdag zijn deze luxe aardbeien truffels van Charbonnel et Walker. Daar maak je eigenlijk iedereen wel blij mee.

Chocolade is altijd een goed idee

Zoals met patasserie chocolade.

Een chocoladeletter voor Valentijnsdag of een Chocoladeletter met liefde.

Bonbons voor Valentijnsdag - Cadeautjes tips voor Valentijnsdag van Foodinista

Bonbons blijft natuurlijk ook altijd een goed idee! En denk bij Valentijnsdag ook niet alleen aan je geliefde, maar bijvoorbeeld ook aan je moeder of oma. Dan blijft bonbons ook leuk en lekker bij de koffie of thee.

Valentijns Brownietaart recept Foodblog Foodinista

Met chocolade kun je natuurlijk ook zelf bakken! Zoals dit grote brownie hart. Versier het brownie hart met snoephartjes en bak in een hartvormige bakvorm.

Valoentijn

Thee cadeautjes met extra liefde

Thee is genieten! Iedereen kan het wel waarderen en thee is een leuk klein cadeautje. Voor Valentijnsdag zijn bijvoorbeeld de smaken Lovely Nights van Kusmi thee in een mooi blik een mooi thee cadeau of de smaak Love van Pukka thee een betekenisvol thee cadeau.

Natuurlijk kan thee niet zonder een mooie theemok om de thee uit te drinken. En ook deze theemokken zijn er met een liefdevol Valentijnsthema.

Zoals een kusje mok, de Blond Amsterdam Liefde mok of de mok met een subtiel hartje als handvat.

Proosten op de liefde

Proost met bubbels, zoals in stijl met rosé Moet Champagne of met mousserende Moscato wijn in rose natuurlijk.

Roze champagne coupes - Valentijns cadeautjes tips voor foodies van Foodinista

Schenk deze bruisende drankjes wel een bijpassend mooi glas, zoals de roze champagne coupes van &Klevering.

Baileys Valentijnsdag editie - I Love you fles - Valentijnsdag cadeautjes tips van Foodinista

Iets anders dan bubbels? Dan is Baileys altijd een favoriet! Wat dacht je van deze speciale Valentijnsdag editie van Baileys? Met I Love You is het wel duidelijk.

Waterdrop Love - Water met een smaakje - Leuke Valentijnsdag cadeautjes tips

Geen alcohol, maar juist een gezonder cadeautje geven, want dat past bij je geliefde? Wat dacht je dan van Waterdrop Love! Een smaakje toevoegen aan water, maar wel de smaak Liefde. Waterdrop maakt water drinken veel makkelijker en lekkerder. Zonder toegevoegde suikers, maar met natuurlijke smaken iets extra’s toevoegen.

Extra liefde – Zorg goed voor jezelf op Valentijnsdag

Geurkaars met zeezout en salie - Natuurlijke geurkaars met kruiden - Cadeautjes tips van Foodinista voor Valentijnsdag

Verwennerij voor jezelf of als cadeautje met een foodie touche. Een natuurlijke geurkaars met zeezout en salie en dan natuurlijk in de liefdevolle kleur roze.

Geen kaartje, maar het zeggen met een cadeautje. Dan kun je ook een borrelplankje of hapjesplankje met persoonlijke tekst door de brievenbus laten versturen. Een leuk Valentijnscadeautje voor een foodie.

The Body Shop Valentijnsdag cadeautjes met rozen

Geniet momentjes voor jezelf met cadeautjes van The Body Shop. Natuurlijke producten, vegan en even een momentje voor jezelf. Valentijnsdag draait om liefde voor elkaar, maar elkaar ook iets gunnen en dit kan met een boeket rozen, maar ook met rozen in een potje.

Happy Socks heeft natuurlijk altijd ludieke en leuke cadeautjes, zoals ook deze sokken voor Valentijnsdag! I love you more then pizza of Cherry love Socks in roze en blauw.

Geen Valentijnsdag tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie