Happy cadeautjes tips bioscooplamp Blogger Foodinista

Happy Cadeautjes voor mijn verjaardag

Deel deze post

Ja ik ben bijna jarig, 14 juni is het mijn verjaardag en dan word ik al weer….tja. En als je jarig bent krijg je altijd de vraag, wat wil jij hebben voor je verjaardag, maar dan ook echt wat wil jij zelf hebben voor je verjaardag. Dus niet voor je kind, niet handig in huis en niet zo handig voor je partner, achter het aanrecht, maar echt voor jou. Oké en dan ga je zoeken naar de leukste happy cadeautjes voor je zelf. Natuurlijk wel dingen waar je iets mee kunt en waar je ook echt vrolijk van gaat worden. Het is zomer, ik ben nog steeds in ons huis druk en dol op reizen dus de leukste gadgets zijn altijd welkom. De toffe webshop Radbag helpt je dan wel en ik stelde mijn top 5 met vrolijke cadeautjes voor me zelf op. Een beetje inspiratie dus met deze vijf happy cadeautjes.

5x Happy cadeautjes voor mijn verjaardag en voor jou natuurlijk

Happy verjaardagscadeautjes Elektrische kurkentrekker blogger Foodinista

Al een tijdje staat de elektrische kurkentrekker op mijn wensenlijstje. Ik ben nogal een kluns met de ouderwetse kurkentrekker. Een elektrische kurkentrekker vind ik gewoon geweldig mooi en naar mijn idee gaat het nooit mis. Koop je het voor je zelf; nee! Is het een leuk verjaardagscadeautje in de keuken voor de wijnliefhebber; ja!

verjaardagscadeautjes tips kurken prikbord favoriete reisbestemmingen blogger foodinista

Ik dacht er pas al over na, dat een wereldkaart bij ons thuis nog steeds ontbreekt, want de perfect heb ik nog niet gevonden. Eric en ik hebben al redelijk veel gezien en reizen veel, vinden wij. Ook willen wij Florian veel van de wereld laten zien. Leuk is een wereldkaart met prikkertjes met bestemming van mij, Eric en Florian en natuurlijk waar we nog naartoe willen. Leuk dan toch dit prikbord? Ongetwijfeld ken jij ook wel iemand waar dit prikbord perfect in huis past.

Happy verjaardagscadeautjes Donut zwemband Blogger Foodinista

De zomer gaat beginnen en ik heb ook nog wel een leuk reisje in de planning, met een zwembad. Tijd om heerlijk rond te drijven en als foodie, natuurlijk in deze donut jumbo zwemband.

Happy verjaardagscadeautjes muesli dispenser

Al even op mijn wensenlijstje, de muesli dispenser. Gewoon, omdat ik het heel erg leuk en makkelijk vind op het aanrecht. Ik maag regelmatig zelf granola, zoals gezouten caramel granola die echt heerlijk is, maar dan moet ik de granola bewaren en is het super makkelijk om de granola in de ochtend in porties in je bakje te draaien. Het staat ook gewoon leuk op het aanrecht. En tja met snoepjes gevuld vind ik het ook wel een heel leuke musthave.

Happy scadeautjes tips bioscooplamp Blogger Foodinista

Voor leuke musthaves in huis kijk ik altijd rond. De Home Sweet Home lamp vind ik heel leuk. Extra leuk? De letters krijg je er los bij en je kunt je eigen tekst maken. Dus daar ga ik nog even over nadenken. Nog iets de lamp is niet met een stroomsnoer maar schittert op batterijen dus kun je overal in huis neerzetten. Hebben!

Jouw favoriete cadeautjes nog niet gevonden? Op de blog staan nog veel meer cadeau tips en ook voor vaderdag.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Rowan
    Geplaatst op 10:31h, 14 juni

    Leuk!! De wereldkaart is mijn favoriet!

Geef een reactie