Vaderdag cadeautjes Hoornbeker

Foodie vaderdag cadeautjes

Deel deze post

Het is weer bijna Vaderdag en wat ga je papa deze keer geven? Heb je een foodie vader of helemaal niet? Geen probleem, want ook foodie gadgets zijn heel erg leuk. Nog een beetje inspiratie nodig voor een leuk origineel cadeautje voor Vaderdag? Verras je vader met één van deze foodie Vaderdag cadeautjes en laat je nog een beetje inspireren, zodat ook jij dit jaar weer een leuk cadeautje kunt geven aan je vader. In dit blog vijf Vaderdag cadeautjes van foodie musthave tot grappige musthave gadget voor de relax-maar-even-papa tot aan de echte keukenchef.

5x Foodie vaderdag cadeautjes

Foodie vaderdag cadeautjes Kristallen karaf met glazen

Een momentje voor papa zelf en om van te genieten. Een waar pronkstuk in de woonkamer, keuken of werkkamer. Een kristallen karaf met kristallen glazen voor whisky of een andere favoriete drank. Een kleine investering, maar een blije vader; absoluut!

DrankDrank
Foodie vaderdag cadeautjes Mr Fox espressokopjes

Een echte espressodrinker en door de dag heen een eigen koffiemomentje gunnen? Thuis of op het werk? Dan zijn deze Mr Fox espressokopjes een vrolijke set voor de vaderdag.

Foodie vaderdag cadeautjes Deukbekers ontstressen

Laat papa ontspannen met deze deukbekers! Leuk voor de koffie, de werkkamer of op het werk.

Vaderdag cadeautjes ontbijt snijplanken set

Geen gedoe meer bij het ontbijt, maar iedereen tevreden. Altijd druk in huis, maar iedereen rustig ontbijten en snel opruimen? Geen boterhammen maken op het aanrecht en geen kruimels meer, geef een leuke stille hint, met de mannelijke en robuuste houten snijplanken set. Voor de maandag tot vrijdag natuurlijk, want in het weekend ontbijten we gezellig.

Vaderdag cadeautjes Hoornbeker

Soms moet je, je er gewoon niet mee bemoeien en mannen een cadeautje geven wat zij helemaal begrijpen en vrouwen helemaal niet, zoals deze Das Horn beker.

Fijne vaderdag!

Meer vaderdag cadeautjes tips? Deze kun je vinden bij de Leukste vaderdag cadeaus en dit vaderdag servies is ook een leuk idee!

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie