
26 okt Gnocchi met truffel en proscuitto ham
Wat een luxe Gnocchi met truffel en verrassend dit beetje luxe uit Italië kan met 20 minuten bij je op tafel staan afgetopt met Italiaanse proscuitto, Parmezaanse kaas en rucola. Een verwengerechtje wat het hele jaar door kan, maar ook tijdens de feestdagen is het een heerlijke maaltijd. Zo simpel maak je de gnocchi met truffel en proscuitto.
Volg je Foodinista ook al op Instagram, Facebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Ingrediënten voor gnocchi met truffel voor 2 personen
- Voorbereide gnocchi voor 2 personen
- 2 eetlepels truffeltapenade
- 40 gram rucola
- 30 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 100 gram Proscuitto
- 1 theelepel olijfolie
- snufje zout en peper
Tips voor de bereiding van Gnocchi
Moeilijkheid 1-5: 1
Tijd: 20 minuten
Benodigdheden in de keuken
- koekenpan
- theelepel
- spatel
Recept gnocchi met truffel
Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de gnocchi goudbruin in de koekenpan op een laag vuur. Als deze goed is verhit en goudbruin is haal deze uit de pan en verdeel de gnocchi over een schaal. Meng de truffeltapenade er doorheen. Verdeel de gnocchi over de borden. Verdeel de rucolade, proscuitto en Parmezaanse kaas over de gnocchi met truffel. Voeg er naar smaak nog een beetje zwarte peper doorheen en klaar is dit simpele maar luxe recept voor gnocchi met truffeltapenade.
Meer recepten met truffel? Maak dan ook eens het risottorecept met truffel of begin de dag luxe met een eitje met truffel.
Geen recept missen? Like Foodblog Foodinista en volg Foodinista op Instagram en Pinterest.
Geen reactie's