Daphne’s Happy Musthaves – 10x Feestdagen cadeautjes voor foodies

Daphne’s Happy Musthaves – 10x Feestdagen cadeautjes voor foodies

Deel deze post

Daphne’s Happy Musthaves en Feestdagen cadeau tips – Feestdagen cadeautjes tips voor foodies

In de rubriek Happy musthaves deel ik mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips, cadeautjes en hebbedingen – met je. De feestdagen komen er aan en dit vraagt om Feestdagen cadeautjes tips voor foodies. Ook dit jaar mogen de allerleukste Feestdagen cadedautjes voor foodies niet ontbreken. Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves.

De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist producten die op mijn cadeau wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je wil delen en waar jij wellicht ook heel blij van wordt. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Maar nu de herfst begonnen is en we gaan aftellen naar de feestdagen en het vroeger donker wordt kunnen we vooruit gaan kijken naar de feestdagen cadeautjes. Dus zoek je een mooi cadeau voor een verjaardag de komende periode of ga je op zoek naar een mooi Sinterklaas cadeau of cadeau voor de feestmaand kijk dan maar even rond bij deze cadeau tips.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Zomaar een tip! Is je favoriete adventskalender er niet bij? Kijk dan ook nog even verder bij deze adventskalender tips.

Feestdagen cadeautjes tips 2023

Inspiratie voor Kerst en Cadeautjes voor foodies

Herkenbaar? Wanneer je vraagt: Heb je nog leuke cadeautjes ideeën of wat wil je graag hebben? Dan is het antwoord meestal; Geen idee! Ik ben tevreden, maar doe maar iets leuks. Terwijl iedereen toch wel wensen heeft? Het is natuurlijk ook leuk om de gelukkige te verrassen? Ik heb tien feestdagen cadeautjes tips voor foodies voor je verzameld. Een verrassing en leuk om te hebben. Nog meer ideeën bekijken? Voor een beetje leuke cadeautjes inspiratie voor de kinderen, maar ook voor opa en oma of voor dobbelcadeautjes voor een SinterKerst kun je al rondkijken. Laat je inspireren en misschien weet je niet alleen wat je gaat geven, maar ga je ook voor jezelf een leuk feestdagen cadeautje vinden.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Alvast één tip! Vergeet ook je kerst cadeautjes niet extra mooi in te pakken!

10 Feestdagen cadeautjes tips voor foodies

Roze gourmet raclette set

Feestdagen cadeautjes tips - Roze gourmet raclette set - Foodinista

Gourmet en raclette zijn niet weg te denken tijdens de feestdagen. En wellicht staat het bij jou op het kerstmenu, maar ken je een liefhebber dit dit ook als 2-persoonsmaaltijd of gezinsmaaltijd wel ziet zitten en waarbij roze de lievelingskleur is? Dan is dit roze gourmetset en racletteset een perfect feestdagen cadeau.

Bestel het roze gourmette set

Wijn sokken

Wijn sokken - Leuke dobbel cadeautjes voor het dobbelspel - Tips van Foodinista

Een leuk dobbel cadeautje waar om gevochten zal geworden. Deze wijnsokken zijn een musthave en ook een leuk grapje. Dit cadeautje is natuurlijk ook heel leuk bij de surprises en makkelijk om in te pakken. Met deze wijnsokken wordt je wijnavond en filmavond nog veel leuker. Nog een tip, maak een leuk pakketje van de wijnsokken met een flesje wijn erbij en maak er een leuk cadeau setje van in een cadeautasje met Sinterklaasthema of Kerstthema.

Bestel wijnsokken hier

HK Living wijnglazen

HK Living wijnglazen met roze poot  - Cadeautjes tips feestdagen - Foodblog Foodinista

Naast een fles wijn en wijnsokken zijn mooie wijnglazen een mooi cadeau voor de feestdagen. Het merk HK Living heeft een eigen stijl, zoals deze wijnglazen met roze swirl poot. Een beetje retro en een beetje van nu, maar een echte musthave en mooi cadeau voor de feestdagen.

Wijnglazen bestellen

Poke bowl sokken

Poke bowl sokken - Sinterklaas cadeautjes voor foodies - Tips van Foodinista

Een poke bowl de absolute favoriet? Van wie niet! Hoe leuk zijn deze poke bowl sokken. Het is weer eens wat anders dan het standaard sokken cadeautje met Sinterklaas en Kerst. Een poke bowl schaal met alle ‘poke ingrediënten’ maar dan als sokken. Een grapje en leuk cadeautje wat mag bij feestdagen cadeautjes.

Bestel poke bowl sokken

Pindakaas cadeaubox voor de feestdagen

Pindakaas cadeaubox voor de feestdagen - Cadeautjes tips feestdagen - Foodinista

Voor de echte Pindakaas of Pindabaas een Pindakaas cadeaubox waar deze baas wel even mee vooruit kan. Dit is een medium box met in alle smaken een medium Pindakaas potje. Er zijn ook cadeauboxen S voor een kleiner budget voor een surprise of dobbelcadeautjes of gewoon hele bijzondere smaken Pindakaas, maar kijk ook zeker naar de pakketten L en XL! Iedere Pindakaas liefhebber ga je bijzonder blij maken.

Bestel een Pindakaas surprisebox

Licor43 Crème Brûlée

Feestdagen cadeautjes tips en leuk voor recepten -  Licor43 Creme brulee - Foodblog Foodinista tips

Alleen voor de 18+, maar een heerlijk drankje als cadeautje is altijd een goed idee tijdens de feestdagen. Deze Licor43 Crème brûlée is nieuw in het assortiment en heerlijk romig en zacht met een beetje pit van Licor43. Een aanrader voor de feestdagen en een leuke cadeau tip. Daarbij krijg je nu bij Topdrinks 20% korting op deze nieuwekomer binnen het assortiment van Licor43.

Bestel Licor43 Crème Brûlée met 20% korting

Dinerkaarshouder Diamant

Dinerkaarshouder diamant - mooi op de dinerkamer - Cadeautjes tips feestdagen

Een juweeltje voor op de dinertafel en een leuk klein cadeautje voor tijdens de feestdagen deze kandelaar met gekleurde diamanten. De kandelaar is groen goud, maar is er in diverse kleuren combinaties met blauw, paars en roze bijvoorbeeld.

Bestel de diamanten kandelaar hier

Stanley Quencher Thermofles en beker

Stanley Quencher thermobeker - Feestdagen cadeau tips - Foodinista

Zelf zorgen voor je thermobeker of koffie cup is hip. Alleen welke? Welke thermobeker of koffie beker kan het allemaal? Nou de Stanley is echt perfect! Voor warm en koud. In de winter warme koffie en in de zomer voor je perfecte ijskoffie. Ruimte voor, let op! 1,8 liter. Zo ga je de dag wel door. En vervolgens kun je drinken uit de Stanley, drinken door een rietje en kun je de thermobeker goed afsluiten en inschenken in een normale mok en dus delen. Een mooi cadeau, want zo veel luxe vraagt om een extra prijsje. Je krijgt er wel iets voor terug. De Stanley is er ook in het blauw, groen en bruin.

Bestel je Stanley hier

Pornstar Martini kerstboom ornament

Pornstar Martini Kerstboom ornament - Cadeautjes tips feestdagen

De cocktail van het jaar! En deze moet natuurlijk in de kerstboom. Een top cadeautje voor de feestdagen het kerstboom ornament pornstar martini voor de echte liefhebber. Voor de verzamelaar en een persoonlijk cadeautje.

Pornstar martini kerstboom ornament hier bestellen

Bubble Tea cadeau box

Bubble tea cadeau setje - Kleine feestdagen cadeautjes

Ken je een bubble tea liefhebber? Of misschien ben je er zelf wel één? Dan is dit cadeautje voor jou en leg het cadeautje met voor bedachte raden bij de dobbelcadeautjes of steek het in een surprise. Zelf bubble tea maken in een leuk glas.

Bubble tea cadeau set

Voor meer feestdagen cadeautjes tips kijk je hier verder.

Geen feestdagen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie