Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 2 - Tips van Foodinista

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Week 2

Deel deze post

Daphne’s Happy Musthaves – Favorieten

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen voor de zomer – met je. Al mijn favoriete items komen voorbij de nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste tips voor in de keuken, tot nieuwe keuken fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Kijk je mee met Daphne’s Zomer Happy Musthaves Week 2 en p.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Meer Daphne’s zomer Happy Musthaves? Bekijk dan hier de Favoriete Happy Musthaves van Week 1.

Zomer Happy Musthaves tips – Foodmagazine Foodinista

De nieuwe Ottolenghi Comfort 2024

Zomer Happy Musthaves - Nieuw kookboek 2024 Ottolenghi tips van Foodblog Foodinista

De nieuwe Ottolenghi komt eraan. Heeft Ottolenghi voor een kookliefhebber veel uitleg nodig? Ik denk het niet. Alleen de kleurrijke kaft belooft al heel veel. De koning van de kleurrijke recepten vol met smaak heeft weer een boek met veel diversiteit. Het kookboek is nu in de order.

Bestel de nieuwe Ottolenghi hier!

Dat is pas verfrissend – Boom Siroop Icetea

Dorst! Dan moet je iets fris drinken of lekkere frisse ijsjes maken en het kan allemaal zo simpel zijn!

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 2 - Van Den Boom Frisse siroop - Tips van Foodinista

De nieuwste siroop van Van de Boom is weer eens iets anders. Eigenlijk een echte siroop voor volwassenen. Je maakt in een hand-om-draai ijsthee. IJsklontjes, schijfjes ctiroen en limoen, takjes munt erbij en verdeel het over een grote kan of watertap en het ziet er ook nog prachtig uit ook. Dit doen wij regelmatig bij verjaardagen. Dan kan iedereen zelf fris drinken pakken. Je kunt er ook nog heel lekker waterijsjes mee maken.

Variëer het recept voor de Radler bier sangria in een watertap met de Siroop van Boom en maak zo een mooie frisse ice tea.

De ijsthee siroop met citrus van Van de Boom kun je hier vinden.

Geef een HINT – Alsjeblieft! – Gezelschapsspel tip

Tijd voor een spelletjesavond of een leuk spel cadeau geven en vooral veel gezelligheid en plezier beleven? Ga voor HINT!

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 2 - Spelletjes spelen HINT - Tips van Foodinista

Spelletjes met het gezin zijn leuk, maar er zijn ook de spelletjes die je wilt spelen met vrienden tijdens een borrelavond, wanneer het iets later gaat worden en wanneer je wilt lachen totdat je buikpijn krijgt. Winnen? Daar gaat het al niet meer om. Wel van die stomme fouten en er op blijven letten wat iedereen fout doet… en de meest stomme dingen komen voorbij. Dit spel haalt je volledig uit je comfort zone. Je hebt gewoon veel plezier. Dan is het de taak om de HINT de te raden, maar met een nog extra opgave er is een verboden woord! Moeilijk.. Ingewikkeld, maar HINT is ook hilarisch. WIl je dat de avond loskomt? Dan is dit HINT het perfecte gezelschapsspel en een zomer happy musthave tip.

Nieuwsgierig en zin in een leuke spelletjesavond? Kijk hier voor HINT

Niet gevonden wat je zoekt? Of meer leuke inspiratie op doen op de blog? Lees dan ook eens één van de volgende artikelen op Foodblog Foodinista.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze cadeautips voor vrouwen en persoonlijke en heerlijke cadeautjes?

Geen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie