Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 2 - Tips van Foodinista

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 2

Deel deze post

Daphne’s Happy Musthaves – Favorieten

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. Al mijn favoriete items komen voorbij de nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe keuken fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorgen met een food en travel touche. Kijk je mee met de eerste Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 2 en p.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Meer Daphne’s zomer Happy Musthaves? Bekijk dan hier de Favoriete Happy Musthaves van Week 1.

Willen we dit niet allemaal?

Eet jezelf stralen gezond? Inderdaad we willen toch allemaal stralend gezond zijn?

Daphne’s Zomer Happy Musthaves - Boek Eet jezelf stralend gezond - Tips van Foodinista

Het kan ook gewoon. In ieder geval volgens het boek Eet Jezelf Stralend Gezond. Het boek is een handleiding naar (bijna) plantaardig eten, met veel uitleg over wat voedingsmiddelen voor je doen, maar daarnaast wat vooral heel belangrijk is; het staat vol met 90 gevarieerde, gezonde, rijnigende en verrassende recepten. Laten je verrassen door de Tropische Matchagranola, koude komkommersoep met kruidentuintje, Marokkaanse pompoensalade, kaas gemaakt van noten, courgetterolletjes met dadels in tomatensaus (jummie!), recepten voor zelf chocolade maken en nog veel meer! Maar wil je ook stappen maken met plantaardig eten en je er op een gezonde manier in verdiepen dan is het boek Eet Jezelf Stralend Gezond een aanrader.

Het boek Eet Jezelf Stralend Gezond kun je bijvoorbeeld hier bestellen in zowel hardcover als e-book versie.

Dat is pas verfrissend

Dorst! Dan moet je iets fris drinken of lekkere frisse ijsjes maken en het kan allemaal zo simpel zijn!

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 2 - Van Den Boom Frisse siroop - Tips van Foodinista

De nieuwste siroop van Van de Boom is weer eens iets anders. Eigenlijk een echte siroop voor volwassenen. Je maakt in een hand-om-draai ijsthee. IJsklontjes, schijftjes ctiroen en limoen, takjes munt erbij en verdeel het over een grote kan en het ziet er ook nog prachtig uit. Je kunt er ook nog heel lekker waterijsjes mee maken.

De ijsthee siroop met citrus van Van de Boom kun je hier vinden.

Geef een HINT – Alsjeblieft!

Tijd voor spelletjes en vooral veel gezelligheid! Ga voor HINT!

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 2 - Spelletjes spelen HINT - Tips van Foodinista

Spelletjes met het gezin zijn leuk, maar er zijn ook de spelletjes die je wilt spelen met vrienden tijdens een borrelavond, wanneer het iets later gaat worden en wanneer je wilt lachen totdat je buikpijn krijgt. Winnen? Daar gaat het al niet meer om. Wel van die stomme fouten en er op blijven letten wat iedereen fout doet en de meest stomme dingen komen voorbij. Je hebt gewoon veel plezier. En je dan is het de taak om de HINT de te raden, maar met een nog extra opgave er is een verboden woord! Moeilijk, maar ook hilarisch.

Nieuwsgierig en zin in een leuke spelletjesavond? Kijk hier voor HINT

Niet gevonden wat je zoekt? Of meer leuke inspiratie op doen op de blog? Lees dan ook eens één van de volgende artikelen op Foodblog Foodinista.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze cadeau tips voor vrouwen en persoonlijke en heerlijke cadeautjes?

Geen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie