Dag Coronahaar - Knippen, verven en verzorgen met WECOLOUR

Dag Coronahaar – Knippen, verven en verzorgen met WECOLOUR

Deel deze post

Het lijkt er op alsof ons haar nog nooit zo belangrijk is geweest als de afgelopen maanden. Vooral wanneer we ons haar niet zo kunnen verzorgen wanneer we willen. Wanneer luxe opeens weg is en we weer een beetje terug gaan naar puur natuur of wanneer we iets even niet uit handen kunnen geven. Wat zijn we toch allemaal ijdel met elkaar. Nee dit is geen levensles, want ik doe heel hard mee. Toen de mededeling kwam dat de kappers dicht gingen haalde ik even heel hard opgelucht adem dat mijn haar zojuist geknipt en geverfd was. Maar ja hoe lang zou het allemaal gaan duren en mijn haar groeit hard! Normaal verf ik mijn haar iedere 6 weken. Ja dat is heel regelmatig. Ik heb sterke nagels en sterk haar. Een rijkdom en oké ik wil de grijze haren heel graag verborgen houden, eerlijk is eerlijk. Niet alleen het verven, maar ook een goede verzorging is even belangrijk, want knippen is belangrijk voor het mooi laten groeien van je haar en voor goede verzorging. Dus ik ging op zoek naar mooie haarverzorgingsproducten en haarverf voor wanneer het echt uit de hand zou lopen dan zou ik toch echt zelf aan het werk moeten, vind ik en zo kwam ik uit bij zelf knippen, verven en verzorgen met WECOLOUR.

Dag Coronahaar - Knippen, verven en verzorgen met WECOLOUR
Dag Coronahaar - Knippen, verven en verzorgen met WECOLOUR
Haarverf pakket van WECOLOUR

Uitstel geen afstel; tijd voor mijn haar!

Toen ik zo ver was werd mijn ijdelheid even van minder groot belang. Ik krijg een oproep uit het ziekenhuis dat ik aan de beurt was voor een operatie die ook werd uitgesteld door de Corona sluiting. Een operatie in het gezicht, waardoor alles wat minder mooi zou worden. Ook mocht er 4 weken weken even niet gerommeld worden aan het gezicht dus geen haarverzorging. Maar toen alles weer mocht werd het tijd en hoog tijd. De kappers gingen ook weer open, maar thuis vind ik nog steeds een heel prettig idee.

Dag Coronahaar - Knippen, verven en verzorgen met WECOLOUR - Shampoo
Dag Coronahaar - Knippen, verven en verzorgen met WECOLOUR - Conditioner

Knippen en verven

Dankzij het openen van de kappers zijn ook thuiskappers weer toegestaan. Gelukkig maar, want ik moest nodig geknipt worden en ook de uitgroei moest bijgewerkt worden. Alles is bij mij nog gevoelig, maar van de ingreep zie je niks meer dus tijd om ook mijn haar een opfrisbeurt te geven. Knippen, wat ik nooit zelf zou doen, en mijn uitgroei bijwerken. Nu mijn bevriende kapster er toch was kon ze het ook direct verven. Eerst knippen en daarna verven. Ik werk altijd met folies. Dat was mij zelf nooit gelukt. Had ik WeColour zelf gebruikt dan had ik het bijgewerkt met de kam. Smallere plukjes, maar toch weer blond in mijn haar. Ik verf mijn haar namelijk nooit helemaal in het geheel, zo gaat het samen met mijn eigen haarkleur en creëer ik een natuurlijke blonde haarkleur. De kleur die ik gebruik is lichtblond, zodat het fris blond is.

Dag Coronahaar - Knippen, verven en verzorgen met WECOLOUR - Mousse
Dag Coronahaar - Knippen, verven en verzorgen met WECOLOUR - Argan behandeling - Mijn favoriet

Haarverzorgen, zoals bij de kapper

Wat ik vooral heel erg fijn vind bij WECOLOUR? Je verft niet alleen je haar. Er zijn meer mogelijkheden. Na het verven van je haar kun je je haar heel goed thuis blijven verzorgen, zodat je haar zacht blijft en wanneer het nodig is goed in model. Wanneer je je haar hebt geverfd kan het een beetje stug zijn. Al is de haarverf van WECOLOUR al zonder ammoniak en PPD dus vriendelijker voor je haar en met argan olie en calandula dus verzorgend, toch heeft het altijd een oppepper nodig. WECOLOUR heeft een verzorgende lijn ook voor het behoud van de haarkleur. Zelf was ik mijn haar met de shampoo en crèmespoeling. Zelf gebruik ik altijd crèmespoeling voor het klitvrij maken. Wat ik nog gaat gebruiken is het intensieve kleimasker. Waar ik echt fan van ben is de argan behandeling voor na het douchen. Even in laten trekken en het haar is zo glanzend en zacht! Evenals de mousse voor het fohnen die geeft echt versteviging. Kortom aangezien er bij mij altijd een thuiskapster komt zou ik zeker gebruik blijven maken van de verzorgende lijn, maar ook wanneer je naar de salon gaat is het een aanrader om thuis extra aandacht aan je haar te geven. En wie weet is het straks weer nodig om thuis voor ons haar te zorgen? Dan weet je hoe het kan. Sowieso kan ik nog twee keer mijn haar verven met de set van WECOLOUR.

Tijd voor het verven van mijn haar
Dag Coronahaar - Knippen, verven en verzorgen met WECOLOUR
Dag coronahaar! Hallo blondie! Geknipt, geverfd en geföhnd.

Meer persoonlijke tips van Foodblog Foodinista?

Niet gevonden wat je zoekt? Of meer leuke inspiratie op doen op de blog? Lees dan ook eens één van de volgende artikelen op Foodblog Foodinista.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze cadeau tips voor vrouwen en persoonlijke en heerlijke cadeautjes?

Geen bericht missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie