Afvallen met WW Flex starten met afvallen Foodblog Foodinista dag mooie zomer

Daar gaan we weer – Afvallen met WW Freestyle – Met leuke recepten

Deel deze post

Daar gaan we weer met de strijd tegen de kilo’s. Ongezondheidskilo’s, lekkere kilo’s en zwangerschapskilo’s. Daarbij heb ik nog een doel: Mijn trouwjurk! Ik ga afvallen met WW Freestyle, waarover je hier alles kunt lezen! De afgelopen tijd heb je mijn strijd tegen de kilo’s al kunnen volgen. En dit was een succes. Alleen aan het begin van de zomer ging het helaas weer iets minder met mijn gezondheid. We zijn er nog niet helemaal achter of dit te maken heeft mijn eerdere problemen, maar ik kreeg wel last van mijn urinewegen, denken we. Jammer, want het afvallen ging goed en gelukkig heb ik dit gewicht bijna weten vast te houden en ik voelde mij ook lange tijd gezonder, nu heb ik dat gevoel wel weer terug te pakken. Alleen mag ik geen extra eiwitten en dergelijke meer, ik slikte tenslotte veel supplementen. Jammer, want ik was zo goed bezig. Wat alleen daarbij verloren ging was natuurlijk toch een beetje dat gezonde eetpatroon. Tijd om weer in te grijpen, want ik wil nog wel een gezonder lichaam met minder kilo’s, mij fitter voelen en ik vind mezelf slanker gewoon mooier. Dus tijd voor het afvallen met WW Freestyle. Toen het gevraagd werd wilde ik het proberen. Inzicht in wat je eet en op de rem trappen. Met mijn levensstijl kan dat nog wel eens een uitdaging worden, maar ik ga met je delen hoe dat gaat. Ondertussen ben ik twee weken onderweg met ups en downs.

Afvallen met WW Flex dag pizza's en cocktails - Foodblog Foodinista
Dag pizza en cocktails! Jullie waren heerlijk!

Mijn start met WW Freestyle online en persoonlijk

Ik moet toegeven dat ik het weer even wennen vond. Die weegschaal op. Het viel mij mee. Er zat één kilo bij. Oké dat is extra schade en daar doe ik het voor. Tenslotte ben ik ook niet echt bezig geweest met mijn gewicht deze zomer, maar meer met mijn gezondheid. Wel is het tijd om weer in te grijpen. Op maandagavond is het WW avond in Kaatsheuvel. Dan kun je met alle deelnemers bij elkaar komen, ga je ook bij je coach op de weegschaal. Ja ik was nerveus en waarvoor? Het is de start van een nieuw traject. Tijdens de bijeenkomst worden er extra tips gedeeld en doelstellingen gemaakt met de groep en ben jaar daarna weer extra gemotiveerd. Fijn! Je kunt het hele plan online volgen met de WW Freestyle app, maar zo’n steuntje in de rug is wel extra fijn. De nieuwelingen, waaronder ik bleven ook nog even iets langer, want wij kregen nog extra tips mee over de app, het 0 punten eten, lekkere snackjes, valkuilen en we konden onze vragen stellen. Heel fijn zo’n persoonlijke aanpak. Nu heb jij misschien ook vragen, want wat is een WW Freestyle app en wat zijn 0 punten?

Ook beginnen met WW Freestyle?

Wil jij ook beginnen met WW Freestyle? Dan heb ik iets leuks! Met de code WW2019 geef ik je tot 2 oktober 2019 een korting van 5 Euro bij een bestelling van minimaal 20 Euro bij WW Freestyle! Ga naar de website en start vandaag nog!

Lekker eten met WW Flex Italiaanse eiersalade Recept van Foodblog Foodinista
1 punt recept: Italiaanse eiersalade 3 eieren, 1 tomaat, 1 eetlepel Griekse yoghurt zonder vet, oregano, baslicum, rucola, 1 rode ui gesnippert.

Zien hoe het nu gaat bij mij met WW, het Nieuwe Weight Watchters? Lees dan ook hier verder.

Punten tellen in de WW Freestyle app

Misschien ken je het oude Weight Watchers nog wel van het punten tellen? Een boekje bij houden, alles wegen, calorieën delen en vermenigvuldigen en dan ongeveer wist je hoeveel je had gegeten die dag van het aantal punten dat je mocht eten die dag. Ik deed dit vroeger met mijn moeder, met een calorieënboekje erbij en we werden knettergek. Ik weet ook zeker dat we te streng waren voor ons zelf. Gelukkig dat is tegenwoordig wel een beetje verleden tijd. Tegenwoordig is er een hele fijne app voor de smartphone. Je kunt daarin je producten invoeren geeft aan hoeveel je ervan hebt gegeten en de punten zijn verzameld, dat is ook wel het nieuwe Weight Watchers en dus. Er zijn al zoveel producten ingevuld door WW Freestyle dat jouw gegeten product er meestal wel in staat en anders dan heeft een mede afvaller dit meestal al wel gedaan. Makkelijk dus! Ook kun je een streepjescode scannen in de supermarkt of thuis en de app herkent deze en dan weet je precies hoeveel punten en product is. Als je iets te lekker vind en het heeft te veel punten dan kun je het beter direct in de supermarkt laten liggen. Tip van de coach. Maar die punten gaan toch heel hard?

0 punten tellen het WW Freestyle systeem

0 punten? Dat klinkt echt ideaal. Dat vind ik dus ook! Er zijn dus heel veel producten met 0 punten. Eigenlijk van die producten waarvan we allemaal wel weten dat als we die in een gezonde hoeveelheid eten dan vallen we allemaal af, maar het opent wel onze ogen. Veel groente en fruit soorten vallen daar onder, magere vlees en vis soorten en eieren. Daarbij nog een aantal producten. Makkelijk, want dan ben je niet continue aan het tellen. Toch vul ik ze wel in, want dan weet ik ook of ik gewoon weg niet te veel eet. Ga je punten producten eten, je mag er 23 op een dag, dan merk je dat het toch hard gaat. Doordeweeks is het goed vol te houden tot het weekend komt. De gezellige momenten. Daarvoor heb je extra gezelligheidspunten. Zo noem ik ze maar.

Kikkererwten borrelnootjes 0 punten WW Flex Weight Watchers tips van Foodblog Foodinista
Borrelnootjes van Kikkererwten gemaakt in de Airfryer. Kikkererwten, kruiden naar smaak, zoals: knoflook, paprikapoeder, zout en kerriepoeder. 20 minuten op 175 graden in de Airfryer.

Zien hoe het nu gaat bij mij met WW, het Nieuwe Weight Watchters? Lees dan ook hier verder.

Maar dat klinkt toch simpel het nieuwe Weight Watchers

Het blijft wel een dieet natuurlijk. We zijn wel bezig met afvallen. Je mag eigenlijk alles eten, maar ja. Toch vind ik het niet zo simpel als het is. Punten tellen opent je ogen. Een bruine boterham is bijvoorbeeld 2 punten, een meergranencracker 3 punten. En dat zijn de normale dagelijkse producten. Een glas droge witte wijn is 2 punten, maar dit drink je boven op je voeding. Het kan dus wel, maar met beleid, maar dat maakt het leven wel leuk en bon bon, want hallo ik houd van chocolade! 2 punten. Moet afentoe kunnen. Wellicht zie je zo dat punten hard kunnen gaan, maar dan weet je dat ook niet alles kan. Een plak 48+ kaas 9 punten. Hallo! Ogen geopend! Dat gaat hard. Dus wat zijn voor mij de valkuilen? Een flauw moment in de middag, snackmomentjes en die tussendoortjes die gaan dus hard. Daar heb ik dus een aantal oplossingen voor gevonden. Een fruit tussendoortje, borrelnootjes gemaakt van kikkererwten en ik maak een lekker bakje eiersalade van bijna 0 punten, waarmee je ook een sla-bootje kunt vullen. Lekker snacken dus voor de zoete en hartige track. Zo ga ik het redden en ik hoop dus dat ik je eind november kan vertellen dat er nog 5 kilo af is met WW Freestyle, want voor nu ben ik op de ochtendweegschaal in 2,5 week 2,5 kilo kwijt, maar daar komt nog een vakantie Turkije tussen en persreis naar de Loire dus als je het over uitdagingen hebt! Volg je mijn afvallen met WW Freestyle avonturen op Instagram en en Facebook?

Foodinista blijven volgen tijdens het afvallen met het nieuwe Weight Watchers en WW Freestyle? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief of mail mij op daphne@foodinista.nl

Om de strijd tegen de kilo’s verder aan te gaan werk ik samen met WW Freestyle.

Geen reactie's

Geef een reactie