Burgers en cocktails bij Hard Rock Cafe Amsterdam foodblog Foodinista

Burgers en cocktails bij Hard Rock Cafe Amsterdam Winactie

Deel deze post

Ik ging hamburgers happen en en cocktails drinken bij Hard Rock Cafe in Amsterdam. Iets wat ik eerlijk gezegd niet zo snel verwacht had te gaan doen. In het buitenland vind ik het altijd een leuke ervaring, vooral als ik in het echte toeristische district ben als je vertrouwd wilt eten dan ga je naar het Hard Rock Cafe. Niet te vergeten: De shop van het Hard Rock Cafe. Daar breng ik altijd even een bezoekje. Het heeft iets bijzonders en je moet er even binnen gelopen zijn, net zoiets als de M&M store en de Disney Store. Highlights van mijn toeristische bezoekje aan het middelpunt van ieder toeristisch mekka. Toen ik uitnodiging kreeg om burgers en cocktails bij Hard Rock Cafe Amsterdam te komen proeven dacht ik ook wel even: Het is een heel ander restaurant dan waar ik normaal gesproken naartoe ga. Wel vond ik het een heel leuk idee, want eerlijk echt eten en er relaxed plaatsnemen doe ik er niet en ik weet stiekem heel weinig af van het hele fenomeen Hard Rock Cafe, dus verras mij! En dat heb ik laten doen. Een leuke avond was het zeker. Als verrassing; ook jij mag een bezoek gaan brengen, want aan het einde van dit blog heb ik een hele leuke winactie voor een diner voor twee personen.

Mijn burgers en cocktails bij Hard Rock Cafe Amsterdam

Op zondagmiddag gingen wij relaxed dineren bij het Hard Rock Cafe Amsterdam. Zelf namen wij er echt de tijd voor. Heb je een keer haast dan is het Hard Rock Cafe Amsterdam ook eigenlijk wel ideaal, want het is bij het Leidse Plein bijvoorbeeld bij Pathe City en Paradiso. Wil je daarvoor iets gaan eten dan is het Hard Rock Cafe ook wel ideaal voor een shared dinner of burger. Wij genoten ervan en begonnen met twee cocktails en nachos, toch alle tijd.

Nachos Hard Rock Cafe Amsterdam foodblog Foodinista Restaurant tips Amsterdam

Nachos bij Hard Rock Cafe Amsterdam. Perfect als voorgerecht, snackgerecht bij je cocktail of gewoon, omdat ze heel lekker zijn! Je kunt ze ook bestellen met beef of chicken nou dan heb je wel een maaltijd!

Nachos met onze cocktails Hard Rock Cafe Amsterdam foodblog Foodinista Restaurant tips Amsterdam

Nachos met onze cocktails in natuurlijk de Hard Rock Cafe Amsterdam glazen.

Cocktails Hard Rock Cafe Amsterdam

Cocktails bij Hard Rock Cafe Amsterdam. De zomerse Electric Blues en de fris zure Purple Haze.

Cocktailtijd bij Hard Rock Cafe Amsterdam Foodblog Foodinista

Cocktailtijd bij Hard Rock Cafe Amsterdam om het weekend af te sluiten!

Bar Hard Rock Cafe Amsterdam

Het is leuk om te gaan eten bij het Hard Rock Cafe Amsterdam, maar ook de bar zelf nodigt uit voor een cocktail.

Bar Hard Rock Cafe Amsterdam

Met uitzicht op de shop, hits van Queen en Amsterdamse sferen met de fietsbellen.

Bar Hard Rock Cafe Amsterdam

Natuurlijk zijn er veel items van legendarisch Rock helden te ontdekken! Wist je dat de eigenaren nooit de intentie om er een echt Rock Cafe van te maken? Het is ze allemaal overkomen? Twee vrienden besloten een afwijkend restaurant in Londen te openen met geen mash and pie, de traditionele Engelse keuken in de jaren 70. Toevallig kwam een echte rockster langs in Londen, trad op, gaf een souvenier en zo werd het Hard Rock Cafe een daar moet je zijn geweest omgeving van rocksterren. De cafés zijn eigenlijk heel toegankelijk en leuk om te bekijken om de gitaren, foto’s en muziek.

Hamburgers bij Hard Rock Cafe Amsterdam en winactie

In de maand juni is bij Hard Rock Cafe de World Burger Tour met vier wereldwijde Burgers welke wij proefden, twee daarvan en dat was ruim voldoende. Met bijpassende frietjes. Wij kozen bijvoorbeeld voor de Java Lava Burger met frietjes met aioli. Een pittige burger met een jalapeno, maar om echt te weten wat het is moet je gewoon helemaal zelf gaan proeven. Dat kan tot 29 juni en natuurlijk heeft het Hard Rock Cafe altijd een hele vol hamburger menu met bijvoorbeeld de Legendary burger die je wereldwijd kunt proeven. Sowieso mag ik één diner voor twee weggeven, wat je daarvoor moet doen?

Winnen Diner voor twee Burgers en cocktails bij Hard Rock Cafe Amsterdam

Wat moet je doen voor een diner voor twee met Burgers en cocktails bij Hard Rock Cafe Amsterdam.

 1. Natuurlijk ben je Facebookvriend van Foodinista of volg je Foodinista op Instagram.
 2. Laat mij onderstaand in een reactie weten, waarom jij het Hard Rock Cafe Amsterdam wilt ontdekken.
 3. Vergeet niet sharing is caring! Deel dit bericht dus op Facebook, Twitter of andere social media kanalen. Het mag, maar moet niet.

De winactie voor Hard Rock Cafe Amsterdam loopt tot 21 juni, dan ontvang je bericht of je de burgers en cocktails bij Hard Rock Cafe Amsterdam hebt gewonnen en ontvang je mail om bij Hard Rock Cafe Amsterdam te gaan dineren. Het diner is inclusief twee cocktails en twee hamburgers en frietjes van de World Hamburger Tour. Het diner zal plaatsvinden voor 29 juni.

De winactie voor Hard Rock Cafe Amsterdam is afgelopen. De winnaar heeft ondertussen bericht ontvangen.

Regelmatig staan er nieuwe en leuke winacties op de blog. Kijk hiervoor bij de Leukste acties op de blog.

Meer blogs en leuke winacties ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

7 Reactie's
 • Els
  Geplaatst op 14:28h, 16 juni

  Dat lijkt me heerlijk, maar het gaat helaas niet meer lukken om een dagje Amsterdam in te plannen voor 29 juni. Is wat ver rijden voor alleen eten vanaf de kop van Drenthe

 • Foodinista
  Geplaatst op 14:31h, 16 juni

  Dat is jammer! Op de blog zijn vaker leuke winacties dus wie weet!

 • Lies
  Geplaatst op 15:43h, 16 juni

  Zo leuk!!! Als mijn vriend en ik op stedentrip zijn, gaan we eigenlijk altijd wel even bij het hardrock café kijken (als het er is), maar in eigen land zijn we er nog nooit geweest ;-). Daar moeten we natuurlijk verandering in brengen! Dit lijkt me dan ook een heel fijn dagje om te doen komende zomer :-)!
  (ik volg je natuurlijk allang op instagram <3)

 • Maris
  Geplaatst op 17:16h, 16 juni

  Wat ziet het er binnen eigelijk leuk uit! Ik moet eerlijk toegeven dat ik in al die jaren dat ik in Amsterdam leef er nog nooit binnen ben geweest :O Bijna schandalig ;)

 • Liesbeth
  Geplaatst op 20:37h, 16 juni

  Leuk, lekker, lief! Gave actie! I doe graag mee en hap graag een hamburger weg!

 • Niki
  Geplaatst op 22:56h, 16 juni

  Deze actie rockt!!! Ik ben dol op de muziek van het hard rock en mijn vriend ook! Ook heb ik gehoord dat ze heel veel vega eten hebben daar! Ik ben vega en mn vriend een vleeseter, maar we kunnen beide een burger scoren daar! Even een avondje de hort op samen lijkt me heel erg leuk!!! Duimennnn!!!

 • Heleen
  Geplaatst op 17:04h, 21 juni

  Heerlijk zo’n hamburger! Zou deze graag eens willen proeven bij Het Hardrock Cafe!
  Leuk winactie!

Geef een reactie