BBQ accessoires Kiphouder barbecue accessoires tips foodblog FOodinista

BBQ accessoires BBQ is een sport

Deel deze post

Tegenwoordig ga je niet, zomaar even de bbq aansteken het is een echte sport geworden. Even barbecueën is er niet meer bij. Een kippetje, hamburgertje, sateetje en je bent klaar? Nee ik denkt het niet. Barbecueën betekent tegenwoordig uitgebreid koken en met heel veel accessoires voor de barbecue. Wat heb je eigenlijk nodig om een echte barbecue chef te worden? Een barbecue! Nou dat wist je eigenlijk al voor een mooie barbecue, daar heb ik al een blog over geschreven met mijn favoriete barbecues. Het gaat om de bbq accessoires, waarmee je echt een geweldige barbecue chef gaat worden en de meeste geweldige home made barbecue maaltijden gaat creëren, fabriceren, kokkerellen en natuurlijk grillen!

BBQ accessoires voor de echte grillmeister

Om een echte grillmeister te worden heb je tegenwoordig meer nodig dan alleen een mooie barbecue, al is het alleen al voor het onderhoud van de barbecue en van een goed onderhouden barbecue worden al die grillmeister hapjes natuurlijk ook veel smakelijker.

BBQ koffer bbq accessoires bbq chef tips foodblog Foodinista

Om te beginnen een toolkit voor de barbecuechef, want de met de blote hand barbecueën is nooit een goed idee en je normale keukenhulpjes zou ik er ook niet voor gebruiken. Echt zonde! Het vuur is toch veel heter van de barbecue en het gaat verkleuren en een beetje verkolen, weer zonde van de keuken accessoires.. In deze dokter barbecue koffer heb je de benodigdheden die je keer op keer kunt gebruiken. Om je vlees en groente om te kunnen draaien, de barbecue schoon te kunnen maken en ook in te kunnen smeren met olie of boter. Handig, schoon en overzichtelijk.

Uitgebreide barbecuekoffer foodblog Foodinista shoptip barbecue accessoires

Uitgebreider, maar niet met de meest rare voorwerpen, nog steeds heel bruikbaar. In deze koffer de eerste bruikbare barbecue accessoires als in de eerste koffer. Deze barbecue koffer is alleen aangevuld met satéprikkers, een maiskolfhouder en meer bruikbare barbecueaccessoires. Een echte musthave voor de barbecuechef.

Grill houder voor vis barbecue accessoires foodblog Foodinista tips

Tegenwoordig grillen we ook veel meer vis op de barbecue. Heerlijk! In dit visrooster van 42 centimeter past een grote forel, bijvoorbeeld gevuld met citroen en rozemarijn.

bbq accessoires hamburgerpers foodblog foodinista shoptip

Natuurlijk gaan we nog gewoon hamburgers happen. We gaan ze alleen wel heel snel en simpel zelf maken. Ik zag een tijdje terug in een special van Jamie Oliver in de USA da het eigenlijk heel simpel is. Half om half gehakt, uitje, eitje er doorheen en persen. Grill in smeren en kruiden er pas op als je bijna klaar bent met grillen anders verliest de hamburger het benodigde vocht en dat is superzonde. Ook het zout! Gewoon zelf maken dus.

Barbecue Spit accessoires elektrisch

Altijd al op het gemak een kippetje of beenhammetje boven de barbecue willen garen. Het gaat heel makkelijk aan dit elektrische barbecue spit. Op het gemak draait het rond en zelf kun je rustisch slow barbecueën.

Kiphouder barbecue accessoires tips foodblog FOodinista

Of juist op het gemak een hele kip braden op de barbecue en deze van binnenuit bevochtigen met een smaakmaker? Het kan ideaal met deze barbecue kiphouder. Vul de kiphouder met bier, citroenlimonade met kruiden of met cola het kan allemaal het wordt je eigen barbecue feestje!

Meer blogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie