Voor ieder moment een chocolade cadeau - Foodblog Foodinista cadeautjes tips

Voor ieder moment een chocolade cadeau

Deel deze post

Chocolade als cadeautje is altijd een goed idee! Of het om een Moederdag chocolade cadeau gaat of lekkere kerst cadeau chocolade ideeën, met chocolade kun je altijd verrassen. Voor ieder moment is er wel een chocolade cadeau. Je kunt luxe bonbons uitkiezen, verrassen met een mooie verpakking of je chocolade cadeau zelf maken. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de attentie. De echte chocoladeliefhebber heeft misschien wel een kleine voorkeur. Ik ga je dan ook een aantal leuke ideeën geven waarmee je op ieder moment op je eigen manier kunt verrassen en cadeautjes voor de echte chocaholic en chocolade cadeautjes tips waarbij de attentie wellicht het meest belangrijk is.

Voor ieder moment een chocolade cadeau

5x Een leuk chocolade cadeau voor ieder moment

De slimste keuze is op dit moment nog steeds om de feestelijke dagen helaas alleen door te bregen en met niet te veel wisselende contacten. Een Moederdag met het hele gezin en van moeder naar schoonmoeder is niet zo’n goed idee en het is maar afwachten of we de kerstdagen weer met een grote groep mogen doorbrengen. Chocolade cadeautjes bestellen en laten bezorgen blijft dan ook een leuke verrassing! Je kunt het zelf natuurlijk blijven bezorgen of bijvoorbeeld een kerst cadeau laten bezorgen, zodat je laat weten dat we elkaar niet vergeten zijn. Wat doe je dan? Ik deel 5 leuke en vooral hele lekkere chocolade cadeautjes met je.

Bosje bloemen bonbons

Bosje bloemen bonbons - Chocolade cadeautjes tips van Foodblog Foodinista

Geef een boeket bloemen bonbons cadeau van Chocoladebezorgd. In één keer een boeket bloemen en chocolade bezorgd bij die ene geliefde. Ook leuk voor Moederdag. Laat de bloemen bijvoorbeeld inkleuren door de (klein)kinderen.

Bak zelf chocolade hartjes koekjes

Valentijnsdag koekjes bakken: Hartjes koekjes met roze chocolade - Recept voor Valentijnsdag van Foodblog Foodinista

Heb je er geen moeite mee om zelf te bakken, of vind je het zelfs erg leuke? Ga dan chocolade hartjes koekjes bakken! Een leuk cadeautje voor Valentijnsdag, Moederdag of bijvoorbeeld voor een verjaardag.

Favoriete bonbons

Zelf favoriete chocolade box samenstellen - chocoalde cadeautjes tips

Weet je precies wat de favoriete chocolade is van de gelukkige? Dan is er niks leuker dan een favoriete chocolade box samenstellen met de favoriete smaken. Misschien niet alleen de chocolade smaken, maar ook de favoriete cocktails verwerkt in chocolade of favoriete kruiden. Het kan heel bijzonder worden allemaal in de favoriete box van Chocolade Bezorgd.

Zelf truffels maken

Red Velvet truffels met cranberry - Foodblog Foodinista

Nog iets wat je zelf kunt maken? Rol zelf truffels, zoals bijvoorbeeld chocoladetruffels met cranberry en red velvet. Deze truffels hebben ook een hele lekkere kerstsmaak door de red velvet en cranberries.

Nog even volhouden chocolade

Stay Strong chocolade - Conrona cadeautjes tips - Foodblog Foodinista

Een chocolade cadeautje waarmee je letterlijk een hart onder de riem steekt? Dan is de stay strong chocolade van Chocolade Thuis bezorgd een leuk idee. Nog even volhouden dus, maar ondertussen wel heerlijk snoepen van chocolade.

Op zoek naar meer leuk en lekkere cadeautjes inspiratie? Bekijk dan ook eens deze 30 Moederdag cadeautjes voor Foodies of de nieuwste kookboeken tips van Foodinista.

Geen shop tips en cadeau tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie