Daphne’s Lente Happy Musthaves – week 2 - 5x Leuke kookboeken tips voor mama

Daphne’s Lente Happy Musthaves – week 3 – 5x Leuke kookboeken tips voor mama

Deel deze post

Daphne’s Lente Happy Musthaves – 5x Leuke kookboeken tips voor mama

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. In deze tijd kunnen we wel een beetje meer liefde en aandacht gebruiken. Toevallig is het binnenkort Moederdag! De dag waarop moeders en oma’s extra in het zonnetje gezet mogen worden! Dus alle aandacht voor Moederdag met naast 30x Heerlijke Moederdag cadeautjes tips voor foodies een leuke verzameling van Leuke kookboeken tips voor mama. Niet omdat mama (of oma) niet kan koken, maar omdat je het mama wel makkelijker wilt maken, ze zelf naar meer variatie zoekt of omdat mama het leuke vind om met de kinderen de keuken in wilt duiken. Daarbij zijn kookboeken prachtige verzamelboeken met mooie foto’s om je bij te verlekkeren en dus geweldige hebbedingen! Een kookboek voor Moederdag of ieder ander moment waarop je iemand in het zonnetje wilt zetten is dus best wel een goed idee! Een beetje inspiratie nodig? Ik ga je helpen. Ik verzamelde vijf leuke kookboeken tips voor mama (of oma) of wie het leuke kan vinden die deze lente zijn uitgekomen en waar je mee kunt verrassen. Deze kookboeken ga je vinden in de nieuwe Daphne’s happy lente musthaves.

Deze tips, zoals kookboeken en moederdagcadeautjes, delen we regelmatig in de Happy Musthaves. Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je wil delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Deze leuke Valentijnscadeautjes passen daar bijvoorbeeld allemaal bij! Echte verwennerij voor je geliefde met kleine attenties waarmee je laat zien dat je aan ze denkt of grotere cadeautjes waarmee je de liefde kunt delen en zelf misschien ook wel mee mag genieten. Misschien zoek je nog wel meer lekkere inspiratie en dan kun je ook altijd nog eens kijken bij de 50 heerlijke feestdagen cadeautjes of 30 liefdevolle cadeautjes ideeën voor Valentijnsdag, voor leuke cadeautjes met veel liefde. Je kunt je alvast verlekkeren op de lekkerste en leukste cadeautjes of ze gewoon al in huis halen. Niks stress gewoon al beginnen. Nog een idee, een cadeautje per post versturen met een leuke attentie. Vooral omdat een bezoek bij mama of oma niet altijd mogelijk is. Een mooie kaart met cadeautje of een mooi boeket bloemen is altijd een goed idee. Het zijn allemaal cadeautjes voor foodies en stuk voor stuk zijn het heerlijke cadeautjes of cadeautjes met een kook of keuken idee. Er moet wel iets bij zijn naar je smaak en het zal genieten worden! Kortom is tijd om jezelf en je geliefden wat extra aandacht te geven? Ik deel 5 gevarieerde kookboeken waarmee je mama ongetwijfeld blij gaat maken. Kijk je mee met Daphne’s Lente Happy Musthaves voor Moederdag?

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link in de tekst of onder het product.

Daphne’s Lente Happy Musthaves – week 2 - 5x Leuke kookboeken tips voor mama

5x Leuke kookboeken tips voor mama (voor Moederdag)

Een kookboek geven voor Moederdag? Nee daarmee gaan we natuurlijk niet zeggen dat mama niet kan koken. Een mooi kookboek geef je cadeau, omdat het een leuk cadeau is. Misschien was de wens er al of wil je het makkelijker maken in de keuken. Je moeder kan wel altijd op zoek zijn naar inspiratie in de keuken een kookboek blijft dan een mooi cadeau. Soms wil je het gewoon makkelijker maken in huis. Dan is een kookboek een heel leuk cadeau met ideeën. Ook deze lente zijn er weer mooie kookboeken uitgebracht met veel inspiratie en variatie. In dit artikel deel ik 5 leuke ideeën met je.

Relax mama in de keuken

Kookboeken tips voor moeders - Relax mama! In de keuken - Leuke recepten voor gezinnen - Foodblog Foodinista

Dit zegt al genoeg! Relax Mama! In de keuken. Het mag allemaal wel wat rustiger. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Snel grijp je om het makkelijk te hebben naar dat ene soepje, het pastarecept op het aardappel, groente, vlees gerecht wat de kinderen toch wel eten. Maar zelf wil je ook wel eens variatie en dan toch lekker, gezond en gevarieerd eten. Pfffff! Relax Mama! Misschien ken je de titel wel van de Relax Mama! boeken, want er is meer dan alleen in de keuken. Je kunt tenslotte niet alle ballen hoog houden, maar begin in de keuken, zou ik zeggen. Ik probeer het ook met mijn 20 minuten recepten, maar een gebonden uitgaven is natuurlijk ook heel leuk en een perfect Moederdag cadeau, want je bent goed genoeg!

Gevarieerde – Dagelijkse Kost – Op tafel

Kookboek van Jeroen Meus - 10 jaar Dagelijkse Kost - Kookboeken tips van Foodinista

Gewoon een mooi kookboek en een mooi cadeau op Moederdag voor iedere foodie mama, de kookboeken van Jeroen Meus met Dagelijkse Kost voor iedere dag. Wij zijn fan van de kookboeken. Hier kun je het al lezen en nu is er een nieuw kookboek wat 10 jaar Dagelijkse Kost wel samenvat.

De zilveren lepel voor kinderen – Koken met je kind

Koken met je kind kookboek - De zilveren lepel voor kinderen - Kookboeken tips Foodblog Foodinista

Kookt mama graag samen met haar kind? Dan is het boek de Zilveren Lepel voor kinderen echt een heel mooi kookboek om cadeau te geven. Zilveren Lepel Italiaanse recepten in een ‘kinderkookboek’ weergegeven en geïllustreerd. Het maakt het koken en ook heel vaak het eten leuker.

Zo Gepiept: Het nieuwe Aardappel, Groente en Vlees-Vis-Vegetarisch Kookboek

Zo Gepiept - Modern Aardappel kookboek - kookboeken tips met aardappelen van Foodblog Foodinista

Altijd aardappels op tafel? Geen probleem, want aardappels zijn gezond, maar een avg-tje kan ook modern. Dit dacht topchef Samuel Levie ook met het kookboek Zo Gepiept. Nieuwe inspiratie gewenst? Want mama eet graag eens ‘uitgebreider’ of kookt graag iets ‘uitgebreider’ dan een basis avgtje dan is dit kookboek mooie inspiratie voor een middeweg voor het hele gezin.

Het grote ijsboek voor de ijsliefhebber

Kookboeken tips voor Moederdag - Het grote ijs kookboek - Foodblog Foodinista

Dol op ijs? Dan is het grote ijsboek het kookboek wat je moet hebben of geven meer dan 80 recepten voor ijs. Het kookboek voor iedere ijsliefhebber.

Op zoek naar meer inspiratie voor Moederdag? Bekijk dan ook eens deze 30 Moederdag cadeautjes voor Foodies.

Geen shop tips en cadeau tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie