TexMex in Dallas

TexMex in Dallas bij Chuy’s

Deel deze post

TexMex is een bekend begrip. Iets wat geprobeerd moest worden in de USA en dan in Texas dat hebben we gedaan TexMex in Dallas bij Chuy’s.

Daarbij hoorde ik al van diverse vrienden en familieleden dat het Mexicaanse eten in Amerika erg goed is, vooral als je vers wilt eten. Dus het was dan ook één van de eerste dingen die ik wilde proberen!

TexMex in Dallas

In Downtown Dallas zagen we al snel een kleurrijke locatie van Chuy´s met een gezellig terras en aangezien het in Nederland al oktober was, zagen we vooral het buiten eten erg zitten!

In Amerika wordt namelijk erg veel binnen gegeten en zo Europees als wij zijn wilden we graag een tafeltje op het gezellige terras.

De bediening is snel, zoals je in Amerika gewend bent. Maar direct krijgt je nacho’s met guacamole en spicy dip. Niet verkeerd! De kaart is zeer uitgebreid; burrito’s, enchilada’s, taco’s en fajita’s. Maar allemaal met verse vullingen, diverse keuzes en garnituren zoals salade, dips en groentes. Ik kon heel slecht kiezen! De keuze viel op de beef fajitas en de steak burrito een jumbo burrito met een keuze uit extra’s.

De cocktailkaart ziet er ook erg goed, maar helaas vallen die uiteindelijk een beetje tegen. Niet zo vers als het eten en de ‘alcoholsmaak’ overheerst.

Maar voor een goede texmex in Dallas en een gezellige sfeer: Chuy’s!

DE FAVORIETE HOTELS VAN FOODBLOG FOODINISTA

In Dallas overnacht je natuurlijk het liefst Downtown wij hebben overnacht in The Sheraton Dallas met een zwembad op het dak uitkijkend over heel Dallas wil je het echte Amerika gevoel dan is ook het luxe en design W hotel een echte aanrader.

Meer lezen over de USA Route 66 Roadtrip? Meer leuke tips in de USA zijn: Breadwinners en HotDogs en Burgers in Dallas.

Als eerste de nieuwste foodtravel blogs van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie