TexMex eten in Haarlem Soft taco

Texmex eten in Haarlem bij Cantina 023

Deel deze post

Eindelijk dat vind ik in ieder geval er is een nieuw TexMex restaurant in Haarlem. Ik vind het echt een restaurant wat in Haarlem nog wel welkom was. Texmex eten in Haarlem kan nu bij Cantina 023 en het is lekker! Alle producten zijn hartstikke vers. Verse groente, fruit en alles wordt zelf gemaakt. Heel erg lekker. Ik ben hier vorige week vrijdag gaan eten en toen het restaurant Cantina 023 nog maar één week was geopend en niet alleen ik vind het een leuk restaurant dat vinden meerdere Haarlemmers, want het was al heel erg druk.

Restaurant Cantina 023

Bij Cantina 023 is het gezellig ingericht in Mexicaanse sferen en het restaurant is ingericht in warme kleuren, waardoor het een warme uitstraling heeft. De skull lady in het restaurant begroet je direct. De hele avond door worden er aan de bar verse cocktails gemaakt. Lekker zomers! Het eten krijg je geserveerd op grote houten planken. Dat maakt het direct sfeervol en robuuster. In de zomer kun je ook in de tuin eten een tip!

Texmex eten in Haarlem bij Cantina 023

Wij zijn fan van de soft taco’s en het dessert de echte heerlijke churro’s! Wat wij hebben gegeten, daar heb ik een fotoverslag van gemaakt.

TexMex eten in Haarlem bij cantina023

De menukaart van Cantina 023! Wat gaat het worden voor het Texmex eten in Haarlem. Een nieuwe ervaring en ik heb er zin in!

Corona en nachos met verse homemade dip bij cantina 023 in haarlem

Wij trappen af met een Corona en worden ontvangen met de nacho’s en de homemade nacho dip van Cantina023 heel lekker en pittig!

TexMex eten in Haarlem Soft taco

Genieten! De TexMex schotel van Cantina 023 in Haarlem is echt groot en super vers. Een soft taco schotel met chicken, steak en carnitas. Carnitas is langzaam gegaard varkensvlees echt heel lekker! Van de laatste had ik ze ook allemaal wel gelust en echte tip voor lekker texmex eten. De schotel vond ik heel erg compleet met verse guacamole, rijst, salade, salsa, bruine bonen en zure room. Lekker en smullen van zo veel smaken!

Cheesy enchilades lekker mexicaans eten in Haarlem bij cantina 023

Als tweede schotel kozen wij voor de cheesy enchilades met beef en chicken. MMMM altijd een winner, maar de kaas topping was echt lekker en de enchilades lekker zach en smeuïg. Het Mexicaanse eten was verder echt net zo lekker als de carnitas met alle bijgerechten. Echt perfect en heel vers.

churros met chocoladesaus en caramelsaus in haarlem

De churros! Daar hebben wij ons diner mee afgesloten, omdat het weekend was en wij gewoon heel veel zin hadden om te snoepen na een pittig diner en churros bij een restaurant? Dat belooft wat! De churros waren ook echt delicious! Churros in suiker en kaneel dat moeten we vaker doen en dan ook nog met chocoladepeper saus en saltedkaramelsaus echt waar voor texmex eten in Haarlem ga naar Cantina 023 en vergeet niet dit dessert te bestellen en bewaar een plekje! Oh ja en bestel extra saus, want daar heb je echt niet genoeg van.

Of ga naar het TexMex Retaurant toe:
Cantina 023
Kleine Houtstraat 13
Reserveren: 06 53447953
Geopend: 17:00 tot 22:30

Trek gekregen reserveer een tafeltje bij Cantina023 en geniet van TexMex in Haarlem.

Meer restaurant tips kijk bij de restaurants van Foodblog Foodinista

Direct de nieuwste blogs, hotspots en nieuwste locaties ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Jessica
    Geplaatst op 19:35h, 08 maart

    O wauw! Ik ben echt gek op mexicaans eten, dit ziet er echt heerlijk uit. Leuke review.

Geef een reactie