Studen cadeau tip studenten startersset voor de keuken foodblog Foodinista

Studenten cadeau tips van Foodblog Foodinista

Deel deze post

Het duurt niet lang meer en dan gaat het nieuwe studiejaar beginnen. Ook gaan er weer veel studenten uit huis of op kamers. Super spannend natuurlijk! Jeetje dit is voor mij best lang geleden. Alleen toen wij aan het verhuizen waren, kwam ik best veel spullen tegen van zowel mijzelf als van mijn vriend die gewoon nog uit onze eerste studentenkamer komen, zoals soepkommen, extra borden en meer van dat soort spullen. Heel leuk en wij kunnen er toch een beetje moeilijk afscheid van doen een soort sentiment en persoonlijke herinneringen. Wat mij wel inspireerde om leuke tips te schrijven voor dit blog. Waar maak je een student blij mee die op kamers gaat en wat zijn leuke cadeaus voor de uitzet? Foodblog Foodinista geeft studenten cadeau tips voor in de keuken natuurlijk.

Studenten cadeau tips voor een foodie uitzet

Studenten cadeau: Kookboek 500 studenten maaltijden

Natuurlijk ook een student moet gevarieerd eten en misschien kan de student al koken, maar toch een beetje tips voor leuke, simpele, gevariëerde, gezonde en niet onbelangrijke goedkope maaltijden! Die gedeeld kunnen worden in het studentenhuis, want daar eet je met de groep en moet je toch vaak weer creatief zijn met elkaar of creatief zijn voor je zelf op de studie avonden waarbij je alleen eet. Met deze 500 recepten komt het wel goed.

studenten cadeau tip 500 studenten maaltijden kookboek

Studenten cadeau: Keuken startersset 25-delig

Ook in een studentenhuis is het superhandig en fijn om je eigen spulletjes te hebben. Met deze basis startersset ben je eigenlijk wel compleet en heb je alles direct bij de hand. Geen gezeur om spulletjes delen, want je hebt het lekker zelf.

Studen cadeau tip studenten startersset voor de keuken foodblog Foodinista

Studenten cadeau: Gewoon wat een studentje ’s avonds eet het kookboek

Ja al eerder heb ik hier een blog over geschreven dus geen hele uitleg meer over nodig denk ik, maar een heel leuk kookboek met hele leuk recepten voor studenten. Ook veel recepten die super makkelijk zijn voor als je voor één persoon kookt. Wat nog leuker is en al helemaal voor student, mega goedkoop hou je lekker geld over voor andere dingen of toch nog een beetje geld aan je maand. Dit kookboek is echt een hit onder de studenten net als het blog van Leonie.

Kookboek Tip Gewoon wat een studentje 's avonds eet foodblog
Boekenbeurs - BEBoekenbeurs - BE

 Studenten cadeau: Een basis servies

Natuurlijk is het heel prettig om te kunnen koken en te worden geïspireerd door de kookboeken, maar uiteindelijk moet de student ook kunnen eten van een schoon en fris bord. Met dit starters servies gaat het wel lukken. Helemaal compleet en 16-delig.

Studenten uitzet cadeau wit basis servies

Studenten cadeau tip: 16-delig basis servies

Meer leuke cadeau ideeën voor een startende student in de keuken of smulpaap kijk eens bij de musthaves van foodblog Foodinista.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie