Lasagne met geroosterde courgette en salami van foodblog Foodinista

Internet vergelijken voor onze verhuizing: Wat hebben we nodig?

Deel deze post

Wij gaan verhuizen. Daar hebben we zin in, maar wat komt er veel bij kijken. Dan heb ik het nog geeneens over alle standaard zaken van het huis aankopen en de huidige woning verkopen. Laat staan een mogelijke verbouwing regelen. Er zijn ook de zaken als internet opzeggen in de oude woning en alle abonnementen die we verzameld hebben in de afgelopen jaren nalopen, het zijn er veel. Je kunt veel spullen verzamelen, maar door de jaren heen zeg je ook snel ja tegen dingen. De vervolgstap is een nieuw internet abonnement afsluiten in de nieuwe woning.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Nieuw internet abonnement afsluiten – onze tips

Tegenwoordig is het zo dat wij internet, wifi en ook abonnementen voor onze favoriete series niet meer weg kunnen denken uit onze dagelijks leven. Dat jij hier op deze pagina bent betekent ook dat je nu gebruik maakt van je internet aansluiting of van wifi ergens en nieuwsgierig bent naar het afsluiten van een internet abonnement bij verhuizing. Wat wij als eerste doen voor onze verhuizing is inventariseren welke abonnementen we nu hebben. Hoeveel tv’s zijn er in huis en dus ook hoeveel kastjes en hoeveel gaan we er direct in de nieuwe woning gebruiken, maar ook welke zenders bekijken we echt en van welke abonnementen maken we juist veel gebruik of helemaal niet. Bij prijsvergelijken kun je vervolgens een check doen welke aanbieder het beste aansluit bij je wensen en zo kun je er wel eens veel voordeliger uitkomen. Het kan de moeite waard zijn om bij een verhuizing eens goed op te ruimen. Niet alleen in huis, maar ook je abonnementen te bekijken. Ook zijn er regelmatig interessante combinatiedeals of is het soms voordeliger om een abonnement apart af te sluiten.

Werken op de Suface Go en koffie drinken op tips Foodblog Foodinista

Hoe hebben wij opgeruimd?

In ons oude huis:

 • KPN All-in pakket met opnemen, Plus pakket en 3 kastjes (dit is veel en hebben wij niet altijd nodig)
 • Internet bij KPN
 • 2 mobiele abonnementen bij KPN
 • 2 Spotify pakketten (dit kan omgezet worden)
 • Netflix abonnementen deelden wij met vrienden, maar dit gaat niet meer
 • Videoland met KPN
 • HBO abonnement (kijken we nooit naar)
 • Prime abonnement (kijken we zelden naar)

In ons nieuwe huis:

 • KPN All-in wordt omgezet naar basis pakket met 1 kastje voorlopig. Wij gaan nog verbouwen en voorlopig 1 televisie. KPN blijft het meest interessant in combinatie met onze mobiele telefoon abonnementen.
 • Internet bij KPN blijft ook.
 • 2 Spotify abonnementen. Deze zijn opgezegd en nu in combinatie bij KPN 1 family account waarbij 3 accounts in 1 keer kunnen worden gebruikt.
 • Netflix abonnement afsluiten. Altijd mogelijk voor series en film kijken op iPad, telefoon of laptop.
 • Videoland voorlopig opzeggen en delen met ouders.
 • HBO opzeggen.
 • Prime abonnement opzeggen. Veel dubbel met Videoland of apart huren bij Pathé thuis.

Wanneer onze verbouwing klaar is dan denken we er zelfs aan om onze televisie abonnementen geheel op te zeggen en om digitaal te gaan. Een sterker internet abonnement, wat duurder is, maar waarvoor we een dan een aanbieding uitzoeken en dan digitaal NL Ziet kijken.

In totaal scheelt dit bijna 50,00 Euro per maand. Even een check doen bij prijsvergelijken en ook nog een mooie aanbieding meepakken kan echt de moeite waard zijn van je tijd. Ze zeggen dat je bij verhuizen gaat ontspullen, maar je kunt ook digitaal opruimen.

Blijf Foodinista gaat verhuizen en verbouwen vervolgen de komende periode voor nog meer leuke tips en ideeën.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie