Persoonlijk Alfabet H Boedapest Foodblogger Foodinista Daphne

Persoonlijk Alfabet H Foodblog Foodinista

Deel deze post

In deze categorie het, Persoonlijk Alfabet neem ik iedere maand een letter van het Alfabet en ondertussen ben ik alweer bij het Persoonlijk Alfabet H. Iets meer over mij niet als Foodblogger, maar gewoon ik Daphne achter Lifestyleblog Foodinista met natuurlijk heel veel food, maar ook een beetje lifestyle en een beetje mama en kids. Ik  moet zeggen, de H geeft mij weinig inspiratie, zo op het eerste moment, wel een bucketlist reisbestemming en een land waar ik gewoond heb, maar verder… Ach gewoon beginnen.

Persoonlijk Alfabet H

Persoonlijk Alfabet H: Hobby

Eigenlijk is mijn blog een beetje een erg uit de hand gelopen hobby, wat begon als leuk recepten delen is ondertussen een hele levensstijl begonnen met klanten, evenementen, een planning en regelmatige werktijden. Alleen gelukkig heb ik van mijn hobby, werkzaamheden kunnen maken die ik het allerliefst doe! Andere hobbies; reizen, etentjes, koken, het internet afspeuren naar leuke koopjes evenementen bezoeken die met dit alles te maken hebben, social media en dit lees je allemaal terug.

Persoonlijk Alfabet H: Hong Kong

Hong Kong is echt nog een keer een bucketlist reisbestemming op mijn lijstje. Niet alleen voor het eten, maar dat lijkt mij ook geweldig de avondmarkten en de vele restaurantjes. De ochtend beginnen met dim sum, lunch noodlesoepen in de avond pekingeend en zo heel de dag door en natuurlijk nog heel veel verrassingen, want zo gaat het altijd. Wat ik geweldig vind aan alle Aziatische steden is zo veel diversiteit op heel weinig vierkante meters en Hong Kong staat hier ook symbool voor. De ontwikkelingen en de diversiteit.

Persoonlijke Alfabet H: Hongarije

Hongarije heeft altijd een speciaal plekje. Tijdens mijn studie heb ik een half jaar gestudeerd in Boedapest, maar ook heb ik wel een beetje het hele land doorgereisd. De tokajwijnen geproefd, feesten aan het balatonmeer en vele steden en kleine plaatsjes bezocht. Natuurlijk de paprikapoeders geproefd, in de thermale baden gedobberd, de salami’s geproefd, goulash en in de zomer gefeest in de openluchtdiscotheken aan de Donau. Niet te vergeten ook nog gestudeerd, haha.

Persoonlijk Alfabet H Boedapest Foodblogger Foodinista Daphne

Meer weten over foodblog of foodblogger Foodinista? Kijk dan eens hier

Wil je mij volgen of als eerste de nieuwtjes ontvangen ook dat kan: Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief in de sidebar.

Geen reactie's

Geef een reactie