Overnachten in Leuven bij Park Inn by Radisson SAS uitzicht vanuit de kamer

Overnachten in Leuven bij Park Inn by Radisson

Deel deze post

Eind april ging ik met vrienden een weekend naar Leuven voor het Zythos bierfestival en om Leuven de stad van het speciaalbier te ontdekken. Tot 21 mei staat namelijk alles in het teken van speciaal bier in Leuven, een keer iets anders, wanneer je geïnteresseerd bent in speciaalbier en Belgisch bier. Leuven is vanaf Brabant bijna nog 1,5 uur rijden en dan is overnachten in Leuven bijna wel nodig. Zelf vind ik het te ver om op één dag nog terug te rijden en een weekendje weg is gewoon heel leuk. Tijdens ons weekendje Leuven overnachtten wij in Leuven in het Park Inn bij Radisson hotel. Het Park Inn by Radisson is een populair hotel in Leuven, door de goede ligging, prettige kamers en aantrekkelijke prijs is het hotel, vooral tijdens evenementen populair. In dit blog neem ik je mee tijdens ons verblijf, hoe wij het hebben beleefd en wat je kunt verwachten tijdens het overnachten in Leuven en verblijf bij het Park Inn bij Radisson.

Mijn ervaring: Overnachten in Leuven bij Park Inn by Radisson

Wij gingen overnachten in Leuven bij het Park Inn by Radisson met een groep vrienden. Dat maakt het reserveren altijd een stukje uitdagender. Stelletjes, vrienden, vriendinnen en wie gaan er met elkaar een kamer delen? Tweepersoonsbedden, aparte bedden. Allemaal even uitzoeken. Ook voor een hotel in een weekend, als het in Leuven heel druk is, dan kan het alleen voor een tweepersoonskamer al even puzzelen zijn voor je zelf even puzzelen zijn. Ik waarschuw je, want in Leuven zijn er naast het Zythos bierfestival, waarvoor de gasten uit heel de wereld komen, regelmatig evenementen. Ook tijdens het Hapje Tapje Festival is het heel druk en als foodie wil je dan ook een keer naar Leuven. Uiteindelijk is het helemaal gelukt! De singles overnachtten op éénpersoonbedden en de stelletjes in kamers met ruimte tweepersoonsbedden. Een pré! Sowieso vind ik dat er veel veranderd is in de hotellerie, want een aantal jaar terug waren er toch nog veel hotels, waar alleen éénpersoonsbedden op de kamers stonden die tegen elkaar aan geschoven werden en door moesten gaan voor een tweepersoonsbed. De kamers zijn verder niet zo ruim, maar beschikken wel over wat je nodig hebt. Een badkamer met ruime douche, douche en bad benodigdheden en op de kamer koffie en thee voorzieningen die je gratis mag gebruiken. Ook een tv met de Nederlandse en Belgische zenders. Best even fijn. Een tip; hoe hoger je overnacht, hoe mooier het uitzicht over Leuven! Een reden om dus een kamer aan te vragen op een hoger gelegen verdieping.

Park Inn by Radisson Sas in foto’s

Overnachten in Leuven bij Park Inn by Radisson SAS Inchecken bij de Front Office

Inchecken bij de front office, snel, strak en efficiënt en daarnaast direct de bar.

Overnachten in Leuven bij Park Inn by Radisson SAS ontspannen stoelen bij de bar

Ontspannen stoelen bij de bar en voor het eventuele wachten bij de front office.

Overnachten in Leuven bij Park Inn by Radisson SAS Leuven bierweekend

Ook was er in het hotel al voldoende aandacht voor Leuven biermaand! Leuk en praktisch.

Overnachten in Leuven bij Park Inn by Radisson SAS onze kamer in Leuven

Onze hotelkamer in Leuven. Netjes, praktisch en alles wat je nodig hebt, maar ook nog voor een leuke prijs.

Overnachten in Leuven bij Park Inn by Radisson SAS uitzicht vanuit de kamer

Het uitzicht over Leuven de volgende ochtend was wel echt geweldig! Wij verbleven op de 14e verdieping.

Overnachten in Leuven bij Park Inn by Radisson SAS mijn ontbijtje

Mijn ontbijtje de volgende ochtend. Van het zeer uitgebreide buffet, wat zeker de moeite waard is! Na het bierfestival van de dag er voor vond ik een hartig ontbijt wel heel goed smaken.

Overnachten in Leuven

Meer reisverslagen heb ik verzameld bij Foodinista reizen tips en wil je een eigen reisverhaal met mij delen? doe dit dan op de #foodinistatravels. Bij de reisverhalen kun je nog meer hotel tips vinden, zoals deze voor Radisson SAS in Leuven.

Meer reistips en reiservaringen ontvangen en leuke foodfacts like Foodblog Foodinista of volg Foodinista op InstagramTwitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie