Kippie Kip pan getest tijdens verjaardag

Ontspannen feestje met de Snackpan XL

Deel deze post

Herkenbaar? Je kijkt uit naar een verjaardag bij je thuis, want je gaat al je familie en vrienden weer zien. Gezellig zo’n huis en tuin vol met familie en vrienden. Er is alleen één probleem: aan het einde van de dag heb je niemand gesproken, want je was alleen maar druk met het verzorgen van de hapjes en de drankjes. Dit kan ook anders. Twee dagen voor de verjaardag van Florian kwam ik terug uit Engeland en in de avonduren op reis plande ik zijn verjaardag al op het gemak voor. Ik bestelde twee mooie taarten, ik heb boodschappen voor de drankjes, kleine hapjes de schooltraktatie die ik moest maken laten bezorgen en als finishing touche voor een ontspannen feestje kwam er voor de warme hapjes een Snackpan XL op tafel. Zelfs warme hapjes bestellen was gelukt. Ik had alvast een ontspannen gevoel en alles was geregeld. Er zijn altijd gasten die ver moeten rijden en daar zorg je ook goed voor. Zo werd ik er ook gezorgd voor een ontspannen feestje met de Snackpan XL. Die laatste daar vertel ik je deze keer meer over.

Ontspannen feestje met de Snackpan XL Foodblog Foodinista
Verjaardagstaart vijfde verjaardag

De keuze voor warme hapjes

Regelmatig heb ik in de afgelopen jaren zelf warme hapjes gemaakt. Van quiches, een buffetje en plaattaarten. Deze keer zag ik het even niet zitten na een reis van een week en wilde ik ook even genieten van de kinderen en gezellig bijpraten met mijn gasten. Toch is dat altijd moeilijk tijdens een verjaardag, maar het lukte deze keer beter dan normaal. Ik bestelde vooraf bij Kippie.nl een grote Hapjespan XL. De keuze is uitgebreid, want je kunt ook maaltijdpannen bestellen met bijvoorbeeld nasi, bami of kipsaté. Wil je eten en zelf de handen vrij hebben dan is het ook een aanrader. Ik heb deze keer voor ieder wat wils gekozen. Een hapjespan met een breed assortiment. Gehaktballetjes, kipsaté, kipkluifjes. Van alles wat en allerlei sausjes. Zowel de volwassenen als de kinderen hebben er goed van gegeten.

Ontspannen feestje met de Snackpan XL

Klein buffetje gemaakt

Door de middag heen was het komen en gaan van gasten dus we hadden al taart gegeten en er stonden al kleine hapjes op tafel. Toen de hapjespan XL op tafel kwam heb ik er stokbrood bij geserveerd met kruidenboter, aioli, roomboter en een salade. We hebben er met ongeveer 18 personen nog van gegeten en bijna alles was op. We hadden nog een klein bakje over, maar dat was echt niet veel meer. In de hapjespan gaan in totaal 90 hapjes. Dus met 5 hapjes per persoon is het wel netjes. Wij hadden zelfs nog een aantal onverwachte afmeldingen dus wellicht zou ik bij een volgend feestje wel twee pannen bestellen. De pan wordt aangeraden voor 10 personen, maar wij vonden dit prima.

Ontspannen feestje met de Snackpan XL

Een ontspannen feestje met de snackpan XL

Uiteindelijk vond ik het allemaal heel ontspannen. Je haalt de pan op bij de dichtstbijzijnd locatie. Zet de inhoud koud in de koelkast. De pan sluit je aan op het moment dat je deze gaat gebruiken en het is tijd om te eten. Zelf maak je een klein buffetje. Maar zelf vond ik het vooral fijn om niet druk te zijn met airfryers en ovens en heen en weer te lopen met borden met bitterballen en andere warme hapjes.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Dit is een samenwerking met Kippie.nl

Geen reactie's

Geef een reactie