November Dagboek foodblog Foodinista foodpost Chocolade van chocoladebezorgd

November dagboek Verjaardag, Sinterklaas en veel pannenkoeken

Deel deze post

De feestmaanden zijn begonnen! Dat merkte ik wel. De eerste Sinterklaasfeestjes heb ik er al weer achter de rug. Het werk van mijn vriend organiseerde een leuk feest. Voor het hockeyteam dat hij coacht organiseerden wij een dobbelavond bij ons thuis om het zomerseizoen af te sluiten en zo waren er meer activiteiten. Ook was er nog een verjaardag te vieren met een buffet bij ons in de keuken voor de gasten en gingen we nog even samen uit eten en naar de bioscoop. Voor mijn pannenkoeken examen ben ik ook weer geslaagd! Wat maak je daar een peuter blij mee! Helaas pakte ik ook nog een virusje op aan het einde van de maand. Een beetje balen, maar toch waren deze activiteiten al leuk genoeg om het jaar uit te gaan. Dit alles in het November Dagboek.

Het November dagboek van blogger Foodinista

sherryproeverij bij Restaurant De Voorkamer Udenhout Brabant hoofdgerecht Foodblog Foodinista

De maand begon goed met een sherry spijs proeverij bij De Voorkamer in Udenhout.

November dagboek foodblog Foodinista pannenkoeken bakken zondagmiddag

Er was wee een zondagmiddag, waarop we uitgebreid pannenkoeken gingen bakken. Wat kun je een peuter blij maken met pannenkoeken!

November dagboek blogger Foodinista naar Sinterklaas

En gelukkig Sinterlaas is weer in het land! Op schoot zitten ging niet helemaal lukken, maar toen het hele concept duidelijk werd was Sinterklaas toch echt wel geweldig!

November dagboek blogger Foodinista naar Sinterklaas

Supertrots en blij met het cadeau van Sinterklaas. Het Woezel en Pip puzzelboek.

Proosten bij Hoegaarden dagboek foodblog foodinista

Eric was in November jarig. Tijd voor een relaxed avondje uit om het vieren! Proosten op velen jaren bij Café Hoegaarden.

Proosten bij Hoegaarden dagboek foodblog foodinista

En samen een hapje eten om vervolgens naar de bioscoop te gaan naar het vervolgen op de Harry Potter film. Die erg tof is!

November dagboek verjaardag buffet van de buffetboer foodblog Foodinista

Ook vierden we de verjaardag nog voor familie. Met een etentje. Het buffet werd verzorgd door de buffettenboer. Heel fijn! Alles werd perfect aangeleverd. Van beste tot koude salades en warme gerechten. De dag erna werd alles ook weer opgehaald, zelfs geen afwas. Wij kozen voor een Italiaans buffet.

buffet voor een feestje van De Buffettenboer tip van foodblog Foodinista

Zo stelde ik een bordje samen met salade, stokbrood met tapenade, pastasalade en pasta in romige kip. Met de kerstdagen voor de deur en een grote familie, bedrijfsfeest of vriendenclub vind ik de Buffettenboer een aanrader en zou ik het zo nog een keer bestellen.

Sinterklaasavond vieren met hockeyteam november dagboek blogger Foodinista

En op een zaterdagavond in november had ik zestien, 16 en 17-jarige dames in huis voor een dobbelavond. Het team dat mijn vriend traint. Toch fijn zo’n grote tafel.

November Dagboek foodblog Foodinista foodpost Chocolade van chocoladebezorgd

Om de volgende ochtend zelf te genieten van mijn eerste chocoladeletter en Sinterklaaschocolade van chocoladebezorgd met warme chocolademelk. Op naar een gezellige feestmaand met etentjes, hapjes, drankjes, cadeautjes en feestjes.

Iedere maand een nieuw dagboek ontvangen en Foodinista blijven volgen? Volg foodblog Foodinista op Twitter,Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief dat kan in de zijbalk.

2 Reactie's
  • Anne-Marie
    Geplaatst op 19:01h, 05 december

    Heerlijk zo’n Sinterklaasfeest met kinderen. Ik vind het soms jammer dat mijn zoon al 11 is en niet meer gelooft. De tijd gaat zo hard, geniet ervan!

  • Foodinista
    Geplaatst op 19:53h, 05 december

    Ja leuk he! Ik kan het mij wel voorstellen. Bij mij is het feest nu pas begonnen. Eerlijk, ik voel mij zelf ook weer een beetje kind.

Geef een reactie