Mijn favoriete karamelwinkel

Mijn favoriete karamelwinkel in San Francisco

Deel deze post

Mijn favoriete karamelwinkel, ik had hem nu nog niet gevonden, maar nu wel. Je kent de reclame denk ik wel? Je kunt nog zoveel research doen van te voren, maar bij toeval vindt je altijd de leukste en met name de lekkerste adresjes. Zoals deze in San Francisco. En wat voor één echt een snoepadresje.

Mijn favoriete karamelwinkel

Natuurlijk gingen wij in eerste instantie alleen even naar binnen uit nieuwsgierigheid om te kijken wat ze aan het maken waren, hoe ze dat deden en het eindresultaat was dat we naar buiten liepen met drie boxen huisgemaakte karamel en chocolade American Style die we natuurlijk weer niet daar konden laten, want ja wij wisten zeker dat dit het ideale souvenir was voor familie thuis en een beetje voor ons.

Het adres van mijn favoriete karamelwinkel

Mijn favoriete karamelwinkel waar ik het over heb is Little Johns Toffee. Wij zijn in San Francisco geweest en ook in Los Angeles zijn er twee locaties, die je eigenlijk niet mag missen.

Een aantal foto’s waardoor je Little Johns makkelijker kunt vinden, meer trek krijgt in de karamel en toffee creaties van Little Johns en kunt zien hoe ze alles zelf maken in de ateliers.

Mijn favoriete Karamelwinkel
Caramel 3
Caramel
Open atellier

Waar het echt om draait bij Little Johns zijn de grote karamelbrokken die ze met de hand breken in ongelijke stukken. De karamel is heel zacht en niet kleverig in je mond deze smelt juist heel zacht weg. De karamel wordt in diverse smaken gemaakt met nootjes, maar ook wat in de USA niet mag missen Salted karemel. Echt heerlijk, wat een traktatie en als Europeaan mag je best even proeven hoor, maar als je eenmaal verkocht bent neem je toch wel een doosje mee.

PLAN JE TRIP NAAR SAN FRANCISCO

De favoriete hotels van Foodinista in San Francisco zijn: On a budget, maar is niks mee ga voor een privékamer met queensize bed en eigen badkamer bij het HI Hostel Downtown. Een homestay in het Bedroom Appartment met een geweldig uitzicht of voor het knusse Petite Auberge.

Vlieg direct naar San Francisco en dat is dan ook goed te combineren met een city trip naar Napa Valley of een reis door California langs de Highway 1. Voor 600,00 Euro vlieg je al retour vanaf Amsterdam naar San Francisco met KLM, Lufthansa of British Airways.

De regio kun je het beste bezoeken met je eigen huurauto. Je Chevrolet huur je voor twee weken voor nog geen 30,00 Euro per dag. Tip huur de auto alleen als je San Francisco uit gaat, want in San Francisco zelf kun je het beste met het Openbaar Vervoer reizen. De parkeertarieven zijn ook hoog, ben je op doorreis? Kijk voor een voordelige parkeergarage buiten de stad na de drop-off van je bagage bij je hotel.

Als eerste de nieuwste foodtravel foodblogs van Foodinista ontvangen? Volg foodblog Foodinista op Twitter, Facebooken Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie