Eten in Bagan Fried Rice Myanmar

Eten in Bagan in Myanmar de lekkerste eettips

Deel deze post

De volgende bestemming in Myanmar is Bagan. Ook hier gaan we natuurlijk weer eten en wederom het eten hier in Myanamar is heel lekker en goed. Wij begrijpen niet waar het idee vandaan komt dat eten in Myanmar niet lekker is. Misschien is het anders dan in andere delen van Azië dat klopt, maar ieder land heeft zijn eigen cultuur. Van Mandalay zijn we in tien uur, doormiddel van een mooie vaartocht naar Bagan gevaren. Bagan in Myanmar heeft een complete foodstreet! Een pluspunt natuurlijk! We hebben hier gegeten bij Little bits of Bagan en een Myanmar Beef Curry gegeten. Het eten in Bagan viel ons niet tegen.

Dat was niet het enige wat we in Bagan op hebben ook hier zijn de verse fruitsappen aanwezig. Ik heb een heerlijke verse lime juice met gember op. Echt iets anders, maar heel fris en pittig. Deze heb ik gedronken bij Weather Spoon in Bagan. Bij Weather Spoon in Bagan heb ik ook Fried rice met egg op erg lekker en een zeer goede hamburger, want na een tijdje Azië hadden we ook hier wel weer eens trek in. Een bezoekje aan de markt in Bagan. Is ook een leuke tip. Niet om te gaan eten, maar wel voor verse boodschappen en voor de lokale sfeer.

Lekker eten in Bagan Myanmar de foto´s

Foto´s zeggen meer dan alleen de woorden. Een fotoverslag van ons eten in Bagan.

IMG_2393
IMG_2395
Eten in Bagan Myanmar Beef Curry

Myanmar Beef curry bij Little bites of Bagan in Bagan Food Street

IMG_2407
IMG_2404
IMG_2409
Eten in Bagan
Lekker eten in myanmar

Lime juice, Fried rice, spring rolls en burgers eten in Bagan bij Weather Spoon

Georganiseerd naar Myanmar reizen? Lees dan hier verder.

IMG_2408
IMG_2406
Markt in Bagan

De markt in Bagan

NAAR BAGAN IN MYANMAR MET HOTEL TIPS

Wordt je ook enthousiast van een reis naar Myanmar? Dan heb ik alvast het één en ander uitgezocht voor hoe je er naartoe kunt reizen. Georganiseerd naar Myanmar reizen? Lees dan hier verder. Ben je nog op zoek naar mooie hoteltips? Dan heb ik je verder. In Bagan kun je overnachten in een Hostel met goede kwaliteit, maar ook kiezen voor een luxe hotel. Ben je met een gezin of vind je een hostel gezellig? Dan is Ostello Bello een mooie optie voor een budgetprijs. Nog voordeliger, maar dan verblijf je ook echt een basis Guest House is het Ever New Guest House. Overnachten met meer luxe en een mooi zwembad dan ga ja naar Hotel Umbra en voor een budgethotel met zwembad kies je voor Yadanarbon.

Individuele reizen Myanmar

Als eerste de nieuwste foodtravel blogs van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie

Geef een reactie