whiskyset met glazen kerst cadeautjes tips voor foodies van foodblog Foodinista

5x Kerstcadeautjes tips voor Foodies

Deel deze post

Het kerstfeest komt er aan! Ga jij het vieren met heerlijk uitgebreid eten van kerstontbijt tot kerstdiner en met afsluit een borrel, met familie of vrienden? Misschien ben je wel op zoek naar kerstcadeautjes tips? Dan kan ik je denk ik nog wel verrassen met deze vijf kerstcadeautjes tips voor foodies. Zelf vind ik de cadeautjes voor kerst niet alleen leuk om te geven, al is geven natuurlijk heel erg leuk, maar sommige cadeautjes kunnen ook heel erg makkelijk en fijn zijn om het ontbijt, lunch, diner of wat je gaat organiseren een finishing touch te geven. Laat je inspireren en natuurlijk verneem ik heel graag welke cadeau tip jouw favoriet is om geven en misschien wel te krijgen.

Mijn favoriete kerstcadeautjes tips voor foodies

Kerst cadeautjes tips voor foodies tips van foodblog Foodinista grove houten snijplank voor kaasjes en borrelmomenten

Als je het mij vraagt heb je niet echt snel snijplanken voldoende. Als je druk aan het koken bent moeten veel producten op aparte planken, maar ook voor het borrelen gebruik je een mooie plank, zoals deze mooie grove borrelplank van Cosy & Trendy. Perfect voor kaasjes en andere heerlijkheden. Leuk om te hebben en cadeau te geven.

Kerstcadeautjes tips van foodblog Foodinista voor foodies borrelset

Iets anders voor de borrelliefhebber, maar mooi, stijlvol en niet te vergeten heel praktisch! Een borrelset met broodjes schaal, dipjes plankje en een snijplankje voor kaasjes en charcuterie. Ook nog prettig om alles weer te kunnen plaatsen in een kleinere keuken.

Kerst cadeautjes tips van foodblog Foodinista gin tonic glazen

Ken je ook liefhebbers van Gin Tonic’s, maar is de uitstraling of bereiding nog niet helemaal perfect? Een mooi glas mag dan niet ontbreken. Start met het cadeau geven van mooie Gin Tonic glazen van Royal Leerdam. Natuurlijk ook erg mooi voor andere gekoelde genietdrankjes.

Kerst cadeautjes tips van foodblog Foodinista oester set

Een kerst cadeautje voor de echt culinaire chef en liefhebber? Wat dacht je van een oesterset? Misschien mag jij ook nog wel een keer mee komen proeven bij de eerste oester proeverij.

whiskyset met glazen kerstcadeautjes tips voor foodies van foodblog Foodinista

Wat dacht je van deze mooie whiskey set? Ik vind het een heel leuk en verrassend cadeau! Vooral de prijs vond ik erg verrassend. Onder de twintig Euro! Een leuk cadeau om te geven. Niet alleen om uit te drinken, maar het staat ook nog mooi in huis.

Jouw favoriete cadeautjes nog niet gevonden? Op de blog staan nog veel meer cadeau tips en ook meer tips voor de leukste Kerstcadeautjes.

Meer musthaves en shop tips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie