Heerlijke kerstcadeautjes tips van foodblog Foodinista Luxe chocolade pakket

5x Heerlijke cadeautjes voor onder de kerstboom

Deel deze post

Wat geef je eigenlijk aan iemand die alles al lijkt te hebben? Nou ja alles is misschien een groot woord, maar soms zijn er gewoon niet echt wensen. Dat is eigenlijk best wel nobel en dan is het ook heel leuk om die persoon te verwennen met heerlijkheden. Naar die leuke en vooral heerlijke cadeautjes voor onder de kerstboom ben ik op zoek gegaan. Tien echte foodie cadeautjes waar je eigenlijk iedereen wel blij mee kunt maken. Wie is er niet dol op eten? Van een goede fles champagne tot chocolade en van een tapaspakket tot sushipakket. Noem het en het staat erbij en het is toch ontzettend leuk om zoiets te geven of te krijgen. Wie weet mag jij ook nog we mee komen proeven.

5x Heerlijke cadeautjes voor onder de kerstboom

Heerlijke cadeautjes voor onder de kerstboom vintage Moet Chandon tips van foodinista

Schenk voor de kerstdagen een unieke een mooie fles champagne, zoals de Moët Chandon Grand Vintage Rosé, om het jaar feestelijk af te sluiten en te proosten op een nieuw jaar.

Heerlijke kerstcadeautjes tips Gin tonic kruidenset foodblog Foodinista

Ken jij ook iemand die dol is op Gin Tonic? Een leuk idee is om de Gin Tonic verrassender te maken en een Gin Tonic set cadeau te geven met Gin Tonic kruiden. Zoek je nog een extra cadeau? Maak het dan af met echte gin tonic glazen.

Kerstcadeautjes tips foodblog Foodinista speciaalbierpakket brouwerij 't IJ

Ongetwijfeld ken je ook wel een bierliefhebber. Misschien een man die niet zo veel wensen heeft als het op cadeautjes aankomt, maar waar een speciaal bier pakket altijd welkom is. Wat dacht je dan van de IJ biertjes?

Heerlijke kerstcadeautjes tips barbecue pakket Foodblog Foodinista

Voor de grillmaster of barbecuefan een luxe barbecuepakket. Alle ingrediënten zijn niet standaard, maar net even iets meer. De olijfolie is met basilicum, de mosterd met mango en de peper en zout met kruiden. Natuurlijk krijgt de barbecueheld nieuwe tools. Een pakket dat de moeite waard is en nog meer inhoud heeft.

Heerlijke kerstcadeautjes tips van foodblog Foodinista Luxe chocolade pakket

En voor de vrouwen een heerlijk verwenpakket vol chocoladeproducten.

Tien heerlijke cadeautjes voor onder de kerstboom. Welk cadeautje is jouw favoriet of zou je zelf wel willen krijgen? Nog niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan verder bij de cadeau tips. Ook bij de Sinterklaas dobbel cadeautjes staan nog veel heerlijkheden voor een klein prijsje. En de cadeautjes zijn natuurlijk even leuk met kerst.

Meer musthaves en shop tips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Suzanne
    Geplaatst op 11:42h, 14 december

    Leuk lijstje! Die Asian foodbox lijkt me wel wat! :)

Geef een reactie