Italiaanse kookboeken Eat Love Pizza kookboek tip Foodblog Foodinista

Italiaanse kookboeken wensenlijstje

Deel deze post

Een aantal dagen terug van onze vakantie in Italië waar we toch wel een aantal maanden naar uitgekeken hebben. Blijf ik graag nog even in de Italiaanse sferen en nog een tijdje geïnspireerd. Met Italiaanse koffie, Italiaanse wijn en natuurlijk heerlijk Italiaans eten. Mijn boekenkast staat echt vol met kookboeken, maar een aantal Italiaanse kookboeken voor inspiratie mogen hier echt nog wel bij om bij weg te dromen en om geïnspireerd te blijven. Ik ben alvast op zoektocht gegaan naar een aantal hele fijn exemplaren om mijn boekenplank mee aan te vullen en mijn nieuwe favorieten voor Italië Inspiratie. Mijn Italiaanse kookboeken wensenlijstje is in ieder geval weer aardig aangevuld.

Italiaanse kookboeken favorieten

Italiaanse kookboeken favoriet nr. 1 Eat, Love & Pizza

Sowieso ben ik echt een pizza lover! Niet alleen Italiaanse pizza lover, maar ook een Amerikaanse pizza lover. Ik ben er klaar voor. Een pizza kookboek Eat, Love & Pizza met heel veel pizza variaties. Wat ik echt heerlijk vind aan de pizza’s in Italië, de simpele combinaties en een geweldige smaaksensatie. Daar kan ik nog wel wat van leren, maar om er ook iets bijzonders mee te maken.

Italiaanse kookboeken Eat Love Pizza kookboek tip Foodblog Foodinista

Kookboek: Eat Love Pizza
Auteur: Valentina Gatti
Pagina’s: 160
Recepten: 120

 Italiaanse kookboeken favorieten nr. 2 Pizza kunst

Alle soorten pizza’s komen tegenwoordig voorbij, maar niks gaat natuurlijke boven de klassieke Italiaanse pizza. Wil jij die ook leren maken? Bestel dan het e-book Pizzakunst. Zelf vind ik het heel erg interessant, want naast al die uitbundige smaken moeten we toch ook terug naar de echte basis van het pizza maken en de lekkerste basis pizza’s te kunnen maken. Zo kunnen we vervolgens weer verder bouwen aan de eventuele persoonlijke smaak. Het e-book wordt verkocht voor een klein prijsje maar tot 30 november 2019, mag ik je met de code PIZZAFOODINISTA nog een extra korting geven van 25%. Daarbij krijg je een e-book wat je niet alleen kunt lezen maar het e-book linkt ook door naar interessante filmpjes met pizza technieken, zodat je een echte pizzachef gaat worden.

Kookboek pizzakunst de techniek van klassieke pizza's kookboek tip van Foodblog Foodinista

Kookboek: Pizzakunst
Pagina’s: E-book met filmpjes, tekst en inspiratie. Alles over de klassieke pizza.
Recepten: Dit e-book bestaat uit meer dan recepten alleen.

Italiaanse kookboeken favorieten nr. 3 Njam tv Het beste van Peppe

Op het Belgische Njam Tv koken diverse tv chefs net als op ons 24Kitchen dagelijks de heerlijkste gerechten. Helaas kunnen wij dit niet bekijken. Ik in ieder geval niet. Njam tv volg ik in ieder geval wel op social media en er is inspiratie voldoende op te vinden. De recepten van Peppe staan nu in zijn kookboek Het beste van Peppe. In België is het restaurant van Peppe in 2008 uitgeroepen tot het beste restaurant van Gault Millau dus van het kookboek mag je zeker een aantal hoogtepuntjes verwachten.

Italiaanse kookboek favorieten Njam TV Het beste van Peppe foodblog Foodinista tip

Kookboek: Het beste van Peppe
Auteur: Peppe Giocomazza
Aantal pagina’s: 230
Aantal recepten: 180

Italiaanse kookboeken favorieten nr. 4 Superpasta in 1 pan

Zoals je misschien wel weet ben ik er sowieso dol op pasta en recepten die heel snel op tafel staan. Niet te simpel, nee de maaltijd moet wel goed op smaak en het liefst ook nog leuk te serveren voor een etentje met vrienden of familie. Hiervoor blog ik regelmatig over mijn 20 minuten recepten. Sinds ik mama ben zijn dit nog meer mijn favoriete recepten. Dit Italiaanse pasta kookboek sluit er echt helemaal perfect bij aan, want alles kan ook nog in 1 pan hoe ideaal! Superpasta in 1 pan. Ik ben wel nieuwsgierig.

Superpasta in 1 pan 20 minuten recepten foodblog Foodinista

Kookboek: Superpasta in 1 pan
Auteur: Sabrina Fauda Role
Aantal pagina’s:72
Aantal recepten: 65

Meer kookboeken tips ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie