Hamburgers bij BURG

Hamburgers bij BURGR van Gordon Ramsay in Las Vegas

Deel deze post

Best een leuk idee in Las Vegas gaan eten bij een restaurant van Gordon Ramsay, waarom ook niet? In Las Vegas heeft Gordon Ramsay het goed aangepakt en kun je, je tanden zetten in een echte Amerikanse Hamburger. Correctie Engelse hamburger. Wij zijn hamburgers bij BURGR gaan eten het hamburger restaurant van Gordon Ramsay in Las Vegas. Het is in de USA niet moeilijk om ergens een hamburger te gaan eten. Eigenlijk kan het bijna wel op iedere straathoek. Alleen er is wel een soort van verschil in kwaliteit en hier begint het in de service in het restaurant en de hamburgers bij BURGR die je op de kaart kunt kiezen, een heel uitgebreid menu!

Hamburgers bij BURGR happen in Las Vegas

Een restaurant vinden in Las Vegas is ook niet moeilijk. In Las Vegas zijn veel casino’s, maar ik denk nog meer restaurants. Ook is het niveau van de restaurants de laatste jaren sterk gestegen. Op mijn lijstje stond ook al een aantal jaar om een keer te gaan eten in één van de restaurants van Gordon Ramsay! En tada, yay, joepie ook aan deze wens voldoet Las Vegas. De vlammen van Hells Kitchen smeulen je al tegemoet in het Planet Hollywood hotel waar BURGR is gevestigd.

Hamburgers bij BURG

Met BURGR brengt Gordon Ramsay de standaard hamburger naar een nieuw level en kort gezegd en geen cliché het zijn de beste hamburgers die we in de USA gegeten hebben, maar met hun roots in de UK.

Hamburgers bij BURGR eten is een beleving

Naast de hamburgers draait het bij hamburger restaurant BURGR niet alleen om de hamburgers, al zou je dat wel verwachten. De beleving is heel belangrijk! De drankenkaart wordt bijvoorbeeld gepresenteerd op een iPad een leuke touch. En de drankenkaart is zeer uitgebreid. Uit welk werelddeel je ook komt, en dat is in Vegas belangrijk, uit jouw land hebben ze eigenlijk altijd wel een bietje op de kaart staan. Ook de wijnkaart is zeer uitgebreid.
Voor het eerst in lange tijd in de USA hebben wij ook rustig gegeten. Europese bediening. Rustig een voorgerechtje, een drankje, even wachten op het hoofdgerecht. Geen half uur en weer buiten. Service! De Amerikanen daarentegen werden wel in rap tempo bedient, maar zij willen het ook zo. Een echte aanrader!

Wat natuurlijk erg belangrijk is wat hebben we gegeten. Met een restaurantnaam als BURGR kun je het natuurlijk al raden. BURGERS! Maar we zijn begonnen met de Jalapeño poppers.

Jalapeno poppers BURGR Gordon Ramsay

De Jalapeno Poppers zien eruit als iedere jalapeno snack. Het verrassende is alleen ze oplopen van smaak, dus steeds pittiger worden en dat er van één van de drie een onbekende smaak is toegevoegd die je boven de pepersmaak uit moet herkennen. Een leuke touch. En tja het is niet leuk om de smaak te verraden.

Maar dan natuurlijk de hoofdrolspelers de hamburgers! Zeker een keuze uit wel 15 verschillende soorten. En oh ja als vegetariër kan dit restaurant je afstoten, maar mocht bijvoorbeeld je vriend, vriendin, man of vrouw dol zijn op hamburgers en jij vlees absoluut niet eten… Geen probleem: Er is ook een hele lekere vega variant! Een portobello paddenstoel gevuld met allemaal lekkere toevoegingen ook heel erg lekker!

Wij hebben gekozen voor:

Hamburgers bij BURGR

De farmburger  een rundharmburger met eendenbacon, cheddar cheese en een gebakken ei. Daarbij worden alle hamburgers ook geserveerd op een eigen signature broodje. Deze is op een sesam en maanzaad broodje.

The Farm Burger BURGR by Gordon Ramsay Las Vegas

De ubercheese burger is et luxe kazen: fontina, raclette en geitenkaas en is echt pittig! Super lekker. Natuurlijk geen hamburger zonder frietjes. Nou dat lukt wel! Alle frietjes zijn hand gesneden en super lekker!

Mijn eerste ervaring bij één van de restaurants van Gordon Ramsay was geen tegenvaller en ik wil meer! Het enige nadeel… je moet er voor in het vliegtuig stappen. Maar dat heb ik er voor over. Oh ja de volgende keer denk ik geen hamburger, maar iets anders! Al waren de beste hamburgers in de USA, inderdaad uit de UK!

DE FAVORIETE HOTELS IN LAS VEGAS

Wil je direct bij Restaurant BURGER overnachten boek dan het Planet Hollywood Hotel, voor het beste buffet van Las Vegas ga je naar Aria Hotel waar verder ook alle voorzieningen zijn, wil je in je hotel ook direct naar de meest sexy show van cirque du soleil en van de achtbaan ga dan naar New York of verblijf klassiek in style in het compleet gerenoveerde, maar oudste hotel van Las Vegas Tropicana. Ga je voor de beste feestjes van Las Vegas steek dan bij Tropicana de brug over en ga naar Tiësto bij MGM. Al deze hotels bevinden zich direct aan de Las Vegas strip.

MEER USA EN LAS VEGAS

Zet je graag je tanden in een goede hamburger of ga je binnenkort naar de Verenigde Staten dan heeft Foodinista nog meer tips in Las Vegas, Dallas en andere steden.

Als eerst op de hoogte van nieuwe blogs van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Persoonlijk Alfabet A Foodblog Foodinista
    Geplaatst op 14:43h, 09 maart

    […] jaar geleden heb ik een rondreis gemaakt door Amerika van Louisiana, Texas, Nationale parken, Las Vegas, Napa Valley, San Francisco en wij zin geëindigd in Los Angeles. Eigenlijk stond Amerika niet echt […]

Geef een reactie