HairLust haarproducten voor een extra haarverzorging?

HairLust haarproducten voor een extra haarverzorging?

Deel deze post

Tegenwoordig willen we er graag op ons mooist uitzien en helpen we ons zelf daar graag bij. Ons haar is ook erg belangrijk. En we hebben het geweten de afgelopen periode hoe belangrijk ons haar, want wat een paniek toen de kappers de deuren moesten sluiten. We deden ook direct weer een vreugdedansjes toen de kappers weer open mochten. Juist in die periode en de periode erna heb ik gebruik gemaakt van HairLust om mijn haar goed te verzorgen en een extra boost te geven. Deze periode was ook de tijd van lekker eten, maar niet altijd van heel gezond eten en dan voel je de schade snel aan je haar en nagels. Zelf mag ik eigenlijk niet klagen, want ik heb dik haar, veel haar, maar de groei blijft vaak achter tot op een bepaald punt groeit het hard en dan lijkt het te stoppen. Voor mijn zwangerschappen en hormonenproblemen had ik daar nooit last van, maar een extra boost kan ik wel gebruiken. Op dit moment wil ik het natuurlijk laten groeien voor mijn bruiloft en met HairLust wilde ik een extra ondersteuning geven. Nu is de vraag zorgen de HairLust haarproducten voor een extra haarverzorging en vooral zorgen ze ervoor dat het extra dik wordt en gaat je haar er harder van groeien?

HairLust haarproducten voor een extra haarverzorging?
HairLust haarproducten voor een extra haarverzorging?

Wat is HairLust – Welke HairLust haarproducten voor een extra haarverzorging

De HairLust haarproducten is een lijn met natuurlijk haarproducten uit Scandinavië. Naast dat je HairLust kunt gebruiken voor het schoonheidsideal, mooier en dikker haar, heeft het ook een ondersteunende functie bij bijvoorbeeld ongewenste haaruitval en kaalheid bij vrouwen, wanneer je er snel bij bent kun je de natuur een handje helpen. Met de natuurlijke producten van HairLust geef je je haar extra verzorging en vitamine. Dit doe je niet alleen door je haar met de juiste verzorging van buiten te verzorgen, maar ook van binnen uit met bijvoorbeeld capsules. Met juiste gebruik van de producten vul je de innerlijke en uiterlijke verzorging perfect aan en moet dit het gewenste resultaat opleveren. Bij HairLust werkzen ze op natuurlijke basis en met liefde voor de natuur. De producten van HairLust zijn dan ook biologisch, vegan en diervriendelijk.

Hoe heb ik HairLust ervaren?

In de afgelopen periode heb ik HairLust getest en gebruikt. Innerlijke en uiterlijke verzorging heb ik gecombineerd. Dit heb ik gedaan door het gebruik van de capsules en de haarverzorging van HairLust, waaronder shampoo, conditioner en een masker. Ook borstel ik mijn haar met een fijne bamboo borstel van HairLust. Deze combinatie zal ongetwijfeld het beste resultaat opleveren. De capsules zijn rijk aan biotine, B5, B12. Vitamines en mineralen die je sowieso hard nodig hebt om je fitter en ergieker te voelen, maar waar je haar en nagels niet zonder kunnen voor een gezonde groei. Heb je al gezond haar en sterke nagels dan krijgen deze door HairLust extra kracht.

HairLust haarproducten voor een extra haarverzorging? - Sterk haar vol natuurlijk volume
Mijn haar werd sterk en vol volume (zonder versteviging)
Mijn haar werd sterk en vol volume (zonder versteviging)
Haar achterkant lang, dik en sterk, maar natuurlijk
Mijn haar werd sterk en vol volume
Haar direct na de kapper, gezond en weer even bijgeknipt

Resultaat voor mij door gebruik van HairLust

Ik gebruikte zowel de capsules (tijdelijk) als de haarverzorgingslijn. De capsules heb ik tijdelijk gebruikt. Ik heb deze nog liggen, maar ik vond de capsules erg sterk. Ik slik zelf makkelijk een pil in, maar de capsules waren zo sterk van smaak dat ik er moeite mee had. Wellicht had ik er beter aan gedaan om voor de gummies te kiezen deze schijnen een aangename zoete smaak te hebben en worden verkocht voor de zelfde prijs. Je eet dan drie keer per dag een snoepje. Daarentegen heb ik de haarlijn wel gebruikt en werd mijn haar door het gebruik dikker en sterker en groeit het ook erg hard en snel. Binnen 4 weken had ik een uitgroei van 3 centimeter en nu heb ik wederom na 3 weken een uitgroei, een nep blondje, van 2 centimeter. Ik vind dit een snelle groei en ik voel mij alsof mijn haar een boost heeft gekregen. Wie weet komt dit door HairLust en heb ik een steuntje in mijn haar gekregen.

Meer persoonlijke tips en musthaves tips van Foodblog Foodinista?

Niet gevonden wat je zoekt? Of meer leuke inspiratie op doen op de blog? Lees dan ook eens één van de volgende artikelen op Foodblog Foodinista.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze cadeau tips voor vrouwen en persoonlijke en heerlijke cadeautjes?

Geen bericht missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie