Frecious review en winnen Foodblog Foodinista

Gezondheidsboost voor het gezin met Frecious Family

Deel deze post

Kun jij ook wel een gezondheidsboost voor het gezin gebruiken? Ik kan het mij zomaar voorstellen. De vakantie is begonnen en we genieten al tijden van heerlijk weer. Oké dat heerlijke weer konden we natuurlijk wel gebruiken na een pittige winter met de ene griepgolf na de andere, maar eerlijk is eerlijk in de zomer met prachtig weer zorgen we ook niet altijd goed voor ons zelf. Ik kan er over meepraten. De vakantie is begonnen en dat vraagt om lekker eten en met regelmaat niet even gezond. Met de slowjuices van Frecious kun je jezelf iedere dag een gezonde dosis vitamine en mineralen geven, waardoor je je gezondheid een flinke boost geeft. Niet alleen aan jezelf, maar ook aan je kinderen. Dat klint denk ik ideaal.

Opknappen in de zomer met een gezondheidsboost voor het gezin

Ja ik kan er over mee praten. De afgelopen winter was pittig. Sowieso heeft mijn tweede zwangerschap zijn tol geëist niet alleen mij maar ook van mijn gezin qua fitheid. De ene griep na de andere leek ons huis binnen te komen en vanaf week 20 werd ik compleet uitgeschakeld door een cyste van meer dan 8 centimeter in mijn rechter eierstok. Volledige rust, pijnbescherming en mijn zwangerschap zo goed mogelijk voldragen wat niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk pittig is geweest. Gelukkig mag het resultaat er zijn! Dat betekende wel dat mijn omgeving meer te verdragen kreeg. De laatste periode van mijn zwangerschap was daarbij geen pretje evenals de uiteindelijke bevalling en nu is het een kwestie van opknappen voor ons allemaal. Zelf kan ik wel een goede, extra, vitamine en mineralenboost gebruiken. Maar ook wil ik goed voor mijn gezin zorgen. Dan is het heel fijn dat er flesjes slowjuices van Frecious in de vriezer liggen die wij in de ochtend kunnen nuttigen en zo al een flinke boost binnenkrijgen.

Frecious review en winnen Foodblog Foodinista

Frecious slowjuices assortiment

Het pakket dat wij in de vriezer hebben liggen en waar wij onze vitamines mee bijtanken is de Family Mixbox van Frecious. De Family Mixbox bestaat uit 40 slowjuices voor volwassenen en 20 slowjuices voor kinderen. De slowjuices voor volwassenen bestaan uit 70% groente of 85% groente en respectievelijk 30% fruit en 15% fruit. De youngjuices bestaan uit een hoger fruitpercentage en zijn zoeter, 60% groente en 40% fruit. Iets meer kindvriendelijk, maar ze zijn zeker voor deze leeftijd even gezond en zorgen er eigenlijk voor dat je kind veel verborgen groente binnenkrijgt. Bij mij een win-win, want eerlijk gezegd groente eten is hier bij de peuter een hele opgave en ik zal niet de enige moeder zijn die er zo over denkt. Daarbij zijn de slowjuices voor kinderen extra vrolijk met tekeningen op de flesjes en is het Maja de bij flesje favoriet bij Florian. De smaak doet er dan eigenlijk niet zo toe. Voor mijzelf is het de heartbeat, mede doordat deze slowjuice voor meer dan 40% bestaat uit rode biet en dus ook een hoog ijzer gehalte bevat wat ik goed kan gebruiken na mijn zwangerschap om weer bij te tanken. De smaak is, ondanks dat het groente is ook nog fris en zoet.

Frecious review en winnen Foodblog Foodinista

Waarom zijn de Frecious slowjuices zo gezond?

Frecious maakt met voornamelijk groente de gezonde slowjuices doormiddel van een dubbele schroeftechniek. Zij halen de sappen en vitamines uit de groente en het fruit en zorgen dat je daardoor een hoge concentratie van de groente binnenkrijgt in eigenlijk een kleine inname. Een flesje Frecious bevat tenslotte maar 200 ml slowjuice, maar wel de dagelijkse benodigdheden, namelijk 300 gram groente en fruit. Want wist je dat je dagelijks eigenlijk wel 500 gram groente moet eten en vraag je eens af of je dit wel redt? Ik durf te gokken dat dit moeilijk is. Mij lukt het meestal niet. Daarbij is veel groente ook niet rauw en regelmatig te ver doorgekookt, waardoor veel voedingswaarde verloren zijn gegaan. Dat is zo zonde, want het is zo belangrijk voor je gezondheid, maar ook voor je uiterlijk. Ben je nieuwsgierig wat het voor jou kan betekenen? Dan heb ik een leuke actie met wellicht een mooie gezondheidsboost voor het gezin, zodat jij kunt testen.

Frecious review en winnen Foodblog Foodinista

Frecious slowjuices testen met je gezin – WINNEN?

Ook een gezondheidsboost voor het gezin?

Dan heb ik heel leuk nieuws! Binnenkort mag ik een Family Mixbox weggeven en kun jij wellicht een gezondheidsboost voor het gezin winnen. Dit ga ik doen in samenwerking met Frecious slowjuices op Facebook en Instagram. Wat je sowieso moet doen om de actie niet te missen? Volg Foodinista en Frecious op Instagram en Facebook en zorg dat je mee doet. Dan kun jij een Family Mixbox winnen ter waarden van 197,00 Euro! En ook een gezonde zomer tegemoet gaan en je vol vitamines voorbereiden op de herfst en de winter. Daarbij kun je op een lekkere manier werken aan je weerstand.

De winactie van Frecious is ondertussen afgelopen en de winnaar heeft bericht ontvangen, maar regelmatig staan er nieuwe en leuke winacties op de blog. Kijk hiervoor bij de Leukste acties op de blog.

Meer tips en winacties ontvangen van Foodinista en Foodblog Foodinista blijven volgen? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

P.S. Wist je dat je Frecious ook kunt gebruiken voor een detox?

5 Reactie's
 • Marjo
  Geplaatst op 16:59h, 18 juli

  Ik doe heel heel graag mee, wat kijkt mij dit heerlijk elke dag beginnen met een gezonde lekkere start! Fingers crossed.

 • Lydeien
  Geplaatst op 23:17h, 22 juli

  Ik doe graag mee, hou van gezond eten en van sapjes! Ik heb mijn vriendinnen ook opgetrommeld om mee te doen.
  Ik zal t ook promoten voor en bij kinderen, heel bekangrijk aan de basis voor goede start niet alleen van de dag maar van n heel leven!

 • Marian B
  Geplaatst op 11:47h, 24 juli

  Gezond en heerlijk fris voor de vakantie! Ik ben erg benieuwd naar de smaken en laat me graag verrassen.

 • Anita te Gussinklo
  Geplaatst op 21:38h, 24 juli

  Mmm, lijkt me heerlijk & natuurlijk heel gezond.

 • Fam Hemert
  Geplaatst op 17:12h, 25 juli

  Mijn familie kan wel wat meer ‘vitapietjes’ gebruiken. Groenten en fruit is altijd een beetje grijs gebied gebleven terwijl het altijd hoog op de agenda staat. op 1 of andere manier krijg ik het er niet doorheen en zou Frecious mij hier goed bij kunnen ondersteunen – ik laat me graag verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen. Ik maak dan ook heel graag kans op deze unieke prijs; de familiebox

Geef een reactie