Herfsttrends en musthaves voor in de keuken van Foodinista groene schalen

Favoriete herfsttrends en musthaves voor in huis

Deel deze post

Als de herfst begint krijg ik altijd een beetje herfstkriebels, vergelijkbaar met lentekriebels, maar dan het tegenovergestelde. Niet dat ik dan somber begin te worden. Een beetje het tegen over gestelde. Het gevoel van gezelligheid begint te overheersen en mijn huis moet daar dan ook in mee gaan. De zomerse kleuren worden vervangen door een herfstgevoel en natuurlijk denk ik dan ook al richting de winter. De feestdagen. Een feestelijk gevoel en meer warme kleuren. Leuk om te doen. Stylen en gezelligheid in huis brengen. Dit kan natuurlijk met de meubels, maar ook met de accessoires. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de keuken. Als je bijvoorbeeld een leefkeuken hebt waar je in de herfst en winter waarschijnlijk meer tijd door brengt dan in de lente en zomer. Bij mij is dat wel het geval. In dit blog deel ik een aantal favoriete herfsttrends en musthaves met je die met een kleine verandering de sfeer kunnen aanpassen in je huis. Bij Biano vond ik daarvoor diverse inspiratie. Daarbij geven ze je woonkamer of woonkeuken direct het herfstgevoel die je wellicht zoekt.

5x Favoriete herfsttrends en musthaves van Foodinista bij Biano

Voor inspiratie ging ik naar de Website Biano.nl. Makkelijk, want daar vind veel verschillende webshops verzameld op één plek. Zo hoef je dus niet meer van de ene webshop naar de andere, om jouw favoriete items te kunnen vinden én shoppen, maar vind je alle trends en je lievelingsproducten bij elkaar. Zo ging ik voor mijn leefkeuken kijken bij het onderdeel koken & tafelen en vond ik vijf favoriete musthaves voor in de keuken in een herfst en winterstijl.

Herfsttrends en musthaves voor in de keuken van Foodinista Bronze schaal

Zoals deze bronze schaal. Brons, doet mij ongeacht de trend denken aan de herfst en winter een warme kleur in de keuken of op te eettafel in de woonkamer. Gevuld met dennenappels, pompoenen of fruit. Rond de feestdagen met sierlijke voorwerpen en komt altijd gelegen, maar een echte eyecatcher is deze schaal die je via Biano.nl kunt vinden sowieso.

Herfsttrends en musthaves voor in de keuken van Foodinista Etagiere

De etagière is een ander soort musthave. Mooi en gezellig bij een borrelavondje gevuld met hapjes of rond de feestdagen met de hapjes van het seizoen, maar even mooi in het raam met kaarsjes en versieringen van het seizoen. Het mag en het kan weer! De eyecatcher is een echte herfsttrend en musthave.

Herfsttrends en musthaves voor in de keuken van Foodinista herfstschalen

Deze schalen stralen de herfst uit. Met en uitstraling van bladeren, waar ze ook kunstzinnig van zijn gemaakt, maar wat staan ze mooi op tafel! Gevuld met producten van het seizoen, zowel in de keuken als in de woonkamer een echte eyecatcher en passend binnen de herfsttrends en musthaves.

Herfsttrends en musthaves voor in de keuken van Foodinista Grijs basis servies

Een basis servies is niet duur en is het niet mooi om in de herfst en winter een fris wit servies te vervangen door een warm grijs getint servies? Voor 29,00 Euro vond ik bij Biano dit servies wat je natuurlijk met een aantal andere schalen ook weer mooi kunt mixen en matchen en ook daarvoor kun je voldoende inspiratie vinden.

Herfsttrends en musthaves voor in de keuken van Foodinista groene schalen

Zoals deze warme groen getinte schaal die perfect bij de herfst past. Mooi om als eyecatcher op tafel te plaatsen, maar ook mooi bij een basis servies voor de maaltijden. Om uit te eten of om de maaltijd in te serveren.

Welke herfsttrends en musthaves zijn jouw favorieten?

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Dit inspiratieblog is in samenwerking met Biano.nl.gtag(‘config’, ‘UA-43776150-1’);

Geen reactie's

Geef een reactie