Vaderdag met persoonlijke cadeautjes tips van Foodblog Foodinista

Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 1 – Tijd voor fotomomenten!

Deel deze post

Daphne’s Happy Musthaves – Favorieten

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. Al mijn favoriete items komen voorbij de nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Maar nu de ene regenbui de andere opvolgt, het vroeger donker is en we toch veel binnen zijn deel ik mijn favoriete fotoproducten met je van fotoboek maken tot gezellige theemok! Want eerlijk is eerlijk hoe fijn is het om herinneringen te bewaren? En we hebben er nu ook echt heel veel tijd voor. Kijk je mee met Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 1 en p.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Meer Daphne’s zomer Happy Musthaves? Bekijk dan hier de Favoriete zomer Musthaves van Foodinista.

Babyboeken maken

Laat staan dat er diverse vakanties zijn waar ik nog geen fotoboek van heb en graag jaarboeken zou willen maken zijn er twee fotoboeken die ik echt moet gaan maken. Het zijn de babyboeken van Florian en Philou. Met de herfst en de winter die er nu aan komen. Meer thuis en ik denk ook rust is het tijd om het nu te gaan doen. Een mooie herinnering aan het eerst jaar van beiden. Erg vind ik het niet om dit nu pas te doen, want ik direct de zelfde uitstraling kiezen voor beiden baby fotoboeken.

Koffie, thee of soep uit een persoonlijke mok (en meer)

Mugcake met witte chocolade en frambozen recept Foodblog Foodinista

Wat ik nog altijd gezellig vind zijn onze persoonlijke mokken met een foto van ons zelf er op. Dit is de eerste foto die wij zelf van ons gezin met 4 maakte een mooie herinnering en een warme mok alleen al door de foto. Deze foto hangt ook in de hal en gedrukt op hout.

Biertje? Het is Oktober maak het gezellig!

Vaderdag cadeautjes bierpul en flesopener foodblog Foodinista

Liefde op een bierpul en flesopener? Met persoonlijke cadeautjes en liefdevolle cadeautjes. Daar heb ik foto’s op vastgelegd van onze reis door Marokko.

Meer leuke shop tips en cadeau tips van Foodinista? Kijk dan hier verder.

Geen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie