Vaderdag met persoonlijke cadeautjes tips van Foodblog Foodinista

Relaxen en liefde op vaderdag met persoonlijke cadeautjes

Deel deze post

Bij ons was vaderdag er al snel. Eén van de twee grootste cadeautjes is onderweg en de kans is wel heel groot dat wij rond vaderdag op 17 juni onze handen vol hebben met ons te verwachten dochtertje. Onzettend spannend is het nu dan ook! En eigenlijk ook wel druk met de laatste voorbereidingen die door mijn extra cadeautje een cyste in de rechtereierstok van aanzienlijk formaat toch veel op de papa van het gezin aankomen. Natuurlijk met veel liefde, maar we vragen nog weleens iets van hem. Zowel de peuter als ik zelf. Want ja de peuter doet ook graag leuke dingen. Wat dan wel weer heel leuk is aan het ouderschap. Maar wat wenst een jonge vader het liefst op vaderdag? Gewoon relaxen en veel liefde. Even die extra aandacht. Wellicht ben jij nog op zoek naar een persoonlijk of ludiek cadeautje dan heb ik een leuke tip die bij ons thuis al goed in de smaak viel. Een vaderdag met persoonlijke cadeautjes en aandacht is tenslotte wel het allerleukst. Voor Eric bestelde ik een echt mannencadeau waar hij van kan genieten.

Vaderdag met persoonlijke cadeautjes tips van Foodblog Foodinista

Verras op vaderdag met persoonlijke cadeautjes

Ik moest er echt wel even over nadenken, maar als de heer des huizes even wenst te ontspannen dan wordt er toch snel een speciaal biertje open getrokken, en het liefst doe ik met hem mee. Dat is voor nu even geen optie. Daarom ging ik op zoek naar echt iets voor de man en met een vaderdag touch. Eigenlijk is het een klein cadeautje, waar mee je de liefde doorgeeft. Voor vaderdag heb ik een bierpul laten bedrukken en een flesopener laten bedrukken met foto’s en een persoonlijke tekst van onze peuter. Leuk en creatief! En dat maakt het relax momentje extra bijzonder. Hoe vader en de peuter er op reageerden? Erg enthousiast en ook wel een beetje ontroerd. Precies het resultaat waar ik op doelde.

Vaderdag cadeautjes bierpul en flesopener foodblog Foodinista
Vaderdag cadeautjes bierpul en flesopener foodblog Foodinista

En ik denk dat nog een ‘limonade’pul moet bijbestellen voor de peuter. Voor de echte ‘mannendingendoendag’ en hij zal het wellicht nodig hebben met een zusje erbij. Maar een eigen mok bedrukken is wellicht ook een goed idee. 

Hoe bedruk je een bierpul en de flesopener met foto’s?

Na zoeken kwam ik uit bij prachtigkado.nl voor een persoonlijk vaderdag cadeau. De keuze is uitgebreid tussen cadeautjes gerelateerd aan eten drinken, maar ook heel veel andere leuke ideeën kun je er vinden waar een vader ongetwijfeld een beetje geëmotioneerd van gaat worden, want de foto’s en de teksten maken uiteindelijk het cadeau compleet. Bij prachtigkado.nl koos ik vervolgens voor de persoonlijke bierpul en de flessenopener. Wanneer je de producten kiest ga je door een simpel programma waarmee je je tekst kunt invoeren en persoonlijke foto’s kunt toevoegen. Binenn vijf minuten was ik per artikel klaar en kon ik de vaderdag cadeautjes bestellen. Een lekker biertje erbij en je kunt papa verrassen op vaderdag met persoonlijke cadeautjes.

Meer favoriete musthaves en cadeau tips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

— Dit blog is in samenwerking met prachtigkado.nlgtag(‘config’, ‘UA-43776150-1’);

Geen reactie's

Geef een reactie