Daphne’s Happy Musthaves – 5x Sinterklaas chocolade cadeautjes tips voor ieder budget - Foodblog Foodinista

Daphne’s Happy Musthaves – 5x Sinterklaas chocolade cadeautjes tips voor ieder budget

Deel deze post

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. Sinterklaas komt deze week weer naar Nederland en dan mag ook de inspiratie voor de allerleukste Sinterklaas cadeautjes, Sinterklaas cadeautjes, speelgoed tips en natuurlijk Advent Kalenders niet ontbreken. Dus het is tijd voor 5x Sinterklaas chocolade cadeautjes tips voor ieder budget.

Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Maar nu de ene regenbui de andere opvolgt, het vroeger donker is en Sinterklaas in het land is en daarop volgende het snel kerst zal worden is het tijd voor Sinterklaas cadeautjes en kerst cadeautjes. Echte verwennerij voor de December maand, want zo is de aanloop naar de feestdagen veel leuker! Je kunt je alvast verlekkeren op de lekkerste en leukste Sinterklaas cadeautjes en kerst cadeautjes of ze gewoon al in huis halen. Niks stress gewoon al beginnen. Het zijn allemaal chocolade cadeautjes voor foodies en stuk voor stuk zijn het heerlijke cadeautjes met een Sinterklaas thema. Er moet iets bij zijn naar smaak en het zal genieten worden! Kortom het is tijd om jezelf en je geliefden wat extra aandacht te geven? Ik deel 5 Sinterklaas Chocolade tips voor ieder budget met je. Sinterklaas chocolade cadeautjes voor groot tot klein, diverse prijscategorieën en met alle smaken. Kijk je mee met Daphne’s Happy Musthaves – Sinterklaas chocolade cadeautjes tips.

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Inspiratie voor Sinterklaas en Cadeautjes voor foodies

Herkenbaar? Wanneer je vraagt: Wat zou je graag cadeau krijgen tijdens de feestdagen is het antwoord meestal; Geen idee! Ik ben tevreden, maar doe maar iets leuks. Terwijl iedereen toch wel wensen heeft? Het is natuurlijk ook leuk om dat gelukkige te verrassen? Ook dit kan een uitdaging zijn. Is de gelukkige een echte foodie of chocaholic dan ga ik het in ieder geval makkelijker maken. Ik heb 5 heerlijke Sinterklaas chocolade cadeau tips voor foodies voor je op en rijtje gezet. Voor een beetje leuke cadeautjes inspiratie voor de kinderen, maar ook voor opa en oma of voor schoencadeautjes en dobbelcadeautjes. Laat je inspireren en misschien weet je niet alleen wat je gaat geven, maar ga je ook voor jezelf een leuk en lekker chocolade Sinterklaas cadeautje vinden, want ook dat mag natuurlijk.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

5 Sinterklaas chocolade cadeautjes tips voor ieder budget

Luxe pattiserie chocoladeletters voor volwassenen – Mooi en heerlijke chocolade verwennerij voor Sinterklaas

Een chocoladeletter is een klassieker en deze mogen niet missen tijdens het Sinterklaasfeest. Perfect voor het versieren van een zoete Sinterklaas feestplank, maar ook wanneer je een mooi chocolade cadeau wilt geven.

Denk ook eens aan luxe chocoladeletter van de pattisier. Versierd en met een exclusieve vulling. Zoals een ruby roze chocoladeletter versier met ruby roze chocoladeroom een plaatje om te zien en de ruby roze chocoladeletter is natuurlijk ook erg mooi. Een chocoladeletter voor volwassenen en met een extra Sinterklaassmaak is de chocoladeletter met amaretto en bitterkoekjesvulling. Een luxe chocoladeletter die je cadeau wilt krijgen is de witte chocoladeletter met een vulling van champagneroom een echt cadeautje.

De ruby roze chocoladeletter bestel je hier.
De melk chocoladeletter met amaretto en bitterkoekjes bestel je hier.
De witte chocoladeletter met champagneroom vulling bestel je hier.

Pattisierie chocoladeletters voor kinderen

Pattiserie chocoladeletters zijn er niet alleen voor grote mensen, maar deze luxe chocoladeletters kun je ook prima achterlaten in de schoen van kinderen. Deze extra mooie versierde chocoladeletters zijn een feestje om te krijgen.

De witte chocolade sinterklaasletters met marshmallows en kruidnootjes of de salted caramel chocoladeletter met Sinterklaas versiering met zijn verwennerij voor kinderen in de schoen of voor grote kinderen bij het Sinterklaasfeest en zo’n Sinterklaascadeautje wil je toch krijgen?

De witte chocoladeletter met Sinterklaasversiering bestel je hier.
De salted caramel chocoladeletter versier je hier.

Ho! Eerst aftellen naar Sinterklaas met de Sinterklaas Adventskalender

Sinterklaas aftelkalender met chocolade - Sinterklaas cadeautjes tips Foodinista

Het aftellen naar Sinterklaasavond is ontzettend spannend! De Sinterklaas adventskalender maakt dit toch allemaal iets leuker en als verrassing natuurlijk iedere dag een chocolaatjes.

De Sinterklaas adventskalender bestel je hier.

Meer inspiratie voor adventskalender ga je hier vinden.

Chocolade munten uitdelen

We kunnen in deze tijd bijna allemaal wel iets extra’s gebruiken. Volgens het Sinterklaasfeest doen we het dan maar met chocoladegeld. Hoe ooit het chocoladegeld is ontstaan ‘de mythe rondom Sinterklaas’ is niet zo chique dus daar denken we maar even niet aan, maar een Sinterklaastasje vol met chocolademunten en Sinterklaasbriefjes aan 500 Euro is toch wel geweldig?

De Sinterklaasmunten bestel je hier.
De super grote Sinterklaas munt bestel je hier.
Het chocolade Sinterklaas briefje van 500 Euro bestel je hier.
Het Sinterklaas cadeau tasje bestel je hier.

Nog een tip! Je kunt natuurlijk ook een zelf gebakken cadeautje geven, zoals deze home-made Sinterklaas brownies!

Sinterklaas brownies met Kruidnootjes - Foodblog Foodinista

Geef de brownies cadeau in een leuke Sinterklaas blik voor koek en pepernoten.

Sinterklaas chocolade bonbons

Iedere bonbon is een nieuwe verrassing, wanneer je kiest voor de Sinterklaas bonbons verrassingsbox van Chocoladebezorgd. Deze kun je natuurlijk als verrassing laten bezorgen of inpakken en cadeau geven tijdens het Sinterklaasfeest. Wat tegenwoordig ook belangrijk is en wat bij Chocoladebezorgd kan is dat je de Sinterklaas Chocoladebezorgd bijvoorbeeld noten vrij, alcohol vrij of gluten vrij kunt bestellen. Deze voorkeuren kun je doorgeven.

Sinterklaas Bonbons - Luxe verrassings box voor de feestdagen - Chocolade cadeautjes tips van Foodblog Foodinista

De Sinterklaas bonbons van Chocoladebezorgd bestel je hier.

P.s. Hier ga je nog meer lekkere feestdagen cadeautjes vinden ook voor de kerstdagen.

Sinterklaas pindakaas

Een leuk en lekker klein cadeautje geven in de schoen aan de pindakaaseten, een musthave bij het dobbelen of gewoon omdat het kan! Deze Sinterklaas pindakaas de Pindaklaas de Pindakaas met de smaken van van Sinterklaas. Wil je toch (geven).

Kleine Sinterklaas cadeautjes tips - Sinterklaas pindakaas - Foodblog Foodinista

De Pindaklaas bestel je hier.

Meer Sinterklaas tips van Foodinista? Kijk dan hier verder.

Geen feestdagen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie