Telefoonhoesje met cupcakes cadeau tips van Foodblog Foodinista

Cadeautjes tip – Telefoonhoesjes met de leukste food ontwerpen

Deel deze post

Wie heeft er tegenwoordig geen Smartphone? Bijna iedereen wel. Daarom is een telefoonhoesje tegenwoordig altijd wel een leuk cadeau idee! En voor een foodie zijn er ook ook zoveel leuke telefoonhoesjes te vinden. Ik ging op onderzoek uit en ik kwam de leukste telefoonhoesjes tegen met de leukste food ontwerpen en met zo veel verschillende designs. Misschien ben je wel iemand die ook gewoon geen telefoonhoesje om zijn telefoon heeft, want ik kan je zeggen ik ben ook heel lang zo eigenwijs geweest. De mooie telefoons van tegenwoordig laat je tenslotte toch zien? Totdat mijn telefoon tijdens een weekendje Maastricht op de kinderkopjes op straat viel en de glazen achterkant uit elkaar splinterde. De achterkant kon worden gerepareerd en sinds dien heb ik altijd een telefoonhoesje.

5x Telefoonhoesjes met de leukste Food ontwerpen

Bij hoesjesdirect.nl ging ik rondkijken en daar hebben ze een heel uitgebreid assortiment aan telefoonhoesjes en ik verbaasde mij over het ruime assortiment aan telefoonhoesjes met leuke food designs. Maar ook designs met felle kleuren en opvallende designs die nog steeds je mooie telefoon late zien. In dit blog verzamelde ik vijf leuke telefoonhoesjes voor je die een leuk idee zijn om aan foodie te geven tijdens de feestdagen.

Transparant Smartphone hoesje met cupacakes

Telefoonhoesje met cupcakes cadeau tips van Foodblog Foodinista

Voor de zoete liefhebber is dit transparante telefoonhoesje met cupcakes bijvoorbeeld een echte musthave.

Vrolijk zomers smartphone hoesje

Zomers smartphone hoesje

Een vrolijk hoejse voor zomerse foodie? Dan is dit smartphonehoesje vol met cocktails en ananassen echt iets om cadeau te geven.

Smartphonehoesje voor de zoetekauw

Smartphone hoesje met snoepjes leuke cadeautjes voor de feestdagen

Een echte zoetekauw? Dan is dit transparante smartphone hoesje waarbij de smartphone nog steeds goed uitkomt een leuk hoesje en echt geschikt voor de zoetekauw.

Smartphonehoesje voor de fitgirl

Smartphone hoesje voor de fitgirl

Een smartphonehoesje voor de fitgirl, de liefhebber van groente of juist als grapje met het Sinterklaasfeest? Dan is dit smartphonehoesje met broccoli heel erg leuk, want met dit smartphonehoesje kun je natuurlijk perfect vertellen dat het echt tijd gaat worden voor meer groente.

Kersjes smartphone hoesje

Kersjes smartphone hoesje cadeau idee

Kersen zijn lekker en op een telefoonhoesje word ik er in ieder geval heel erg vrolijk van! Dus dit hoesje is altijd een goede keuze.

Meer cadeautjes tips van Foodinista

Meer favoriete cadeautjes voor de feestdagen en cadeau tips voor foodies kijk hier dan eens verder voor verrassende foodie cadeautjes voor de lekkerbek. Ook maakte ik een leuke lijst met vijftien cadeautjes voor foodies!

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie