Sushi

5x Tips voor sushi restaurants en bestellen – Sushi adresjes

Deel deze post

You had me at sushi! Ik geef het toe ik ben een echte sushi liefhebber en mij kun je ontzetten blij maken met goede sushi. Ja ik ben wel een klein beetje een sushisnob, want je kunt me niet meer blij maken met iedere sushi dat geef ik toe. Alleen wanneer de keuze voor sushi er is dan word ik er toch erg blij van. Een soort guilty pleasure. Vandaar dat5 een poke bowl ook altijd een verstandige keuze is. Je kunt sushi luxe eten of af en toe een keer voor budget gan ook kan het zo zijn dat je zelf dol bent op sushi en je man, vrouw, andere partner of vriendengroep iets minder. Hoe kun je dan toch lekker sushi eten? Misschien geniet je allemaal wel graag van sushi en geef je er je geld heel graag aan uit! Ik deel vijf tips met je voor lekker sushi bestellen of leuke en lekkere sushi restaurant ideeën. Bij deze mijn tips voor sushi restaurants en bestellen en leuke sushi adresjes.

5x Lekker sushi eten, maar waar?

Lekker sushi eten! Er is soms wel een probleem. Sushi eten kan duur zijn. Laten we eerlijk zijn. Soms vind ik dit wel meevallen, want een drie-gangen menu komt overéén met de prijs van sushi. Alleen soms vergelijken we sushi met een snelle keuze wat het niet is. Sushi is een delicatessen. Wel zijn er verschillende momenten en manieren waarop je van sushi kunt genieten.

Sushi laten bezorgen

Snel en lekker sushi eten op de bank thuis met misschien wel een filmpje erbij. Genieten toch? Dan is het ideaal om je sushi af te halen of om sushi te laten bezorgen. Daar kies ik ook graag voor. Vooral tijdens de lock-downs is deze favoriet erin gesloten. Sushi bestellen werd echt comfort food. Zowel bij mijn betere sushi restaurant als bij mijn favoriete bezorger Sushilovers, welke ook leuke budget aanbiedingen hebben en mooie poke bowls maken.

Sushi Bestellen in Kaatsheuvel - Tips van Foodblog Foodinista

Het wereld restaurant heeft ook sushi!

Ben jij niet te stoppen en wil je altijd wel sushi. Dan is het wereldrestaurant of all-you-can-eat restaurant echt perfect. Heb jij trek in sushi, maar lust niet iedereen sushi of wil je ook wel eens variëren dan is een uitgebreid buffet ideaal, zoals bij dit wereldse restaurant Oldenzaal bijvoorbeeld waar ik tijdens mijn vakantie ging eten. Mijn ouders houden niet van sushi, maar weer wel van de warme gerechten en ik kon met plezier genieten van de sushi. Zo hadden we een gezellige en heerlijke eet afspraak. In Waalwijk is ondertussen ook een soort gelijk restaurant met een kidsproof buffet met pizza en frietjes en dan is ook iedereen tevreden.

Luxe sushi favorieten

Wanneer we echt zin hebben in sushi en een luxe avondje willen hebben dan gaan we dineren bij één van de beste sushi restaurants van Nederland. Tenminste velen kennen het ook BN-ers. Ichi in Kaatsheuvel is regelmatig vol gereserveerd. Bij mij vandaan is het gelukkig maar 500m. lopen en zo kan het ook nog eens een spontane beslissing zijn en ja met kinderen thuis kunnen we ook beslissen ook de spicy tartare salmon roll thuis te laten bezorgen. Ichi is dan ook geen all-you-can-eat concept.

Zelf sushi maken

Zelf sushi maken vind ik leuk, maar ook echt veel werk. Daarbij geniet ik er iets minder van en maak ik dan toch simplere rollen. Zelf een poke bowl maken doe ik dan weer wel. Zoals een spicy tuna poke bowl. Voor de portemonnee is het ook vriendelijk om de poke bowl zelf te maken.

Spicy zalm poke bowl met gemengde groente - Sushi bowl recept - Foodblog Foodinista

Sashimi bij de visboer een gezonde lunch

Een visliefhebber en variëren met je maaltijden dan is het ook een aanrader om eens een keer een sashimi lunch te halen bij de visboer. De visboer kan zalm, tonijn en andere verse vis slank bereiden en een mooie lunch samen stellen. Genieten!

Kijk vooral rond op de website voor nog meer leuke recepten, reis en restaurant tips.

Geen reactie's

Geef een reactie