Cadeautjes tips voor kinderen van Foodblog Foodinista Weber speelgoed barbecue

10x Culi Sinterklaascadeautjes voor kids

Deel deze post

De tijd is weer aangebroken voor Sinterklaascadeautjes. Zoek jij nog een aantal leuke tips voor culi sinterklaascadeautjes voor kids waar je kind enthousiast van gaat worden, maar waar jij misschien ook wel van denkt: goh ik heb toch wel een praktisch Sinterklaascadeautje gegeven? Lees dan de blog verder. In dit blog geef ik namelijk tien tips voor culi Sinterklaascadeautjes voor kids. Dat kan zomaar betekenen dat je een heel leuk cadeautje gaat vinden, maar ook nog eens een praktisch cadeautje of toch gewoon dat leuke speelgoed met een foodie twist. Het staat er allemaal bij. In ieder geval passen de cadeautjes perfect bij het foodblog en zijn ze stuk voor stuk geschikt voor een mini lekkerbek en echte mini foodie.

Tips voor culi Sinterklaascadeautjes voor kids

Culi Sinterklaascadeautjes voor Kids tips Oud roze Theeserviesje Foodblog Foodinista

Bij een meisje mag een theeserviesje niet ontbreken. Eindeloos speelplezier met mama, oma, vriendinnetjes en natuurlijk met haar poppen. Het maken van thee, het spelen van een theefeestje en creatieve gesprekjes voeren bij een creatief theefeestje. Dat moet natuurlijk met een prachtig theeserviesje voor kinderen.

Speelgoed bakset voor kinderen Sinterklaas cadeautjes tips Foodblog Foodinista

Over creatief en fantasierijk spelen gesproken. Dat kan ook met deze speelgoed bakset. Uren bakplezier en speelplezier hebben kinderen met deze speelset. Denkbeeldig koekjes bakken, taarten bakken en zelf keuken met de leukste kleine speeltjes. Misschien ook wel in een eigen speelgoedkeukentje?

Cadeautjes tips voor kinderen van Foodblog Foodinista Weber speelgoed barbecue

Is de kleine man of vrouw al een echte barbecue hero? Dan is deze mini speelgoed weber barbecue echt iets voor haar of hem om het barbecuegedrag van papa of mama te kunnen kopiëren.

Sinterklaascadeautjes voor de allerkleinste

Bandana slabjes Culi Sinterklaas cadeautjes voor Kids tips Foodblog Foodinista

Zijn ze niet stoer? En ook niet heel praktisch. Ook de kleinste doen mee met Sinterklaas, maar ga je ze overladen met speelgoed of geef je ze toch een beetje mooie praktische cadeautjes? Dan vind ik deze mooie slabjes die tussen stoere shawltjes en slabjes in zitten een leuk idee. Want zijn deze slabjes met bandana print niet heel stoer?

Speelgoed algemeen
Sinterklaas cadeautjes voor kleine kinderen Done by Deer serviesjes tips van Foodblog Foodinista

Ook een praktische, maar toch heel leuk cadeautje voor de allerkleinste kinderen. De allereerste slokjes en hapjes wil je toch geven uit een leuk servies? Dan zijn de Done by Deer serviesjes erg leuk leuk om te geven om te krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit roze serviesje voor een meisje, maar de serviesjes komen in diverse printjes.

Zilver bestek met ballerina Sinterklaas cadeautjes tips voor kinderen van Foodblog Foodinista

En natuurlijk mag het eerste zilveren kinderbestek ook niet ontbreken, zoals het zilveren bestekje met een ballerina. Iets stoerders? Wat dacht je dan van een zilver bestek met stoere auto’s.

Sinterklaas cadeautjes voor kinderen Arne Jacobsen drinkbekers met letter voornaam tips van Foodblog Foodinista

Misschien ken je de robuuste bekers van Arne Jacobsen  wel. Je kunt de mokken bijvoorbeeld bestellen met de letters van je eigen voornaam of de eerste letter van de familienaam. Ze zijn een eye catcher. Natuurlijk kon een kindermodel niet ontbreken als echte drinkbeker. Een tuitbeker. Eerlijk gezegd vind ik deze veel toffer! Het komt dink ik doordat er toch een kleuraccent aan is toegevoegd, maar het is een drinkbeker voor babies, dreumesen en peuters met een echt modern design. Mooi!

Meer dan 7000 producten uit voorraad leverbaar - De Grote Speelgoedwinkel

De keuken in met je kleuter

Witloft leren schort voor kinderen Sinterklaas cadeautjes tips voor culi kids tips van Foodblog Foodinista

Is je culi kids als iets serieuzer in de keuken? Dan is er niet alleen leren witloft schort voor volwassenen, maar schenk je kind dan een prachtig leren witloft schort voor kinderen. Zo ziet je kind er ook in de keuken uit als een ware Junior chef.

Sinterklaas cadeautjes tips voor kids Frozen lunchen en beker Foodblog Foodinista

Ook op school moet er goed gegeten worden en dat maak je alleen maar leuker met natuurlijk lekker eten. Maar oké een leuke lunchbox en beker helpen ook! Zoals bijvoorbeeld een mooie lunchset van Elsa en Anna van Frozen of een lunchset van de hondjes van Paw Patrol.

Sinterklaas cadeautjes voor kinderen ananas nachtlampje Foodblog Foodinista

Ook een foodie op de slaapkamer en slapen met een nachtlampje aan? Wat dacht je dan van de stoere en mooie ananas nachtlamp? Hebben toch?

Jouw favoriete culi Sinterklaascadeautjes voor kids nog niet gevonden? Op de blog staan nog veel meer cadeau tips en ook meer tips voor Sinterklaas.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie