WW Freestyle recept WW Roggebrood met Gemengde paddenstoelen en verse kruiden van Foodblog Foodinista

WW Freestyle recept – WW Volkoren roggebrood met gemengde paddenstoelen

Deel deze post

Een tijdje terug schreef ik over mijn begin met WW Freestyle. Ik moet eerlijk toegeven dat ik aan het begin van een eetplan altijd moet ontdekken hoe het allemaal werkt en wat de mogelijkheden zijn en dan gaat het bij mij ook niet bijzonder hard. Ik moet toegeven dat dat nu ook het geval is. Ik heb daar eerlijk gezegd geen stress van, zolang ik maar geen kilo’s aan kom en dat is niet het geval. Oké persreizen, een relax vakantie met veel eetverleidingen, maar toch iedere dag baantjes zwemmen en ondertussen al weer twee weken snotverkouden zijn helpen ook niet echt mee. Maar ja excuses. We gaan verder met de feiten. Ondertussen weet ik wat WW Freestyle steeds meer inhoud en begin ik het leuk en vooral heel erg lekker te vinden, want eigenlijk kun je heel erg divers eten, alleen met mate, vooral wanneer je je verdiept in de producten van WW Freestyle zelf die je kunt shoppen bij de WW Studio workshop of in de webshop van de WW en deze combineert met ZeroPoint producten, zoals uien, paddenstoelen en verse kruiden. Zo maakte ik met het volkoren roggebrood ui de webshop, met minder Smarpoints dan normaal brood en voedzamer en rijker aan vezels dan normaal brood, dit recept wat past bij een gezonde levensstijl en een lekkere lunch is wat een voedzame maaltijd is en passend bij het WW Freestyle programma.

Zien hoe het nu gaat bij mij met WW, het Nieuwe Weight Watchters? Lees dan ook hier verder.

Korting in de WW Webshop

Ook de producten testen of kennismaken met de producten van WW? Ga naar de WW webshop en gebruik mijn code: WWTussendoortje vanaf 20,00 Euro krijg je 7,50 Euro korting. Je kunt lekker blijven snacken met chocolade van WW of de lekkerste sausjes bij je maaltijden maken, maar wel werken aan een gezondere levensstijl.

WW Freestyle recept WW Roggebrood met Gemengde paddenstoelen en verse kruiden van Foodblog Foodinista

Ingrediënten Volkoren roggebrood met gemengde paddenstoelen volgens WW Freestyle voor 1 persoon

2 sneetjes WW Volkoren roggebrood
75 gram bospaddenstoelen en champignons
1 rode ui
gemengde verse kruiden, zoals rozemarijn, tijm en oregano
1 teentje knoflook
1 theelepel balsamico azijn
spray de pan licht in met olijfolie
snufje peper en zout naar smaak

Met de olijfolie erbij heb je een vullende lunch voor maar 3 Smartpoints dankzij de vullende groente.

Tips voor de bereiding van het volkoren roggebrood met gemengde paddenstoelen

Moeilijkheid 1-5: 1
Tijdsduur: 20 minuten
Benodigdheden: snijplank, mes, koekenpan, spatel, knoflookpers

WW Freestyle recept WW Roggebrood met Gemengde paddenstoelen en verse kruiden van Foodblog Foodinista

WW Freestyle Recept voor Gemengde paddenstoelen op WW Roggebrood met diverse verse kruiden

Snipper de ui. Spray of smeer de koekenpan dun in met olijfolie. Verhit de pan en bak de ui. knijp de knoflook fijn en bak deze mee. Snijd ondertussen de paddenstoelen in plakjes en snijd de verse kruiden fijn. Bak deze mee. Blus de groente af met de balsamico azijn en roerbak nog even snel in de koekenpan. Leg het roggebrood op de borden en verdeel de groente over het brood en eet smakelijk!

Zien hoe het nu gaat bij mij met WW, het Nieuwe Weight Watchters? Lees dan ook hier verder.

Meer weten over WW Freestyle

Foodinista blijven volgen tijdens het afvallen met het nieuwe Weight Watchers en WW Freestyle? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief of mail mij op daphne@foodinista.nl


Geen reactie's

Geef een reactie