Spirelli kookboek winterkookboek tips foodblog Foodinista

Winter kookboek Tips voor een gezonde winter

Deel deze post

Dat het winter is, dat weten we ondertussen wel. Ik wel in ieder geval en helaas niet, doordat het gezellig sneeuwt, koud is en we kunnen schaatsen. Nee het is kwakkelweer en dat merk je wel aan het griepvirus, wat niet minder gaat worden, vooral niet waar ik woon; Brabant. Volgende week neemt 50% van de inwoners onder de rivieren een abonnement op de griep met de carnaval in de agenda. Tijd voor een aantal gezonde kookboeken met tips voor een gezonde levensstijl, groene smoothies en weg met die griep. Tip; start er niet mee na de carnaval, maar voor, tijdens en na de carnaval en sowieso niet alleen hier in Brabant kunnen we wel een beetje gezondheid gebruiken uit deze winter kookboek tips.

Winter kookboek tips en weg met de griep

Winter kookboek voor meer weerstand tip 1: Het Spirelli kookboek

Spirelli kookboek winterkookboek tips foodblog Foodinista

Super leuk een spirelli! Alleen wil je iets meer dan er een gezonde wortel salade of gezonde courgette pasta mee draaien? Dan is dit hele voordelige spirelli kookboek een hele leuke en inderdaad gezonde inspiratie voor heel veel creatieve vitamines deze winter.

Winter kookboek voor meer weerstand tip 2: Het groene smoothie kookboek

Het groene smoothie kookboek winter kookboek tips foodblog Foodinista

A green smoothie a day keeps The doctor away, alleen hoe maak je groene smoothies en dan ook nog groene smoothies die goed smaken en gezond zijn? In dit kookboek dertig inspirerende recepten voor groene smoothies om de dokter buiten de deur te houden of om je weer heel snel fitter te voelen. Alvast beginnen met één van mijn groene smoothies? Dat kan ook.

Winter kookboek voor meer weerstand tip 3: Hemelse soepen

Hemelse soepen winter kookboek tips foodblog Foodinista

Meer dan 100 gezonde feel good recepten, dat klinkt goed! Soep kan ik zowel als lunch en als diner eten, vooral als stiekeme vitamineboost, omdat het gewoon heel gezond is. Wat wel prettig is het afwisselen van de soeprecepten. Met dit kookboek gaat het wel lukken; meer dan 100 soep recepten in één kookboek verzameld met Hemelse soepen.

Meer tips voor de nieuwste en leukste kookboeken ontvangen van Foodblog Foodinista. Volg Foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie