gulzige gierige hippo kinderboek winnen kidsmaand foodblog Foodinista

Win een kinderboek Gulzige gierige hippo

Deel deze post

Wat zijn ze leuk hè kinderboeken! Ik ben er dol op, misschien vind ik ze stiekem wel net zo leuk als mijn zoontje. Al kan hij nog niet lezen en het gaat ook nog wel even oefenen worden, voorlezen daar genieten we van; iedere dag weer. Papa, mama, opa’s en oma’s. Heerlijk om te doen. Nog leuker dat ik het mag delen en mag zeggen; win een kinderboek! Wij lezen regelmatig voor uit het kinderboek Gulzige gierige hippo en ook jij kunt binnenkort voorlezen uit dit hele leuke kinderboek! Niet zo lang terug kreeg ik Gulzige gierige hippo opgestuurd en van dit leuke, maar ook leerzame kinderboek, mag ik één exemplaar weg geven.

Win een kinderboek gulzige gierige hippo kidsmaand foodblog Foodinista loves kids

Gulzige gierige hippo het kinderboek

Waar gaat Gulzige gierige hippo over? Eigenlijk is, zoals de titel al doet vermoeden, Gulzige gierige hippo helemaal niet zo’n heel leuk en lief nijlpaard. Hij is vervelend en egoïstisch en delen, nou laat maar, moeilijk, moeilijk. De gulzige gierige hippo jaagt iedereen weg en heeft niemand om mee te spelen of om mee te picknicken, liever heeft hij ook alles voor zichzelf. Hippo is zo bang dat de andere dieren mee willen genieten van zijn picknick. Maar als de andere dieren een grap met hem uithalen leert hij dat hij niet goed bezig is en dat het veel leuker is om met de andere dieren te spelen en te delen.

Gulzige gierige hippo kinderboek review blog Foodinista winactie

Win het kinderboek Gulzige gierige hippo en wat moet je er voor doen

 1. Natuurlijk ben je Facebookvriend van Foodinista of volg je Foodinista op Instagram of Pinterest.
 2. Laat mij onderstaand in een reactie weten, waarom jij of jouw kind of kleinkind het kinderboek Gulzige gierige hippo graag wilt winnen.
 3. Vergeet niet sharing is caring! Deel dit bericht dus op Facebook, Twitter of andere social media.

De winactie voor gulzige gierige hippo loopt tot 20 maart 2016, daarna maak ik de winnaar bekend.

De winactie voor de Gulzige gierige hippo is afgelopen en de winnaar heeft bericht ontvangen. Regelmatig staan er nieuwe en leuke winacties op de blog. Kijk hiervoor bij de Leukste acties op de blog.

Meer over Gulzige gierige hippo

gulzige gierige hippo kinderboek winnen kidsmaand foodblog Foodinista

Kinderboek: Gulzige gierige hippo
Auteur: Stuart Trotter
Uitgever: Aerial

Op zoek naar meer leuke kinderboeken voor de makkelijke eter, moeilijke eter of gewoon, omdat lezen met en voor kinderen heel leuk is? Deze kinderboeken zijn mijn favorieten naast de Gulzige gierige Hippo.

Meer blogs en leuke winacties ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

11 Reactie's
 • Marjo
  Geplaatst op 21:40h, 07 maart

  Wat een heerlijk boek lijkt mij dit. 1 van mijn 3 moppies kan ook weleens stiekum wat snoepen en dan moeilijk toegeven, dit lijkt mij een heerlijk boek om te lezen hier in huis!

 • jolein koolske
  Geplaatst op 22:42h, 07 maart

  oh wat een super leuk boek !!! Ik doe dolgraag mee voor mijn knappe dochters. Die zullen het een super leuk bok vinden :)

 • Anna
  Geplaatst op 08:03h, 08 maart

  Dit boek lijkt me grappig om uit voor te lezen,en de tekeningen zijn prachtig!

 • Shirley
  Geplaatst op 10:21h, 08 maart

  Ik ben ook dol op kinderboeken! Heb zelf nog geen kinderen, maar lees wel graag de kids in mijn omgeving voor. Dus ik zou deze graag toevoegen aan mijn collectie. :)

 • Ricky
  Geplaatst op 11:32h, 08 maart

  Wat een leuk boek om voor te lezen aan mijn zoontjes. Delen is soms nog wat moeilijk ;) Ik volg je op instagram @vijfpersoons

 • Bianca
  Geplaatst op 11:38h, 08 maart

  Ik zou het boek graag willen winnen voor mijn dochter Vera van 3 1/2 jaar. Ze is gek op voorgelezen worden en “leest” graag vervolgens haar babybroertje voor.

 • Fam Andel
  Geplaatst op 13:13h, 08 maart

  Wat lijkt me dit een super leuk boek! Doe heel graag mee voor mijn zoontjes. Mijn oudste zoontje 8 jaar leest heel graag, zijn jongere broertje van 5 jaar, voor. Ook probeert mijn oudste, de jongste te helpen met leren lezen. Dit zou dus een mooi boek daarvoor zijn. Daarnaast houden ze er erg van, om voor het slapen gaan voorgelezen te worden :-)

 • Jolanda
  Geplaatst op 14:05h, 08 maart

  Heel erg leuk, ik doe graag mee voor mijn dochter Benthe. Ze is gek op dieren dus dit boek zal ze erg leuk vinden!

 • Antoinette
  Geplaatst op 15:25h, 08 maart

  Lijkt me een superleuk boek voor mijn kleinkinderen.
  Ik kende het nog niet, terwijl ik toch echt een ( kinder)boeken fan ben.
  Eerst voorlezen en dan leest ze mij voor (3 jaar) Leuk hé!

 • Kim
  Geplaatst op 15:34h, 10 maart

  We houden hier gigantisch van boeken.soms verdwijnt onze kleine meid ineens naar boven. Komen wel daar dan is ze op haar bed boekjes aan het “lezen”. Geweldig toch!!!!

 • Fleur
  Geplaatst op 15:41h, 17 maart

  Leuk! We houden erg van voorlezen hier in huis en een nieuw avontuur is altijd welkom!

Geef een reactie