Black & Decker dustbuster getest door Foodinista

Weg met alle kruimels – Black & Decker Dustbuster

Deel deze post

Als ik ergens een hekel aan heb dan is het schoonmaken. Opruimen valt nog wel mee. Daar ben ik voor mijn gevoel ook heel de dag mee bezig en zo gaat het ook gewoon met een gezin met kleine kinderen. Eigenlijk is het met schoonmaken hetzelfde. Er staan continue handjes op de ramen, er liggen continue kruimels op de grond en er zijn momenten dat het wel onbegonnen werk lijkt, maar ergens moet je toch iets doen. Daarbij sta ik natuurlijk toch graag in de keuken en het begint allemaal bij de hygiënische basis. Om in ieder geval continue de kruimels op te ruimen vind ik het niet prettig om steeds de grote stofzuiger erbij te pakken en met de ouderwetse veger en blik ben je ook alleen maar stof aan het verplaatsen. Ik mocht alleen de Black & Decker Dustbuster testen! Dit jaar bestaat de Dustbuster 75 jaar en dat verdient een feestje. Voor mij is het een feestje om te zeggen: Weg met alle kruimels!

Black & Decker dustbuster getest door Foodinista

Weg met alle kruimels met de Dustbuster

Eigenlijk is het bij ons altijd een kruimelparadijs en dan bedoel ik vooral met onze kleuter en dreumes. Ben je weer glad dan liggen er een half uur later weer kruimels overal. Makkelijk is het dan om de Black & Decker Dusbuster erbij te pakken. Zelf kreeg ik de kruimeldief al direct opgestuurd in een verpakking met confetti, zodat ik de Dustbuster direct kon uittesten. Heb ik normaal echt een hekel aan confetti, want het zit overal, nu was het zo weg. Dat belooft wat! Ondertussen pak ik de Dusbuster er continue bij. Er zijn twee standen. Wil je even extra kracht dan gaat de Dustbuster extra sterk aan het werk, maar dit kost wel veel batterij en met de rustige batterij komt het ook wel goed. Wat ik echt heel fijn vind is dat je de Dustbuster langer kunt maken en zo ook bij de moeilijke plekjes komt.

Black & Decker dustbuster getest door Foodinista
Black & Decker dustbuster getest door Foodinista

Waar gebruik ik de Dustbuster voor?

Voor mij is de Dustbuster echt makkelijk voor, zoals ik al zij kruimels weg zuigen. Maar dan vooral in de kinderstoel, rondom de plekken waar de kinderen eten, de eettafel snel schoon maken, het bed na een gezellig ontbijtje op bed, het aanrecht snel kruimelvrij maken. Echt ideaal! En oké ook voor het schoonmaken en van die stofnestjes weghalen bij het plafond en de trap. Echt ideaal!

Wil je nu ook een Black & Decker Dustbuster? Kijk dan eens hier!

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie