Vaderdag cadeau tips - Papa culinair verwennen met een mooi cadeau

Vaderdag cadeau tips – Papa culinair verwennen met een mooi cadeau

Deel deze post

Vaderdag komt eraan en dan wil je natuurlijk weer verrassen met een leuk en mooi cadeau. We krijgen weer wat meer vrijheid. Een ontbijt, brunch of lunch bij een leuk restaurant is mogelijk, maar wel met eigenlijk gezelschap en helaas kunnen we het nog niet met de hele familie vieren. Een iets mooier cadeau geven is dan misschien ook nog steeds een beter of leuker idee. Wellicht is het ook een mooi moment in dat ene cadeau wat je vader toch al lang wilde of wat juist heel leuk zou zijn voor de papa van je kinderen? Weet je het echt niet? Dan heb ik hele leuke vaderdag cadeau tips verzameld in deze blog om mee te verrassen, een persoonlijke attentie mee te geven of om juist nog even te inspireren. De Vaderdag cadeau tips zijn juist extra verrassend voor wanneer je deze zomer extra leuk wilt maken en natuurlijk heel erg geschikt voor de culinaire vaders.

Inspiratie voor Vaderdag cadeau tips

Vaderdag cadeau tip 1: Krups Mini Espresso Machine

Vaderdag Cadeau tips Krups Mini Nespresso Machine Foodblog Foodinista

Met al het thuiswerken wordt er ongetwijfeld ook meer koffie gedronken. Die koffie mag ook wel een beetje goed zijn. Wordt er ook gewerkt op een zolderkamer of een studiekamer? Hoe lief en leuk is het dan om een eigen klein koffiezetapparaat cadeau te geven wat niet te veel ruimte in neemt, maar waar je wel een perfecte espresso of koffie mee kunt zetten? Geef dan deze mini Espresso machine cadeau van Nespresso en Krups.

Je kunt het Vaderdag cadeautje de Krups Espresso Machine hier vinden.

Vaderdag cadeau tip 2: Wacaco Minipresso hand koffiezet apparaat

Vaderdag cadeau tips Wacacao minipresso koffiezet nespresso apparaat Foodblog Foodinista

Nog een Vaderdag cadeau voor de koffieliefhebber. Helaas kunnen we niet zomaar aanschuiven op ieder terrasjes en even koffie drinken. Koffie to go kunnen we ook niet overal krijgen en we gaan ook weer langere autoritjes maken. Voor de koffieliefhebber is dit echt een perfecte gadget. De Wacacao Minipresso. Je maakt er onderweg in een handomdraai je favoriete espresso mee. Even een kopje koffie voor onderdag.

Het Vaderdagcadeautje de WACACAO Minipresso kun je hier vinden.

Vaderdag cadeau tip 3: Blond Amsterdam Vaderdag Mok

Vaderdag cadeau tips Blond Amsterdam Vader Mok 2020 tips van Foodinista

Koffie drink je natuurlijk het lekkerste uit een mooie mok. Een mok met liefde. Geef de mok eventueel cadeau gevuld met lekkere koekjes of favoriete snoepjes.

De nieuwe Blond Amsterdam Vader mok ga je hier vinden.

Vaderdag cadeau tip 4: Keter coolbar – barretjes in de tuin

Vaderdag cadeaut tips Keter coolbar tips van Foodinista

Mist je vader het terras, het café of een avondje uitgaan of gun je het aan de vader van je kinderen? Of zoek je een gadget voor de camping, op het strand of bij het vakantiehuisje? Dan is deze Keter Coolbar erg tof! Een klein barretje met coolbox er onder. Vul lekker op met een favoriet drankje en zo krijg je op een simpele manier een gezellig gevoel. Vul alvast met favoriete drankjes.

Het coolbox barretjes ga je hier vinden voor en leuke prijs oftewel met KORTING!

Vaderdag cadeau tip 5: Bierpakket Gepersonaliseerd voor papa

Vaderdag cadeau tips Gepersonaliseerd bierpakket tips van Foodblog Foodinista

Zo’n borreltafel vul je met favoriete drankjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerd bierpakket? Dit kan met pils of met Belgisch bier. De diverse bierpakketten kun je hier vinden. Met andere leuke tips die je hier kunt vinden kun je het voor Vaderdag nog leuker maken.

Vaderdag cadeau tip 6: Le Creuset kurkentrekker

Vaderdag cadeau tips Le Creuset kurkentrekker Foodinista Foodblog

We drinken nu vaker een fles wijn thuis. Dan mag het een mooiere fles wijn zijn, maar dan mogen er ook kwaliteitproducten bij. Zijn deze nog niet in huis? Geef dan bijvoorbeeld een mooie flesopener cadeau, zoals de wijnopener van Le Creuset echt een musthave!

De flesopener van Le Creuset kun je hier vinden.

KlussenKlussen

Vaderdag cadeau tip 7: Weber Go-Anywhere barbecue

Weber Go Anywhere barbecue Vaderdag cadeau tips van Foodblog Foodinista

Nog meer buitenplezier, maar dan met een barbecue. Natuurlijk is de Go Anywhere barbecue van Weber, de vervanger van de bol, perfect geschikt voor in de tuin of op het balkon, maar is het niet heerlijk om deze barbecue mee te nemen. Barbecueën op het strand, in het park gewoon met het eigen gezin er even uit.

De Weber Barbecue ga je hier vinden.

Vaderdag cadeau tips 8: Kookboek Burgers & BBQ Bites van Jort Althuizen

Vaderdag cadeau tips Kookboek Burget & BBQ Bites van Jort Althuizen tips van Foodblog Foodinista

Bij een barbecue moet je lekkere barbecue recepten creëren. Je kunt ze natuurlijk helemaal zelf verzinnen, of de barbecue recepten hier van deze blog afhalen of een mooi barbecue kookboek cadeau geven, zoals het burgers en BBQ Bites kookboek van Jord Althuizen wat je hier kunt vinden.

Vaderdag cadeau tips 9: Gepersonaliseerd leren schort

Gepersonaliseerd leren schort Vaderdag cadeau tips van Foodblog Foodinista

Voor de echte barbecuemeester. Een leren schort moet erbij. Maar geef een gepersonaliseerd leren schort. Met een de naam van je vader er op of de naam van de vader van je kinderen of zet er een pakkende tekst op het kan allemaal, maar het is wel een heel mooi cadeau wat je hier kunt vinden.

Vaderdag cadeau tips 10: Gepersonaliseerde pindakaas pot

Gepersonaliseerde pindakaas pot Vaderdag cadeau tips van Foodblog Foodinista

Niet zomaar een pot pindakaas, maar een pot van 1 kilo! En een pindakaas pot met je eigen naam erop! Een leuke gimmick voor Vaderdag en voor de echte pindakaas liefhebber. Heeft hij eigenlijk die pot pindakaas helemaal voor zichzelf.

Meer favoriete musthaves en cadeau tips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie