Blond Amsterdam vader servies Vaderdag cadeautjes tips Foodblog Foodinista

10x Culinaire Vaderdag cadeau tips

Deel deze post

Wat zijn jouw cadeautips? Of ben je nog op zoek naar dat ene cadeau voor je vader of help je je zoontje of dochtertje een beetje. Dan kan ik je wellicht ook helpen. Heb je een echte culinaire vader in je omgeving? Dan heb ik tien cadeautjes voor Vaderdag gevonden waar wellicht dat perfecte cadeau voor jou tussen zit. In dit blog deel ik tien cadeau tips met je voor die culinaire vader. Duik even in de Culinaire Vaderdag cadeau tips en wellicht ben je heel snel klaar en heb je het perfecte cadeau gevonden. Een leuke Vaderdagkaart erbij, tekening of die persoonlijke attentie en het perfecte Vaderdag cadeau heb je gevonden.

10x Culinaire Vaderdag cadeau tips

Uit eten!

Natuurlijk gaat er niks boven kwaliteitstijd op Vaderdag. Neem je vader mee uit eten. Dat is een culinair cadeau waarbij je echt even tijd samen hebt met je vader. Zowel voor je zelf is dit cadeau heel erg leuk, maar je vader doe je er natuurlijk ook een heel groot plezier mee. Wanneer je je vader mee uit eten neemt op Vaderdag dan kies je natuurlijk niet voor zomaar een restaurant, maar dan kies je bijvoorbeeld voor De Beste van Amsterdam. Dan geniet je samen met je vader van een heerlijke lunch of een culinair diner tijdens Vaderdag.

Voor de thuiskok

Culinaire vaderdag cadeau tips Barbecook barbecue vat Foodblog Foodinista

Is de vader waarvoor je het cadeau zoekt een echte barbecue liefhebber en altijd op zoek naar iets anders? Wat dacht je dan van dit prachtige barbecue vat van Barbecook een beetje old school, maar wel met de snufjes van een moderne barbecue.

Gehaktballen pan gietijzer culinaire vaderdag cadeau tips foodblog Foodinista

Welke man is er niet dol op, de vleeseter dan, perfecte gehaktballen! De pan staat bekend als een dumplingpan, maar dit is de pan, waarin zowel op het fornuis, oven als op de barbecue perfecte ronde gehaktballen gebraden kunnen worden en ze mooi rond van vorm blijven. Een gehaktballenpan. Ze de culinaire vader mag deze gehaktballen wel zelf braden.

Toscaanse pizza oven culinaire vaderdag cadeau tips foodblog Foodinista

Voor meer buiten plezier? Iets anders dan een barbecue, maar je kunt deze buitenoven zeker vergelijken! Een pizza oven om buiten de lekkerste pizza’s op authentieke wijze te barbecueën het is een keer iets anders, voor de culinaire vader is deze Toscaanse pizza oven toch echt wel een heel mooi cadeau!

Vaderdag cadeau tips vierkante vuurkorf blogger Foodinista

Bij mij thuis is het een regelrechte favoriet, van de mannen dan, zelfs al van de peuter. De vuurkorf. Zelf denk ik dat je er iedere vader blijf mee maakt! Ondertussen de mama en de kinderen ook weer, want je kunt natuurlijk geweldige marshwallows maken en met een simpele grillplaat er op creëer een supersnelle barbecue. Leuk Vaderdag cadeau denk ik!

Ovenhandschoen Rock on Culinaire Vaderdag cadeau tips Foodblog Foodinista

Voor al het barbecueën en grillen heb je natuurlijk ook een ovenhandschoen nodig. Niet zomaar één, maar een stoere. Grill on of Rock on! Met deze ovenhandschoen komt het wel goed. Een stoere gadget en happy musthave!

Gitaar pizzasnijder culinaire vaderdag cadeautjes Foodblog Foodinista

Om in de stoere culinaire cadeautjes te blijven en voor de pizzaliefhebbers, wat dacht je van deze gitaar pizzasnijder?

Het Laatste Tafeltje
Gitaar saladebestek culinaire vaderdagcadeautjes tips foodblog Foodinista

En voor de gezonde maaltijd het saladebestek in de vorm van gitaren.

Witlofschort voor vader en zoon Vaderdag cadeau tips foodblog Foodinista

Oké, de Witloftschorten kennen we misschien al. Het blijft een prachtig cadeau voor Vaderdag of een andere feestdag. Alleen nu hebben ze zo iets leuks! Niet alleen papa krijgt een Witloftschort, maar Witloft zorgt voor een keukenteam! Een vader zoon moment, want tegenwoordig zijn er ook Witloftschorten voor kids. Een culinair vaderdag cadeau voor vader en zoon, zodat ze samen als team de keuken in kunnen!

whiskyglas met ijs reservoir culinaire vaderdag cadeautjes foodblog Foodinista

Is vader een echte whisky liefhebber? Dan horen mooie glazen erbij! Een keer iets verrassends? Dan zijn deze glazen met een ijs reservoir een leuke gadget om cadeau te geven.

Blond Amsterdam vader servies Vaderdag cadeautjes tips Foodblog Foodinista

Natuurlijk kan Vaderdag niet zonder een echt Vader servies! Dan is het I love my Dad servies van Blond Amsterdam echt perfect en een favoriet!

Weet eet beweegt

En met al dat eten kun je die culinaire papa wellicht ook heel erg blij maken met een sportief cadeau? Wat dacht je van bijvoorbeeld bij https://nieuwgroenendaal.nl eens even goed rekken en strekken of terug in shape komen met https://www.pwpersonaltraining.nl.

Tien culinaire Vaderdag cadeau tips. Welk cadeautje is jouw favoriet? Nog niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan verder bij de cadeau tips.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Roos
    Geplaatst op 15:51h, 12 september

    Leuke ideeën! Die witlofschorten zijn gaaf!

Geef een reactie