Rose in de keuken wesco broodtrommel

Trendreport: Roze in de keuken

Deel deze post

Alweer een tijdje terug was ik bij de showroom van een pr-bureau waar de hipste accessoires voor onder andere in de keuken werden gepresenteerd. Deze keuken accessoires moet en wil je hebben deze lente en zomer en ik denk wel voor langer als je net als ik een liefhebber ben van de kleur roze. Mijn oog viel direct op een roze collectie inderdaad. Roze? Ja, echt wel! Ik ben dol op roze, mocht het nog niet opgevallen zijn. Mijn logo is roze, mijn blog is beste wel roze. Roze is dus wel een beetje; Ik. Eerlijk kom ik met het voorstel thuis met de hele roze keukenlijn, dan zal Eric niet staan te springen van alles roze in de keuken. Dat begrijp ik ook wel weer en ik denk dat ik in mijn mannen huishouden voorlopig niet veel bijval ga krijgen, iets meer girlpower is nodig. Leven mijn blog, waar ik de roze in de keuken trend van Wesco gewoon met je deel en ik denk dat ik stiekem ook nog wel een item ga toevoegen, want psst ik heb ook al lichtroze krijtverf gekocht voor op de muur. Nu nog even de tijd om de muur te gaan schilderen. Dan kan zo’n mooie nieuwe waterkoker er ook wel bij. Welk item is jouw favoriet en mag wel een plekje in jouw keuken innemen?

Trendreport Roze in de keuken favorieten

Rose in de keuken wesco broodtrommel

Onze broodtrommel is al best wel weer oud en nog meegenomen toen wij gingen verhuizen. Deze roze broodtrommel zou heel mooi staan en is ook echt groot genoeg voor een gezin.

Rose in de keuken rose wesco weegschaal

Mooi en praktisch de weegschaal van Wesco. De weegschaal is ook een keukenklok dus de weegschaal staat altijd leuk op het aanrecht.

Rose in de keuken wesco keukenrolhouder

Subtiel en gezellig in de keuken de roze keukenrolhouder en deze kan trouwens ook op het toilet voor het wc-papier voor een voorraadje wc papierrollen.

15% extra korting op alle Afvalemmers
Rose in de keuken rose fruitmand van wesco

Vrolijk! Om je fruit in vers te houden op het aanrecht en een echte eyecatcher. Ook voor als je een kleinere broodtrommel wilt is deze ronde roze bol als fruitmand of broodtrommel van Wesco ideaal.

Roze in de keuken rose fluitketel van Wesco

Echt voor de ladies! Voor het favoriete theemomentje begin je al met deze roze fluitketel! Een musthave.

Meer favorieten ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie