Space peuter dinersetje foodblog Foodinista musthave tip

Stoer servies voor kids

Deel deze post

Mijn zoontje begint steeds meer een echt mannetje te worden en dus ook een echte smulpaap, nou ja met voorkeuren dan voor wat hij vooral zelf lekker vindt. Eten met de oogjes en tongetje is heilig zeggen wij regelmatig. De lepel wordt afgepakt en de happen worden steeds groter bij wat hij dus lekker vindt. Eigenlijk gaat hij nu echt een beetje met ons mee eten, niet bij alle maaltijden, want het is natuurlijk afhankelijk van wat wij eten ook dat is belangrijk, maar hij zit er wel gezellig bij. Zo’n maaltijd is natuurlijk niet compleet zonder een stoer servies voor onze kleine man. Hier ben ik naar op zoek gegaan en ik ben dus echt heel stoer servies tegen gekomen voor de dreumesen van tegenwoordig.  Van Stoer, lief en ook super praktisch! Deze deel ik in dit blog voor kinderen. Heb jij ervaringen met het baby en dreumes servies, wat is je favoriet? Ik ben benieuwd! Ook niet onbelangrijk, hoe gaat het eten bij jou thuis met een baby, dreumes of peuter?

Stoer servies voor de baby en dreumes

Panda bord shoptip stoer kinder servies foodblog Foodinista

Spelen met eten liever niet, maar het gebeurt toch wel. Het hoort gewoon bij alles ontdekken. Is dit pandabord dan niet ontzettend leuk! Het maakt het eten ook heel aantrekkelijk. Maak er grappige pandagezichten mee, met het eten dan en hap het eten gaat, hopelijk, ook nog naar binnen bij de dreumes. Sowieso is het een heel stoer en vrolijk bord.

Dienblad puzzel peuter dinerset foodblog Foodinista shoptip musthave

Super stoer en leuk dit compleet eigen diner setje op een dienblad voor een dreumes om van te eten. Niet alleen leuk om van te eten, maar ze leren ook direct om bestek op tafel hoort te liggen. Het dienblad is als een puzzel ingedeeld, ook het speel effect is aanwezig. Ik had het vroeger zeker heel leuk gevonden en nu stiekem ook wel. Ik kijk natuurlijk naar blauw, maar het is er ook in het roze.

Space peuter dinersetje foodblog Foodinista musthave tip

Voor de kleine astronaut in spé. De complete eetset op een dienblaadje met bestek in de vorm van raketten. Direct leert de dreumes de tafel dekken en als beloning het toetje in een bakje.

Stoer kinderservies dieren shoptip foodblog Foodinista

Het eerste servies is stoer met deze dieren. Dit is ook een heel makkelijk servies voor papa en mama om de eerste hapjes uit te geven. Flexibele lepeltjes erbij en je schept de lekkerste hapjes uit het bakje of geeft het boterhammetje van het stoere bordje. Het servies van Done by Deer shop je hier.

Leuke cadeautjes voor kinderen

Meer tips voor voor je kind de keuken in of de leukste foodie cadeautjes voor kinderen? Kijk ook eens bij:
* De praktische Sinterklaascadeautjes voor kinderen
* Nog meer koken met je kinderen
* Terug naar school met een stoere lunchbox

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie