September kookboek tip foodblog Foodinista buku surinaams kookboek

Oktober kookboek tips van Foodblog Foodinista

Deel deze post

Oktober en herfst. Tijd voor gezelligheid rond de familietafel en voor warme gerechten. Familie, stoofpotten en langer in de keuken staan. Daar draait het ook om in de nieuwe kookboeken voor de maand oktober. Ik heb mij alvast laten inspireren en deel mijn favorieten in de blog. Welke kookboeken zijn jouw favorieten voor deze maand?

Oktober kookboek tip voor een gezellige herfst

Foodblog Foodinista tip oktober kookboek Easy Peasy Family

In oktober gaan we weer meer met zijn allen gezellig rond de eettafel zitten en ook met de allerkleinste. Zelf vind ik het toch ook wel een kleine uitdaging hoor, het eten van onze kleine man, als ik heel eerlijk ben. Claire van den Heuvel heeft als opvolger van Easy Peasy nu het kookboek Easy Peasy Family geschreven met tips voor de hele family en leuke recepten zelfs voor de allerkleinsten.

Easy Peasy Family Oktober kookboek favoriet Foodblog Foodinista

Kookboek: Easy Peasy Family
Auteur: Claire van den Heuvel
Pagina’s: 240
Recepten: 100+

Foodblog Foodinista oktober kookboek tip 2 Retreat yourself

Last van een herfstdipje? Veel binnen zitten, niet meer zo vaak naar buiten, weinig zonlicht, hangerig en minder energie. Haal het terug en ga fit en fruitig de herfst en de winter door! Willemien van Egmond weet precies hoe het voelt en is er iets aan gaan doen. Deze kennis heeft ze gebundeld in haar boek Retreat yourself vol met recepten en tips om te ontspannen, vitamine boosts en je huis herfst en winter klaar te maken. Nee geen winter schilder, maar ontspannen relaxed, zodat je graag binnen bent. Wil jij ook ontspannen de winter door en in een flow in plaats van in een dip dan is dit jouw inspiratie boek.

Oktober kookboek tips foodblog Foodinista Retreat yourself winter en herfst flow boost anit herfstdip tips

Boekentip: Retreat yourself
Auteur: Willemien van Egmond
Pagina’s: 128

Foodblog Foodinista oktober kookboek tip 3 Un Buku

Eerlijk is eerlijk, van de Surinaamse keuken weet ik helemaal niks af. De enige keren dat ik Surinaams eet is bij het zomercarnaval in Rotterdam en als ik met een vriendinnetje uit ging in Rotterdam een broodje Pom, een broodje bakkeljauw en andere Surinaamse broodjes echt te lekker! Dat wel. Zeker weten. Nog leuker vind ik dit boek dus! Nieuwsgierig ben ik dan en een warme herfst en winter zal het er mee worden. Tien familie stellen hun keukens centraal en natuurlijk hun recepten. Leuk! Leer de Surinaamse keuken kennen.

September kookboek tip foodblog Foodinista buku surinaams kookboek

Kookboek: Buku
Auteur: Divers
Pagina’s: 304
Recepten: Van 10 families diverse recepten

Meer kookboeken tips van Foodblog Foodinista? Volg foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie