Favoriete kookboek mei Anatolië kookboek Turkse keuken

Nieuwe kookboek favorieten mei

Deel deze post

In mei is het echt lente en ook in het land van de kookboeken en wat komen er veel leuke, interessante, lekkere en mooie kookboeken aan. Ik vind het echt heel moeilijk om mijn persoonlijke kookboek favorieten mei te kiezen, maar het is gelukt en ik heb er weer een blog van gemaakt om deze maand mee te beginnen! De kookboek favorieten mei zijn; lees je mee wat is jouw favoriet? Misschien heb jij wel een heel andere tip. Laat het weten!

Nieuwe kooboek favorieten mei

In mei worden veel nieuwe kookboeken uitgebracht, ik ontvang veel persberichten met aankondigingen en struin de websites af uit nieuwsgierigheid en interesse, omdat ik gewoon nog steeds heel veel van kookboeken hou. Ik vond het dan ook heel moeilijk om voor deze maand uit het grote aanbod favorieten te kiezen.

Kookboek favorieten mei nummer 1 Smaak van Jeroen Thijsen

Dit boek is niet echte lente, maar is een heel interessant kookboek voor het hele jaar. Het boek Smaak van Jeroen Thijsen. Waar komt onze Smaak eigenlijk vandaan en wat proeven we nu eigenlijk? We eten tegenwoordig zo ontzetten veel en zo veel verschillende dingen. Proeven wij eigenlijk nog wel wat wij eten. Heel leuk en interessant voor een Foodblogger, want hoe omschrijf je smaak, maar eigenlijk voor iedereen die eet, wilt leren eten en beter wilt leren begrijpen wat hij of zij eet proeft. Want wat proeven we als we proeven. Natuurlijk gaat Jeroen Thijsen hier veel dieper op in,want hoe zijn onze voorkeuren ontwikkelt, welke invloed hebben deze smaken op ons lichaam, hoe heeft de psychologie invloed op ons lichaam en nog veel meer.

Kookboek favorieten mei Smaak Jeroen

Boek: Smaak
Auteur: Jeroen Thijsen
Pagina’s: 256

Smaak van Jeroen Thijssen bestel je hier

Kookboek favorieten mei nummer 2 Anatolië van Somer Sivrioglu en David Dale

Hou jij ook van de kookboeken van Nadia en Merijn en sowieso van de Oosterse en Turkse keuken. Dan is dit kookboek Anatolië  echt iets voor jou en zeker voor mij! Sowieso hou ik erg van de wereldkeuken en het ontdekken van pure culturen. Dit kookboek gaat dan echt aan je smaak voldoen als wij het moeten geloven. Ga je deze zomer niet naar Turkije op vakantie maar wil je toch ook met je ogen genieten van alle streetfood in Istanbul of alle seafood aan de Egeïsche kust dan gaat dit boek je alle smaak geven en je met foto’s volop bedienen.

Favoriete kookboek mei Anatolië kookboek Turkse keuken

Anatolië bestel je hier

Kookboek: Anatolië
Auteur: Somer Sivrioglu en David Dale
Pagina’s: 360

Kookboek favorieten mei nummer 3 Het GQ Mannenkookboek

Het is al weer bijna vaderdag en GQ komt wel met een heel mooi mannen kookboek met recepten van topchefs, waar vrouwen dan weer graag een gerecht van eten. Dus ben jij als vrouw in charge om het cadeau voor de vader of papa te kopen is het GQ mannen kookboek echt een cadeau tip met hippe recepten van Heston Blumenthal, Yottam Ottolenghi, Gordon Ramsay en nog zeker vijftig andere hippe Britse chefs uit de beste Britse restaurants met kooktechnieken en nog veel meer en natuurlijk allemaal GQ stijl. Het voorwoord is van Heston Blumenthal de chef van de UK natuurlijk.

Favoriete kookboeken mei vaderdag tip GQ Kookboek

Kookboek: Het GQ Mannen kookboek
Auteur: Heston Blumenthal, Gordon Ramasay en meer chefkoks
Pagina’s:224

GQ Het mannen kookboek bestel je hier

Foodinista heeft nog meer favoriete kookboeken.

Als eerste de nieuwste foodblogs en shoptips van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie