Superfood voor familie en vrienden jamie oliver foodblog Foodinista

Nieuwe familie kookboeken tips

Deel deze post

De herfst is begonnen, kinderen weer naar school, vakanties zijn afgelopen en dan ga je toch weer iets meer richten op de normale gezinsrecepten. Misschien wil je ook wel iets gezonder koken, ik wel. Heb je inspiratie nodig voor de lunchbox voor je kind of zou je meer willen weten of seizoensproducten? In dit blog bespreek ik dan ook de leukste kookboeken die onlangs zijn uitgebracht, waarin deze thema’s volledig in naar voren komen. Zo heeft na lange tijd Jamie Oliver een nieuw kookboek uitgebracht met gezonde recept en volledig gericht op gezonde voeding. Is er een nieuw kookboek van Easy Peasy Claire van den Heuvel en vol met lunchbox ideeën. En heeft één van mijn vrolijke Ierse favorieten Donal Skehan een nieuw kookboek uitgebracht en deze keer in het Nederlands! Welk kookboek van de familie kookboeken tips is jouw favoriet?

Favoriete nieuwe familie kookboeken tips van Foodblog Foodinista

Familie kookboek Superfood voor familie en vrienden van Jamie Oliver

Jamie Oliver gaat verder met zijn passie voor natuurlijke superfoods, eigenlijk gewoon gezond eten en past het deze keer toe op gezinsmaaltijden. In dit kookboek samen met zijn vrouw Jools. Jamie wil je overtuigen dat superfood niet alleen gezond is, maar ook nog eens heel lekker. En eerlijk het kookboek staat vol met recepten voor curry’s, risotto’s, stoofschotels, pasta’s en andere favorieten voor de gezinstafel en wie is daar nu niet dol op?

Superfood voor familie en vrienden jamie oliver foodblog Foodinista

Kookboek: Superfood voor familie en vrienden
Auteur: Jamie Oliver
Pagina’s: 408
Recepten: 200

Familie kookboek Easy Peasy Lunchbox van Claire van den Heuvel

Wat je in de lunchbox doet is tegenwoordig is steeds belangrijker en dat week ook Claire van den Heuvel van Easy Peasy. Een heel kookboek heeft ze er aan besteed. Ideaal natuurlijk nu het nieuwe schooljaar weer is begonnen. Een stoere lunchbox mee naar school en deze moet ook iedere dag weer gevarieerd, gezond en leuk gevuld zijn, zodat het ook allemaal nog met plezier opgegeten gaat worden.

Familie Kookboeken tips Easy Peasy Lunchbox Foodblog Foodinista

Kookboek: Easy Peasy Lunchbox
Auteur: Claire van den Heuvel
Pagina’s: 112
Recepten: 60

Familie kookboek Vers van Donal Skehan

Het is denk ik al weer twee jaar terug dat ik een workshop volgde van Donal Skehan en heel eerlijk ik had toen eigenlijk geen idee wie hij was. Ik was een London bij een bloggersevenement. Superleuk! En er kwamen gasten die workshops gaven de enthousiaste Donal was er één van. Ook de winnaar van de Ierse masterchef en dol op koken met verse producten. Ondertussen is hij onder andere één van de presentatoren bij 24Kitchen, presentator van Masterchef Junior en heeft hij diverse kookboeken geschreven. Net als dit nieuwe kookboek Vers. Vol met verse recepten voor een gezonde herfst en winter en echte gezinsmaaltijden. Soepen, stoofschotels, salades en hamburgers.

Familie kookboeken tips VERS Donal Skehan Foodblog Foodinista

Kookboek: VERS!
Auteur: Donal Skehan
Pagina’s: 224
Recepten: 125

Welk kookboek van de familie kookboeken is jouw favoriet?

Meer favoriete kookboeken van Foodblog Foodinista

Meer kookboeken tips? Kijk bij de leukste kookboeken op de blog.

Meer blogs  met de leukste en nieuwe kookboeken ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista opInstagramTwitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Geen reactie's

Geef een reactie