herfst kookboeken tips Lekker Miljuschka van foodblog Foodinista

Musthave herfst kookboeken tips

Deel deze post

Regen en koud weer? Tijd om de keuken in te gaan en uitgebreid te koken. Misschien komen ook een aantal kookboeken tips wel weer goed uit. Ben je al aan het kijken naar leuke cadeautjes voor het feestdagen seizoen, maar ook gewoon voor je zelf. Ik ben ook gaan rondkijken naar mijn favorieten voor deze herfst en ik werd erg blij van een aantal kookboeken. De herfst kookboeken tips van Sergio Herman, Miljuschka Witzenhauzen en variëren met kool zijn helemaal top voor deze herfst en ik vertel je er meer over in dit blog.

Musthave herfst kookboeken tips van Foodblog Foodinista

Herfst kookboekentip: Simple Food van Sergio Herman

Sergio Herman staat natuurlijk bekend om zijn super sterrenrestaurants en exclusieve gerechten. Dan bespreken we nog geen eens de passie en de manie waarop hij eten behandelt. Alleen in dit kookboek gaat het daar niet over. Sergio Herman gaat terug naar de basis in het kookboek Simple Food. Koken voor thuis, wel op een Sergio Herman manier, maar wel toegankelijk. Het kookboek is alleen al een musthave voor in de keuken of de boekenkast om doorheen te bladeren en gewoon om erg blij te worden van de recepten die er in staan en de manier, waarop Sergio Herman over eten denkt. Alleen waarom ook niet een aantal recepten proberen?

Herfst kookboeken tips Simple Food van Sergio Herman Foodblog Foodinista

Kookboek: Simple Food
Auteur: Sergio Herman
Recepten: 60
Pagina’s: 240

Herfst kookboeken tip: Kooltje van Pascalle Bonnier

Ja de schrijfster van Havermoutje heeft een nieuw kookboek uitgebracht kooltje! Havermoutje en nootje was een regelrechte bestseller en havermout kunnen we wel zeggen werd mede dankzij Pascalle een regelrechte trend die is gebleven. Kolen zijn alweer tijden terug in het eetpatroon en steeds hipper aan het worden. Denk aan de boerenkool, maar Pascalle weet toch wel net iets meer creativiteit hierin aan te brengen en variatie op tafel neer te zetten. Deze keer ook niet alleen boerenkool, maar alle kolen komen voorbij in 70 gevarieerde recepten.

herfst kookboeken tips kooltje foodblog Foodinista

Kookboek: Kooltje
Auteur: Pascalle Bonnier
Recepten: 70
Pagina’s: 216

Herfst kookboeken tip: Lekker Miljuschka van Miljuschka van Witzenhausen

Ja! Miljuschka komt met een nieuw kookboek. Het zal gewoon smullen worden! Ik ben nog steeds fan van het foodtruck kookboek van Miljuschka en ik pak het regelmatig uit de kast en ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar het nieuwe kookboek van Miljuschka met gewoon de naam Lekker Miljuschka. Vooral als moeder ben ik nieuwsgierig, want het kookboek draait om gezinsrecepten, want wat is het moeilijk om heerlijke gerechten op tafel te zetten waar iedereen blij van zal worden. Een beetje hulp en inspiratie is altijd welkom.

Leuk recept van Miljuschka? Maak dan eens de verrukkelijke bananenpudding in een handomdraai.

herfst kookboeken tips Lekker Miljuschka van foodblog Foodinista

Kookboek: Lekker Miljuschka
Auteur: Miljuschka Witzenhausen
Recepten: 80
Pagina’s: 256

Meer kookboeken tips van Foodblog Foodinista?

Welk kookboek van deze herfst kookboeken tips is jouw favoriet? En moet misschien wel op jouw wensenlijstje voor het feestdagen seizoen?

Meer blogs ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Alexander
    Geplaatst op 14:44h, 27 oktober

    Simple Food van Sergio Herman is een top kookboek!
    Bedankt.

Geef een reactie