Beton look keuken mixen en matchen tips foodblog Foodinista

Mix en match je keuken!

Deel deze post

Ga je verhuizen en ga je verbouwen of gaat de oude keuken er uit en is het tijd voor een grote verbouwing? Dan droom je ongetwijfeld al tijden van die droomkeuken. Je ziet het al helemaal voor je hoe de keuken eruit moet komen te zien. Dat begrijp ik wel als echte foodie. De keuken is denk ik wel de meest belangrijke ruimte in ons huis. Bij het verhuizen was het wel duidelijk dat er van de 60 dozen 30 dozen naar de keuken gingen en van de overige dozen waren er nog 7 gevuld met kookboeken. Dan spreek ik al weer over bijna 5 jaar terug. Dus die collecties zijn ook wel uitgebreid. Het is maar om een voorbeeld te geven. Van alles hebben wij de meeste tijd doorgebracht bij de keukenspeciaalzaken. Het uittekenen van onze keuken, samenstellen van onze keuken, we hadden zeker wensen, maar hoe we dit konden realiseren en dan ook nog binnen ons budget. Mix en match je keuken, zo éénvoudig is het nog niet. Daarbij moesten tenslotte een compleet huis verbouwen. Toentertijd had ik graag kennis gemaakt met Keukendepot. Wij hebben uiteindelijk onze keuken op een leuke manier gemixt en gematcht, beschikten over een vastgesteld budget, want we moesten een compleet huis verbouwen, maar waren we naar Keukendepot gegaan dan had het ons waarschijnlijk alsnog veel tijd gescheeld en inzichten kunnen geven.

Keukenstijlen Mixen en Matchen

Een aantal stijlen die mij aanspreken en waar je mooi mee kunt mixen en matchen zijn de volgende.

Mix en match keuken Wild eiken tips van Foodblog Foodinista

Zo kun je bijvoorbeeld mixen en matchen met een houten keuken, maar je kunt je keukenkastjes en keukenblad apart bestellen. Dus een eiken keukenkastjes matchen met een zwart keukenblad is geen probleem!

Zwarte keuken Mix en match tips van Foodblog Foodinista

Maar ook een zwarte keuken mixen en matchen met een betonstijl voor een stoere look is juist een optie! Ik vind dit zelf echt heel erg mooi. Onze keuken is op het noorden dus dit zou te donker worden, maar in een keuken met meer licht inval of veel ruimte vind ik dit echt heel mooi!

Beton look keuken mixen en matchen tips foodblog Foodinista

En de zwarte look zou je, doordat je kastjes apart kunt bestellen ook kunnen combineren met een beton look. Het zijn allemaal ideeën.

Is het mixen en matchen van een keuken duur?

Dat kan duur uitvallen inderdaad. Maar daarom ben ik juist enthousiast over deze keuken specialist. Er wordt aangegeven dat de ideale keuken niet boven de 4000,00 Euro uitkomt! En dat is toch echt heel bijzonder! Dus mix en match je keuken en creëer je eigen droomkeuken.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie