Masterchef Australië de winnaars

Masterchef Australië de winnaars

Deel deze post

Masterchef Autralië is weer begonnen op SBS6 en hoe vinden jullie dit nieuwe seizoen? Na twee afleveringen vind ik stiekem het niveau al hoger dan afgelopen jaar. Weer een eerlijke selectie voor de top 24 en ik kreeg van de gerechten ook meer trek dan het afgelopen seizoen. Kan aan mij liggen natuurlijk, dus ik ben nieuwsgierig naar jouw mening. Wel ben ik nu al weer benieuwd naar de recepten en de Masterchef Australië de winnaars. Zij komen namelijk terug dit seizoen.

Vanavond staat de eerste aflevering op de planning, waarin de Top 24 echt moet gaan laten zien wat ze kunnen. Een leuke twist er komt een mysterybox, maar ook de oude winnaars van Masterchef komen terug. Heel nieuwsgierig naar wat zij voor opdracht gaan geven aan de Masterchefs in spé. Vanavond om 18 uur start de nieuwe aflevering weer.

Heb je de Masterchef afleveringen gemist en niet opgenomen. Ik ben even gaan zoeken bij SBS6 op internet en de afleveringen zijn voorlopig gratis terug te kijken. Ook leuk als je een recept wilt terugkijken.

Kookboeken Masterchef Australië de Winnaars

Wat ik mij afvroeg wat hebben de Masterchef winnaars in de afgelopen jaren gedaan. Wie waren de Masterchef winnaars. Alle Masterchef Australia winnaars krijgen allemaal een kookboek deal bij winst van het programma. Ik ben deze kookboeken gaan opzoeken en of ze daadwerkelijk zijn uitgebracht, want na winst vernemen wij eigenlijk nooit meer iets van de Masterchef Australia deelnemers. Alle Masterchef winnaars hebben hun eigen kookboek uitgebracht en sommige Masterchef Australia deelnemers al meerdere.

Allemaal in hun eigen style, waarmee ze de harten van de jury hebben veroverd. De kookboeken zijn in het Engels geschreven. Geïnteresseerd in de kookboeken?

Kookboek van Andy Allen Masterchef

Hookboek van Andy Allen is The Next Element. Mooi en een beetje fusion koken. Mijn favoriet eigenlijk en sowieso is hij toch wel één van mijn favoriete winnaars.

Kookboek Julie Goodwin winnaar Masterchef

Het tweede boek alweer van Julie Goodwin. The heart of the home. Huiselijk en gezin, wat eigenlijk wel echt haar style is.

Kookboek Adam Liaw

Meer Aziatische geörienteerd? Dan heeft Adam jouw favoriete kookboek geschreven. Adam Liaw – Two Asian Kitchens

Winnares seizoen 5 Emma Dean

Het kookboek van de laatste winnares Emma Dean is heel snel uitgebracht. Een familie en puur kookboek met als titel A Homegrown Table. Ik vraag mij af wie er dit jaar gaat winnen.

Van wie zou jij graag een Masterchef Kookboek in de kast hebben staan?

Altijd de nieuwste blogs ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie