Mango cocktail recept foodblog Foodinista

Mango Cocktail voor zomerse temperaturen

Deel deze post

Zomerse temperaturen vragen om een zomers drankje en dus tijd voor een snel recept voor een hele verse en frisse zomerse cocktail die je heel snel zelf maakt en lekker kunt drinken in het zonnetje en dat mag nu ook wel! Een mango cocktail perfect voor de zomerse temperaturen van dit moment! Een super snel receptje, maar een echte traktatie voor als je op je eigen terras zit of je balkon van het zonnetje aan het genieten bent of om mee te nemen naar een babecue in het park, want daar is deze zomerse mango cocktail ook heel geschikt voor!

Benodigdheden Zomerse mango cocktail 4 personen

Tijd: 5 minuten
Moeilijkheid 1-5: 1

100 gram diepvriesmango
1 handje verse munt
100 ml water
4 dopjes vodka
100 ml kokoswater

Benodigdheden: Blender, mooie cocktailglazen en extra een feestelijk rietje en/of parasolletjes om te serveren

Tip: Geen alcoholdrinker? Dan is mango cocktail, zonder de vodka natuurlijk ook nog steeds super lekker en verfrissend. Probeer er anders voor een beetje pit 1 eetlepel gembersiroop aan toe te voegen.

Recept Mango cocktail voor in het zonnetje

Het recept voor de mango cocktail is heel simpel en dat mag ook wel met wame zomerse temperaturen, wie heeft er zin om nu in de keuken te staan? Je hebt veel meer zin in koude drankjes en cocktails. Meng het geheel in de blender en pulse op hoge kracht voor zeker een minuut, totdat het echt een drankje is geworden.

Tip: Wil je er een granita van maken, omdat het echt super warm is buiten? Dat kan! Als de cocktail al klaar is schep er dan nog 10 ijsklontjes bij en pulse deze vijf keer heel kort en het is verpulverd en je hebt de mango granita.

Meer recepten ontvangen van Foodblog Foodinista? Like Foodblog Foodinista op Facebook en volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest. Je kunt ook regelmatig een nieuwsbrief ontvangen van Foodinista schrijf je dan in, in de zijbalk.

Geen reactie's

Geef een reactie